Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-18 21:29
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: Łazienkowska 3
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 12281
Legia Będzin Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ
Bombinha Tactiek A2
56% Balbezit 44%
36% Spel op eigen helft 64%
26 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
39.5 gemiddelde waardering 35.3
good Schieten good
solid Passen good
good Verdedigen weak


2e minuut.
Roadhouse passt de bal zonder na te denken. Grabarkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabarkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Subiat is nu in balbezit. Subiat schiet op doel. Boldt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Szymanek onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Grabarkiewicz geeft een hoge lob. Subiat kopt de bal weg. Grabarkiewicz is nu in balbezit. Grabarkiewicz geeft een lange en hoge pass. Brault maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Cépeda rent richting de bal. Cépeda geeft een hoge lob. Liga bereikt de bal nog maar net als eerste. Ročen rent richting de bal. Ročen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Jevtović controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Parkinson maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Brault kopt de bal weg. Subiat bereikt de bal nog maar net als eerste. Subiat draait met de bal, schiet en ... Boldt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Jevtović kopt de bal weg. Ročen rent richting de bal. Liga is nu in balbezit. Ročen is nu in balbezit. Ročen draait met de bal, schiet en ... Jeffers probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Liga is nu in balbezit. Liga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Będzin - Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ 0:1

22e minuut.
Parkinson maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Subiat kopt de bal weg. Klungelig pakt Szymanek de bal. Brault rent richting de bal. Brault schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Liga bereikt de bal nog maar net als eerste. Parkinson begaat een overtreding. Liga is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lyon zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ročen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ročen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Będzin - Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ 0:2

24e minuut.
Roadhouse rent richting de bal. Ročen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ročen passt de bal met de wreef. Jevtović bereikt de bal nog maar net als eerste. Jevtović geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Subiat rent richting de bal. Szmyd legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Subiat raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Brault neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Będzin - Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ 1:2

32e minuut.
Inworp. Grabarkiewicz met de inworp. Subiat controleert de bal met de borst. Subiat haalt uit met een fantastische trap. Boldt probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Legia Będzin - Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ 2:2

34e minuut.
Roadhouse bereikt de bal nog maar net als eerste. Brault bereikt de bal nog maar net als eerste. Brault passt de bal zonder na te denken. Subiat is nu in balbezit. Subiat draait met de bal, schiet en ... Boldt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Inworp. Noronha met een snelle inworp. Brault is nu in balbezit. Brault draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Będzin - Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ 3:2

38e minuut.
Grabarkiewicz met de inworp. Subiat is nu in balbezit. Subiat speelt de bal door. Brault rent richting de bal. Brault haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Będzin - Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ 4:2

38e minuut.
Liga heeft problemen om de bal te vangen. Liga speelt de bal door. Lamas is nu in balbezit. Subiat onderschept slim de pass. Subiat schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Grabarkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabarkiewicz geeft een hoge lob. Subiat rent richting de bal. Subiat schiet op doel. Boldt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Będzin - Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ 5:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legia Będzin 38%, Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ 62%.
Legia Będzin - Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ 5:2

57e minuut.
Lyon bereikt de bal nog maar net als eerste. Subiat tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lyon raakt geblesseerd tijdens het duel. Cépeda zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ročen rent richting de bal. Ročen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Ročen controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Cantona komt het veld opgelopen. Cruche komt het veld opgelopen. Younes komt het veld opgelopen. Jaramillo komt het veld opgelopen.

67e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Boldt trapt de bal weg van het doel. Jevtović kopt de bal weg. Daar is Liga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Liga haalt uit met een fantastische trap. Jeffers bokst de bal weg.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szramka komt het veld opgelopen. Ammar komt het veld opgelopen. Grzybiński komt het veld opgelopen. Piesio komt het veld opgelopen. Klepka komt het veld opgelopen. Cieśla komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Klepka is nu in balbezit. Roadhouse onderschept slim de pass. Roadhouse met een sublieme pass. Cantona bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantona schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Będzin - Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ 6:2

75e minuut.
Jevtović is nu in balbezit. Noronha rent richting de bal. Noronha passt de bal met de wreef. Cantona bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantona haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Piesio speelt de bal door. Grabarkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Cruche is nu in balbezit. Cruche haalt uit met een fantastische trap. Boldt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Noronha met een snelle inworp. Roadhouse rent richting de bal. Roadhouse met een sublieme pass. Cantona rent richting de bal. Cantona haalt uit met een fantastische trap. Boldt bokst de bal weg. Cruche bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruche draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Boldt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cantona rent richting de bal. Cantona schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Będzin - Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ 7:2

87e minuut.
Lyon heeft problemen om de bal te vangen. Cantona onderschept slim de pass. Cantona geeft de bal voor. Cruche is nu in balbezit. Cruche schiet op doel. Boldt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legia Będzin 35%, Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ 65%.
Legia Będzin - Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ 7:2