Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ecuador U21 Guatemala U21
Ecu2021 Wing Tactiek Simoneta
58% Balbezit 42%
41% Spel op eigen helft 59%
16 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
46.7 gemiddelde waardering 37.5
good Schieten weak
good Passen adequate
good Verdedigen adequate


3e minuut.
Arias geeft een hoge lob. Godinez controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Bustamante neemt vlug de vrije trap. Labarreda is nu in balbezit. Labarreda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Carrillo draait met de bal, schiet en ... De bal rolt over de achterlijn. Imbert trapt de bal weg van het doel. Trujillo is nu in balbezit. Trujillo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Ulloa geeft een hoge lob. Carrillo is nu in balbezit. Trujillo is nu in balbezit. Trujillo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Carrillo verovert de bal door een tackle van achteren. Avalos onderschept slim de pass. Trujillo onderschept slim de pass. Trujillo geeft de bal voor. Labarreda krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Melgar is nu in balbezit. Bertochi rent richting de bal. Bertochi passt de bal met de wreef. Godinez bereikt de bal nog maar net als eerste. Godinez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Trujillo onderschept slim de pass. Trujillo geeft de bal voor. Labarreda rent richting de bal. Labarreda draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Bustamante rent richting de bal. Bustamante geeft de bal voor. Carrillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrillo draait met de bal, schiet en ... Imbert probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ecuador U21 - Guatemala U21 1:0

43e minuut.
Ulloa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulloa geeft een hoge lob. Carrillo rent richting de bal. Carrillo draait met de bal, schiet en ... Imbert werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ecuador U21 - Guatemala U21 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ecuador U21 41%, Guatemala U21 59%.
Ecuador U21 - Guatemala U21 2:0

49e minuut.
Quimis met een sublieme pass. Orta rent richting de bal. Orta met een sublieme pass. Labarreda bereikt de bal nog maar net als eerste. Labarreda schiet op doel. Imbert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Quimis kopt de bal weg. Villagrán is nu in balbezit. Orta begaat een overtreding. Orta krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Orta rent richting de bal. Quimis is nu in balbezit. Quimis probeert naar een medespeler te passen. Labarreda rent richting de bal. Labarreda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Orta passt de bal zonder na te denken. Quimis bereikt de bal nog maar net als eerste. Quimis passt de bal in één keer door. Orta bereikt de bal nog maar net als eerste. Orta probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Avalos met de inworp. Valarezo is nu in balbezit. Godinez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Godinez krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Quimis is nu in balbezit. Quimis geeft de bal voor. Klungelig pakt Ulloa de bal. Carrillo is nu in balbezit. Carrillo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ecuador U21 41%, Guatemala U21 59%.
Ecuador U21 - Guatemala U21 2:0