Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-13 22:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Carrapatos F.C Arena
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 4004
Carrapatos F.C SC Podre
cfc 3 Tactiek 523
47% Balbezit 53%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
43.8 gemiddelde waardering 45.3
excellent Schieten excellent
adequate Passen adequate
good Verdedigen solid


1e minuut.
Birten met een snelle inworp. Chapecó rent richting de bal. Parnaíba probeert naar een medespeler te passen. Ben Jor rent richting de bal. Ben Jor passt de bal zonder na te denken. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

3e minuut.
Vill probeert naar een medespeler te passen. Kabát rent richting de bal. Kabát passt de bal zonder na te denken. Palarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Palarz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Carrapatos F.C - SC Podre 1:0

5e minuut.
Balcázar onderschept slim de pass. Balcázar passt de bal met de wreef. Áñez is nu in balbezit. Müür verovert de bal door een tackle van achteren. Müür haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Criciúma niet meer kan verder spelen. Kretek komt het veld opgelopen.

8e minuut.
Palarz onderschept slim de pass. Palarz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kabát, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palarz rent richting de bal. Palarz draait met de bal, schiet en ... Santos bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Vill rent richting de bal. Vill probeert naar een medespeler te passen. Deodoro rent richting de bal. Palarz verovert de bal door een tackle van achteren. Palarz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Curty bereikt de bal nog maar net als eerste. Palarz is nu in balbezit. Parnaíba rent richting de bal. Palarz verovert de bal door een tackle van achteren. Palarz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Dodrescu onderschept slim de pass. Parnaíba verovert de bal door een tackle van achteren. Parnaíba geeft een hoge lob. Balcázar maakt een snoekduik en kopt de bal. Kretek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Carrapatos F.C - SC Podre 1:1

25e minuut.
Ben Jor rent richting de bal. Curty tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ben Jor raakt geblesseerd tijdens het duel. Coenders zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Dodrescu is nu in balbezit. Chapecó verovert de bal door een tackle van achteren. Chapecó draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Müür is nu in balbezit. Müür geeft de bal voor. Phương probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Müür bereikt de bal nog maar net als eerste. Müür draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Sutryk probeert de bal met de borst te controleren. Vill is nu in balbezit. Vill passt de bal met de wreef. Palarz is nu in balbezit. Palarz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Cunha met een sublieme pass. Coenders is nu in balbezit. Coenders geeft een hoge lob. Müür bereikt de bal nog maar net als eerste. Müür draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Ben Jor is nu in balbezit. Palarz verovert de bal door een tackle van achteren. Palarz met een sublieme pass. Accioly rent richting de bal. Accioly haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Carrapatos F.C 46%, SC Podre 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Carrapatos F.C - SC Podre 1:1

47e minuut.
Curty is nu in balbezit. Ben Jor verovert de bal door een tackle van achteren. Ben Jor passt de bal met de wreef. Müür rent richting de bal. Müür geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Coenders onderschept slim de pass. Coenders geeft de bal voor. Müür is nu in balbezit. Müür schiet op doel. Kretek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Birten speelt de bal door. Dodrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dodrescu geeft een hoge lob. Palarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Palarz draait met de bal, schiet en ... Santos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Curty rent richting de bal. Curty geeft de bal voor. Daar is Cunha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palarz is nu in balbezit. Palarz schiet op doel. Santos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Accioly bereikt de bal nog maar net als eerste. Accioly haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

80e minuut.
Cunha bereikt de bal nog maar net als eerste. Cunha geeft een lange en hoge pass. Accioly is nu in balbezit. Accioly draait met de bal, schiet en ... Santos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Carrapatos F.C - SC Podre 2:1

83e minuut.
Phương is nu in balbezit. Müür onderschept slim de pass. Müür probeert naar een medespeler te passen. Balcázar bereikt de bal nog maar net als eerste. Balcázar haalt uit met een fantastische trap. Kretek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Balcázar bereikt de bal nog maar net als eerste. Balcázar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Carrapatos F.C - SC Podre 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Carrapatos F.C 47%, SC Podre 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Carrapatos F.C - SC Podre 2:2