Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-14 13:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Ireland Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 13565
Ireland Ecuador
Hibernian V1 Tactiek Pichincha 2K
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 6
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 0
74.5 gemiddelde waardering 75.8
incredible Schieten outstanding
outstanding Passen incredible
outstanding Verdedigen incredible


1e minuut.
Chandler rent richting de bal. Armijos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chandler is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chandler met een snel genomen vrije trap. Gannon kopt de bal weg. Duddy is nu in balbezit. Duddy schiet op doel. Pesantez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ireland - Ecuador 1:0

3e minuut.
Chandler is nu in balbezit. Chandler geeft een hoge lob. Gannon is nu in balbezit. Gannon draait met de bal, schiet en ... Pesantez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ireland - Ecuador 2:0

5e minuut.
Ampudia is nu in balbezit. Gilchrist schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ampudia is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ampudia zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Campusano maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

5e minuut.
Fennely verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Luzardo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Armijos rent richting de bal. Armijos geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Armijos met de inworp. Fennely rent richting de bal. Luzardo verovert de bal door een tackle van achteren. Luzardo geeft een lange en hoge pass. Campusano springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Chandler bereikt de bal nog maar net als eerste. Chandler passt de bal met de wreef. Duddy rent richting de bal. Duddy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ireland - Ecuador 3:0

15e minuut.
Duddy onderschept slim de pass. Duddy passt de bal in één keer door. Chandler rent richting de bal. Chandler schiet op doel. Pesantez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ireland - Ecuador 4:0

17e minuut.
Fennely bereikt de bal nog maar net als eerste. Fennely passt de bal in één keer door. Minnerup probeert naar een medespeler te passen. Rueda rent richting de bal. Rueda schiet op doel. English kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Chandler is nu in balbezit. Chandler speelt de bal door. Gannon is nu in balbezit. Gannon geeft een hoge lob. Duddy krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ireland - Ecuador 5:0

38e minuut.
Rubinstein rent richting de bal. Ampudia is nu in balbezit. Met opzet legt Johns zijn tegenspeler op de grond. Johns krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Ampudia passt de bal met de wreef. Campusano rent richting de bal. Gilchrist begaat een overtreding. Campusano is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ampudia komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ireland 57%, Ecuador 43%.
Ireland - Ecuador 5:0

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gilchrist met de inworp. Reynolds geeft een lange en hoge pass. Duddy geeft een hoge lob. Gannon krijgt zijn hoofd ertegen. Pesantez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ireland - Ecuador 6:0

62e minuut.
Gannon is nu in balbezit. Gilchrist bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilchrist met een sublieme pass. Duddy bereikt de bal nog maar net als eerste. Duddy haalt uit met een fantastische trap. Pesantez bokst de bal weg. Gannon met een sublieme pass. Chandler bereikt de bal nog maar net als eerste. Chandler haalt uit met een fantastische trap. Pesantez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ireland - Ecuador 7:0

67e minuut.
Buitenspel voor Duddy. Goede buitenspelval van de verdediging. Moloney komt het veld opgelopen.

74e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Duddy stond buitenspel. Kelly komt het veld opgelopen. Hyde komt het veld opgelopen.

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Banker komt het veld opgelopen. De Khros komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ireland 46%, Ecuador 54%.
Ireland - Ecuador 7:0