Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-16 01:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: chinos F.C. Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4274
chinos F.C. FCSITAR
4-3-ext-2p Tactiek tsetnw
56% Balbezit 44%
26% Spel op eigen helft 74%
14 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 12
48.6 gemiddelde waardering 52
excellent Schieten very good
solid Passen adequate
excellent Verdedigen solid


5e minuut.
Loera speelt de bal door. Navarrete is nu in balbezit. Navarrete geeft een lange en hoge pass. Bocanegra bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocanegra draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Esqueda is nu in balbezit. Mondrian onderschept slim de pass. Mondrian geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Bocanegra de bal onder controle te krijgen. Navarrete geeft een hoge lob. Ženauskas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bocanegra kan de bal niet met de borst controleren. Bocanegra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
chinos F.C. - FCSITAR 1:0

9e minuut.
Elizondo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Navarrete is nu in balbezit. Navarrete passt de bal met de wreef. Bocanegra heeft problemen om de bal te vangen. Bocanegra draait met de bal, schiet en ... Ženauskas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Inworp. Denko met een snelle inworp. Szuszkiewicz controleert de bal met de borst. Bocanegra bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocanegra draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Gut kopt de bal weg. Navia bereikt de bal nog maar net als eerste. Navia met een sublieme pass. Bocanegra heeft problemen om de bal te vangen. Bocanegra haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Esqueda rent richting de bal. Esqueda geeft een lange en hoge pass. Bocanegra bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocanegra schiet op doel. Paal!

36e minuut.
Denko raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Żebrowski komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Loera bereikt de bal nog maar net als eerste. Navia heeft problemen om de bal te vangen. Navia passt de bal met de wreef. Bocanegra is nu in balbezit. Bocanegra draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chinos F.C. 29%, FCSITAR 71%.
chinos F.C. - FCSITAR 1:0

46e minuut.
Colato komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Klein onderschept slim de pass. Klein met een sublieme pass. Gut speelt de bal door. Kyriazis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyriazis draait met de bal, schiet en ... Kınay probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Núñez de bal. Żebrowski rent richting de bal. Żebrowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
chinos F.C. - FCSITAR 1:1

61e minuut.
Kacperzak onderschept slim de pass. Kacperzak met een sublieme pass. Kyriazis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyriazis haalt uit met een fantastische trap. Kınay maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
chinos F.C. - FCSITAR 1:2

81e minuut.
Klungelig pakt Navarrete de bal. Navarrete met een sublieme pass. Bocanegra bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocanegra schiet op doel. Colato werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
chinos F.C. - FCSITAR 2:2

85e minuut.
Bocanegra probeert de bal met de borst te controleren. Loera is nu in balbezit. Loera passt de bal in één keer door. Bocanegra bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocanegra draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Dubus met een sublieme pass. Gut probeert naar een medespeler te passen. Kyriazis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyriazis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
chinos F.C. - FCSITAR 2:3

88e minuut.
Klungelig pakt Żebrowski de bal. Żebrowski passt de bal met de wreef. Kyriazis bereikt de bal nog maar net als eerste. Żebrowski is nu in balbezit. Żebrowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chinos F.C. 24%, FCSITAR 76%.
chinos F.C. - FCSITAR 2:3