Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-18 21:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Szőlősgyörök SC Arena
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 7925
Szőlősgyörök SC Gachet FC
BB1 Tactiek Subimos
60% Balbezit 40%
23% Spel op eigen helft 77%
16 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.4 gemiddelde waardering 33.1
very good Schieten weak
very good Passen average
adequate Verdedigen adequate


10e minuut.
Berlengas geeft een hoge lob. Fernandes kopt de bal weg. Piccinini heeft problemen om de bal te vangen. Cook rent richting de bal. Cook schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szőlősgyörök SC 26%, Gachet FC 74%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Szőlősgyörök SC - Gachet FC 0:0

46e minuut.
Mansani komt het veld opgelopen. Grygelevičius komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Doeltrap. Benson komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Toffolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Toffolo geeft de bal voor. Benson bereikt de bal nog maar net als eerste. Benson haalt uit met een fantastische trap. bin Adenan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Szőlősgyörök SC - Gachet FC 1:0

65e minuut.
bin Adenan probeert naar een medespeler te passen. Fernandes kopt de bal weg. Mansani is nu in balbezit. Benson verovert de bal door een tackle van achteren. Benson haalt uit met een fantastische trap. bin Adenan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Benson rent richting de bal. Benson draait met de bal, schiet en ... bin Adenan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

74e minuut.
Hrezík geeft een lange en hoge pass. Milne geeft een hoge lob. Cook kopt de bal weg. Benson is nu in balbezit. Benson schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Cook is nu in balbezit. Cook geeft een lange en hoge pass. Mansani is nu in balbezit. Benson verovert de bal door een tackle van achteren. Benson draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Fernandes geeft de bal voor. Bürringer heeft problemen om de bal te vangen. Grygelevičius schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Grygelevičius krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Fernandes bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernandes passt de bal met de wreef. Daar is Piccinini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toffolo rent richting de bal. Toffolo draait met de bal, schiet en ... bin Adenan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Mićović onderschept slim de pass. Mićović passt de bal met de wreef. Benson bereikt de bal nog maar net als eerste. Benson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Szőlősgyörök SC - Gachet FC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szőlősgyörök SC 20%, Gachet FC 80%.
Szőlősgyörök SC - Gachet FC 2:0