Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-15 19:38
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Stadion Kiboli
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3821
ABG Team Bene Natus
soy Tactiek Off 4123
57% Balbezit 43%
40% Spel op eigen helft 60%
8 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
39.5 gemiddelde waardering 33.1
adequate Schieten average
adequate Passen adequate
average Verdedigen poor


1e minuut.
Pastorczyk onderschept slim de pass. Pastorczyk speelt de bal door. Salem probeert naar een medespeler te passen. Borostyáni bereikt de bal nog maar net als eerste. Borostyáni schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Borsotti speelt de bal door. Alvær rent richting de bal. Alvær probeert naar een medespeler te passen. Belgiovine is nu in balbezit. Belgiovine draait met de bal, schiet en ... Tääker bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Terreni speelt de bal door. Salem bereikt de bal nog maar net als eerste. Salem passt de bal met de wreef. Borostyáni is nu in balbezit. Borostyáni haalt uit met een fantastische trap. Sołtys bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
ABG Team - Bene Natus 1:0

18e minuut.
Dupoix is nu in balbezit. Ratyński onderschept slim de pass. Ratyński geeft de bal voor. Verebes bereikt de bal nog maar net als eerste. Verebes draait met de bal, schiet en ... Tääker verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Ratyński probeert naar een medespeler te passen. Belgiovine rent richting de bal. Pastorczyk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Belgiovine raakt geblesseerd tijdens het duel. Alvær wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Borostyáni bereikt de bal nog maar net als eerste. Borsotti onderschept slim de pass. Renusz maakt een afschuwelijke overtreding. Renusz krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Pastorczyk passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Herremans de bal. Herremans passt de bal met de wreef. Verebes is nu in balbezit. Verebes schiet op doel. Tääker verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ABG Team 44%, Bene Natus 56%.
ABG Team - Bene Natus 1:0

56e minuut.
Borsotti probeert naar een medespeler te passen. Belgiovine bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvær rent richting de bal. Belgiovine rent richting de bal. Belgiovine haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Doeltrap. Leoncini komt het veld opgelopen. Kłodawski komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Terreni heeft problemen om de bal te vangen. Terreni met een sublieme pass. Dupoix is nu in balbezit. Borostyáni is nu in balbezit. Borostyáni schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Kłodawski geeft de bal voor. Herremans is nu in balbezit. Torreti begaat een overtreding. Torreti krijgt een gele kaart. Herremans raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Herremans kan niet meer verder spelen. van der Breggen komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Buitenspel voor Verebes. Goede buitenspelval van de verdediging. Allejo komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Torreti verovert de bal door een tackle van achteren. Terreni rent richting de bal. Terreni geeft de bal voor. Salem bereikt de bal nog maar net als eerste. Salem draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Terreni geeft de bal voor. Salem bereikt de bal nog maar net als eerste. Salem passt de bal met de wreef. Borostyáni rent richting de bal. Borostyáni draait met de bal, schiet en ... Sołtys kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
ABG Team - Bene Natus 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ABG Team 36%, Bene Natus 64%.
ABG Team - Bene Natus 2:0