Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-18 13:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Krida International Stadium
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 8854
AS Rembang Internasional FC
asrtactics Tactiek Internasional
39% Balbezit 61%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 40
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
34.7 gemiddelde waardering 59
adequate Schieten outstanding
average Passen excellent
adequate Verdedigen good


1e minuut.
Ghiţă onderschept slim de pass. Ołtarzewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ołtarzewski passt de bal zonder na te denken. Metsärinta rent richting de bal. Metsärinta draait met de bal, schiet en ... Ismanto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ariyadi met een sublieme pass. Klungelig pakt Santhani de bal.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Ołtarzewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ołtarzewski geeft een lange en hoge pass. Ghiţă is nu in balbezit. Ghiţă draait met de bal, schiet en ... Ismanto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Rembang - Internasional FC 0:1

4e minuut.
Abdulrahim bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdulrahim passt de bal met de wreef. Tanoto speelt de bal door. Metsärinta bereikt de bal nog maar net als eerste. Metsärinta schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Tanoto passt de bal in één keer door. Ołtarzewski geeft een lange en hoge pass. Metsärinta bereikt de bal nog maar net als eerste. Metsärinta schiet op doel. Ismanto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Rembang - Internasional FC 0:2

11e minuut.
Jatinegara probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ołtarzewski kopt de bal weg. Tanoto is nu in balbezit. Tanoto schiet op doel. Ismanto probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Ołtarzewski geeft een hoge lob. Abdulrahim kopt de bal weg. Tanoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanoto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Rembang - Internasional FC 0:3

21e minuut.
Auriola geeft de bal voor. Metsärinta rent richting de bal. Ołtarzewski rent richting de bal. Ghiţă is nu in balbezit. Ghiţă schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Santhani rent richting de bal. Tanoto is nu in balbezit. Santhani begaat een overtreding. Tanoto is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Abdulrahim wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Amiruddin rent richting de bal. Amiruddin geeft de bal voor. Becerra probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kogoya rent richting de bal. Kogoya schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Metsärinta heeft problemen om de bal te vangen. Metsärinta schiet op doel. Klungelig pakt Nyong de bal. Metsärinta bereikt de bal nog maar net als eerste. Metsärinta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Tanoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdulrahim bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdulrahim passt de bal zonder na te denken. Metsärinta rent richting de bal. Metsärinta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Ołtarzewski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tanoto kopt de bal weg. Metsärinta rent richting de bal. Metsärinta schiet op doel. Ismanto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Rembang - Internasional FC 0:4

35e minuut.
Navarro onderschept slim de pass. Ołtarzewski is nu in balbezit. Ołtarzewski geeft de bal voor. Metsärinta rent richting de bal. Metsärinta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AS Rembang - Internasional FC 0:5

38e minuut.
Ghiţă onderschept slim de pass. Ołtarzewski rent richting de bal. Ołtarzewski passt de bal zonder na te denken. Metsärinta bereikt de bal nog maar net als eerste. Metsärinta haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Navarro rent richting de bal. Metsärinta onderschept slim de pass. Metsärinta met een sublieme pass. Ghiţă rent richting de bal. Ghiţă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Rembang - Internasional FC 0:6

40e minuut.
Darmajati geeft de bal voor. Metsärinta kopt de bal weg. Tanoto rent richting de bal. Tanoto draait met de bal, schiet en ... Ismanto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Rembang - Internasional FC 0:7

41e minuut.
Tanoto passt de bal in één keer door. Abdulrahim bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdulrahim geeft een lange en hoge pass. Metsärinta rent richting de bal. Metsärinta draait met de bal, schiet en ... Ismanto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Auriola geeft de bal voor. Ariyadi kopt de bal weg. Abdulrahim speelt de bal door. Tanoto is nu in balbezit. Tanoto draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Ghiţă krijgt zijn hoofd ertegen. Ismanto bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Rembang 68%, Internasional FC 32%.
AS Rembang - Internasional FC 0:7

46e minuut.
Daar is Abdulrahim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abdulrahim probeert naar een medespeler te passen. Tanoto is nu in balbezit. Tanoto schiet op doel. Ismanto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Ismanto met een harde bal richting middenveld. Ołtarzewski kopt de bal weg. Metsärinta rent richting de bal. Metsärinta schiet op doel. Ismanto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Rembang - Internasional FC 0:8

49e minuut.
Abdulrahim rent richting de bal. Tanoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdulrahim met een sublieme pass. Metsärinta bereikt de bal nog maar net als eerste. Metsärinta draait met de bal, schiet en ... Ismanto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Bartu probeert naar een medespeler te passen. Abdulrahim bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdulrahim passt de bal in één keer door. Ołtarzewski geeft de bal voor. Metsärinta maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Kartaji bereikt de bal nog maar net als eerste. Kartaji passt de bal zonder na te denken. Bartu geeft een hoge lob. Tanoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanoto haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Ołtarzewski passt de bal in één keer door. Daar is Abdulrahim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tanoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanoto haalt uit met een fantastische trap. Ismanto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Rembang - Internasional FC 0:9

59e minuut.
Ołtarzewski met de inworp. Ghiţă rent richting de bal. Ghiţă geeft een lange en hoge pass. Metsärinta is nu in balbezit. Metsärinta schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Ghiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghiţă passt de bal met de wreef. Tanoto is nu in balbezit. Tanoto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Rembang - Internasional FC 0:10

62e minuut.
Abdulrahim met een sublieme pass. Metsärinta is nu in balbezit. Ariyadi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ariyadi krijgt een gele kaart. Metsärinta is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tanoto zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Metsärinta rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Rembang - Internasional FC 0:11

64e minuut.
Ghiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghiţă passt de bal in één keer door. Metsärinta is nu in balbezit. Metsärinta draait met de bal, schiet en ... Ismanto probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Rembang - Internasional FC 0:12

67e minuut.
Tanoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanoto speelt de bal door. Metsärinta bereikt de bal nog maar net als eerste. Metsärinta schiet op doel. Ismanto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Rembang - Internasional FC 0:13

70e minuut.
Tanoto geeft een hoge lob. Jatinegara probeert de bal met de borst te controleren. Ghiţă is nu in balbezit. Ghiţă draait met de bal, schiet en ... Ismanto werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Tanoto rent richting de bal. Tanoto passt de bal zonder na te denken. Metsärinta rent richting de bal. Metsärinta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Rembang - Internasional FC 0:14

75e minuut.
Klungelig pakt Abdulrahim de bal. Abdulrahim met een sublieme pass. Tanoto is nu in balbezit. Tanoto schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Tanoto kopt de bal weg. Abdulrahim is nu in balbezit. Abdulrahim passt de bal zonder na te denken. Metsärinta bereikt de bal nog maar net als eerste. Metsärinta schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Abdulrahim passt de bal met de wreef. Navarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ołtarzewski verovert de bal door een tackle van achteren. Ołtarzewski geeft de bal voor. Metsärinta springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Rembang - Internasional FC 0:15

85e minuut.
Jatinegara probeert naar een medespeler te passen. Bartu is nu in balbezit. Bartu geeft een lange en hoge pass. Tanoto rent richting de bal. Tanoto haalt uit met een fantastische trap. Ismanto bokst de bal weg. Jatinegara is nu in balbezit. Ghiţă verovert de bal door een tackle van achteren. Ghiţă speelt de bal door. Tanoto is nu in balbezit. Tanoto schiet op doel. Ismanto bokst de bal weg. Ghiţă heeft problemen om de bal te vangen. Metsärinta is nu in balbezit. Metsärinta haalt uit met een fantastische trap. Ismanto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Rembang - Internasional FC 0:16

90e minuut.
Abdulrahim passt de bal met de wreef. Bartu probeert naar een medespeler te passen. Abdulrahim speelt de bal door. Tanoto is nu in balbezit. Tanoto draait met de bal, schiet en ... Ismanto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Rembang - Internasional FC 0:17

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Rembang 78%, Internasional FC 22%.
AS Rembang - Internasional FC 0:17