Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-15 19:39
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: AC Pilan Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2307
AC Pilan Perła Zamość
Main Tactiek WISŁA
56% Balbezit 44%
27% Spel op eigen helft 73%
33 Doelpogingen 0
6 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.2 gemiddelde waardering 25.3
solid Schieten poor
good Passen average
good Verdedigen poor


3e minuut.
Mrzygłód is nu in balbezit. Woodford onderschept slim de pass. Woodford met een sublieme pass. Klungelig pakt Capixaba de bal. Capixaba haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Zajda met een sublieme pass. Żeleński kopt de bal weg. Velasco Carballo bereikt de bal nog maar net als eerste. Capixaba onderschept slim de pass. Capixaba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Pilan - Perła Zamość 1:0

16e minuut.
Bajon bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyson verovert de bal door een tackle van achteren. Tyson passt de bal met de wreef. Capixaba is nu in balbezit. Capixaba haalt uit met een fantastische trap. Zajda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Orellana is nu in balbezit. Żeleński bereikt de bal nog maar net als eerste. Żeleński probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Capixaba de bal. Capixaba schiet op doel. Zajda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Daar is Crotti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crotti probeert naar een medespeler te passen. Tyson geeft de bal voor. Kramarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kramarczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Pilan - Perła Zamość 2:0

24e minuut.
Wardziński rent richting de bal. Tyson onderschept slim de pass. Tyson probeert naar een medespeler te passen. Capixaba is nu in balbezit. Capixaba schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Kramarczyk is nu in balbezit. Kramarczyk passt de bal zonder na te denken. Capixaba is nu in balbezit. Capixaba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Pilan - Perła Zamość 3:0

34e minuut.
Kramarczyk heeft problemen om de bal te vangen. Niepsuj rent richting de bal. Kramarczyk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kramarczyk krijgt een gele kaart. Niepsuj wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Niepsuj kan niet meer verder spelen. Bulder komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Daar is Meier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meier geeft een hoge lob. Capixaba rent richting de bal. Capixaba schiet op doel. Zajda probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Pilan - Perła Zamość 4:0

45e minuut.
Orellana bereikt de bal nog maar net als eerste. Żeleński begaat een overtreding. Orellana is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Podgórzak komt het veld opgelopen. Talian komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Pilan 30%, Perła Zamość 70%.
AC Pilan - Perła Zamość 4:0

46e minuut.
Reisinger rent richting de bal. Talian onderschept slim de pass. Talian geeft een hoge lob. Podgórzak rent richting de bal. Podgórzak draait met de bal, schiet en ... Zajda bokst de bal weg.

54e minuut.
Velasco Carballo bereikt de bal nog maar net als eerste. Podgórzak verovert de bal door een tackle van achteren. Podgórzak passt de bal in één keer door. Daar is Capixaba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Capixaba draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Zajda trapt de bal weg van het doel. Żeleński controleert de bal met de borst. Żeleński geeft een hoge lob. Capixaba is nu in balbezit. Capixaba haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Velasco Carballo geeft een lange en hoge pass. Prado kopt de bal weg. Reisinger rent richting de bal. Capixaba verovert de bal door een tackle van achteren. Capixaba draait met de bal, schiet en ... Zajda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Żeleński geeft een hoge lob. Capixaba kopt de bal weg. Velasco Carballo heeft problemen om de bal te vangen. Podgórzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Podgórzak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Talian bereikt de bal nog maar net als eerste. Talian geeft een lange en hoge pass. Velasco Carballo rent richting de bal. Capixaba verovert de bal door een tackle van achteren. Capixaba draait met de bal, schiet en ... Zajda bokst de bal weg.

69e minuut.
Mrzygłód kopt de bal weg. Tyson geeft de bal voor. Velasco Carballo is nu in balbezit. Capixaba verovert de bal door een tackle van achteren. Capixaba schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Lichodziejewski heeft problemen om de bal te vangen. Velasco Carballo is nu in balbezit. Capixaba onderschept slim de pass. Capixaba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Pilan - Perła Zamość 5:0

85e minuut.
Klungelig pakt Żeleński de bal. Tyson bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyson passt de bal met de wreef. Meier rent richting de bal. Meier draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Pilan 23%, Perła Zamość 77%.
AC Pilan - Perła Zamość 5:0