Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-16 18:30
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: LBTeam Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers:
LBTeam Team Fastball
eläke Tactiek 523special
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
32 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.8 gemiddelde waardering 33.9
outstanding Schieten adequate
good Passen adequate
solid Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Tikanoja bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemenaho onderschept slim de pass. Niemenaho haalt uit met een fantastische trap. İlkateş probeert de bal aan de voet te houden. Leminen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LBTeam - Team Fastball 0:1

2e minuut.
Johansson speelt de bal door. Calvo is nu in balbezit. Calvo probeert naar een medespeler te passen. Johansson bereikt de bal nog maar net als eerste. Johansson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Niedziułka passt de bal met de wreef. Johansson rent richting de bal. Calvo bereikt de bal nog maar net als eerste. Calvo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Arghezi is nu in balbezit. Mäntyjoki speelt de bal door. Johansson bereikt de bal nog maar net als eerste. Johansson draait met de bal, schiet en ... Zottis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LBTeam - Team Fastball 1:1

15e minuut.
Niedziułka kopt de bal weg. Daar is Rantasalo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calvo rent richting de bal. Johansson bereikt de bal nog maar net als eerste. Johansson schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Calvo bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mäntyjoki geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Johansson is nu in balbezit. Johansson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Niemenaho rent richting de bal. Niemenaho passt de bal zonder na te denken. Niedziułka probeert naar een medespeler te passen. Calvo is nu in balbezit. Calvo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Pihlanen geeft een hoge lob. Arghezi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nurmijoki probeert naar een medespeler te passen. Johansson is nu in balbezit. Johansson draait met de bal, schiet en ... Zottis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Klungelig pakt İlkateş de bal. Niedziułka is nu in balbezit. Niedziułka geeft de bal voor. Calvo rent richting de bal. Calvo draait met de bal, schiet en ... Zottis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Tikanoja passt de bal zonder na te denken. Niedziułka is nu in balbezit. Niedziułka speelt de bal door. Calvo heeft problemen om de bal te vangen. Calvo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Lintilä kopt de bal weg. Perttula is nu in balbezit. Perttula geeft de bal voor. Niemenaho is nu in balbezit. Niemenaho schiet op doel. Leminen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Saarniluoma is nu in balbezit. Saarniluoma geeft de bal voor. Sarasola kopt de bal weg. Klungelig pakt Niemenaho de bal. Niemenaho haalt uit met een fantastische trap. Leminen bokst de bal weg. Niemenaho rent richting de bal. Niemenaho haalt uit met een fantastische trap. Leminen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LBTeam - Team Fastball 1:2

37e minuut.
Tikanoja passt de bal met de wreef. Niedziułka bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedziułka passt de bal met de wreef. Calvo rent richting de bal. Calvo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Calvo kopt de bal weg. Arghezi met een sublieme pass. Johansson is nu in balbezit. Calvo bereikt de bal nog maar net als eerste. Calvo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LBTeam - Team Fastball 2:2

43e minuut.
Sarasola rent richting de bal. Sarasola passt de bal zonder na te denken. Niemenaho is nu in balbezit. Niemenaho schiet op doel. Leminen werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LBTeam 45%, Team Fastball 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LBTeam - Team Fastball 2:2

50e minuut.
Nurmijoki bereikt de bal nog maar net als eerste. Arghezi verovert de bal door een tackle van achteren. Arghezi passt de bal in één keer door. Calvo is nu in balbezit. Calvo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LBTeam - Team Fastball 3:2

56e minuut.
Johansson speelt de bal door. Calvo bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Rantasalo zijn tegenspeler op de grond. Rantasalo krijgt een gele kaart. Calvo moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Calvo kan niet meer verder spelen. Rajević komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Saarniluoma heeft problemen om de bal te vangen. Niedziułka is nu in balbezit. Niedziułka geeft een hoge lob. Johansson rent richting de bal. Johansson draait met de bal, schiet en ... Zottis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Arghezi bereikt de bal nog maar net als eerste. Arghezi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LBTeam - Team Fastball 4:2

61e minuut.
Niedziułka rent richting de bal. Niedziułka passt de bal zonder na te denken. Rajević bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajević draait met de bal, schiet en ... Zottis maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Arghezi bereikt de bal nog maar net als eerste. Arghezi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LBTeam - Team Fastball 5:2

64e minuut.
Saarniluoma probeert de bal met de borst te controleren. Niedziułka bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedziułka passt de bal zonder na te denken. Rajević bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajević schiet op doel. Zottis bokst de bal weg. Arghezi is nu in balbezit. Arghezi draait met de bal, schiet en ... Zottis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rajević is nu in balbezit. Rajević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LBTeam - Team Fastball 6:2

68e minuut.
Perttula rent richting de bal. Perttula passt de bal in één keer door. Sarasola is nu in balbezit. Sarasola geeft een lange en hoge pass. Leminen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Niedziułka geeft de bal voor. Arghezi is nu in balbezit. Johansson is nu in balbezit. Arghezi is nu in balbezit. Arghezi geeft een lange en hoge pass. Zottis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
LBTeam - Team Fastball 7:2

77e minuut.
Arghezi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Rajević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rajević passt de bal zonder na te denken. Arghezi rent richting de bal. Arghezi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Weckman heeft problemen om de bal te vangen. Niedziułka is nu in balbezit. Niedziułka passt de bal in één keer door. Johansson geeft een lange en hoge pass. Rajević springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LBTeam - Team Fastball 8:2

81e minuut.
Rajević bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajević passt de bal in één keer door. Arghezi rent richting de bal. Arghezi schiet op doel. Zottis probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Metsäpuro rent richting de bal. Johansson rent richting de bal. Metsäpuro speelt de bal door. Arghezi rent richting de bal. Arghezi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Johansson heeft problemen om de bal te vangen. Johansson haalt uit met een fantastische trap. Zottis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Daar is Niedziułka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niedziułka geeft een hoge lob. Tyynelä heeft problemen om de bal te vangen. Johansson rent richting de bal. Johansson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LBTeam 37%, Team Fastball 63%.
LBTeam - Team Fastball 8:2