Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-15 19:27
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Seelengrill
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 6707
FC Scheibenwischer The Academy
windblume Tactiek aengi
54% Balbezit 46%
36% Spel op eigen helft 64%
12 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
56.5 gemiddelde waardering 47
average Schieten good
formidable Passen solid
very good Verdedigen solid


12e minuut.
Hauser heeft problemen om de bal te vangen. Hauser speelt de bal door. Ritter is nu in balbezit. Ritter schiet op doel. van Wijk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Scheibenwischer - The Academy 1:0

31e minuut.
Schindler speelt de bal door. Minnig bereikt de bal nog maar net als eerste. Minnig geeft een lange en hoge pass. Schütz bereikt de bal nog maar net als eerste. Schütz haalt uit met een fantastische trap. van Wijk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Darko geeft een hoge lob. Hauser rent richting de bal. Hauser speelt de bal door. Ritter bereikt de bal nog maar net als eerste. Ritter draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Scheibenwischer 28%, The Academy 72%.
FC Scheibenwischer - The Academy 1:0

46e minuut.
Amatrudo komt het veld opgelopen. Allemann komt het veld opgelopen. Ambühl komt het veld opgelopen. Fratschöl komt het veld opgelopen. Głusejdo komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Głusejdo onderschept slim de pass. Głusejdo speelt de bal door. Dziwak geeft de bal voor. Fratschöl bereikt de bal nog maar net als eerste. Fratschöl geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Inworp. Schütz komt het veld opgelopen. Pelletier komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Darko geeft de bal voor. Pelletier kopt de bal weg. Ritter bereikt de bal nog maar net als eerste. Ritter haalt uit met een fantastische trap. van Wijk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Scheibenwischer - The Academy 2:0

65e minuut.
Fehlmann verovert de bal door een tackle van achteren. Fehlmann probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Hauser de bal. Hauser geeft een hoge lob. Ritter springt en kopt de bal. van Wijk bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Scheibenwischer 45%, The Academy 55%.
FC Scheibenwischer - The Academy 2:0