Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Uruguay Hayastan
532_Armenia Tactiek Hayastan1
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
79.4 gemiddelde waardering 74.9
incredible Schieten outstanding
outstanding Passen outstanding
brilliant Verdedigen outstanding


2e minuut.
Pena met een sublieme pass. Arakelián rent richting de bal. Kalenyan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kalenyan krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Horta is nu in balbezit. Pagani is nu in balbezit. Pagani passt de bal zonder na te denken. Carrara is nu in balbezit. Carrara draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pagani bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Arakelián probeert naar een medespeler te passen. Méndez speelt de bal door. Pagani is nu in balbezit. Pagani schiet op doel. Egheyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Uruguay - Hayastan 1:0

31e minuut.
Hovannisyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagani verovert de bal door een tackle van achteren. Pagani passt de bal zonder na te denken. Carrara is nu in balbezit. Carrara schiet op doel. Egheyan bokst de bal weg.

37e minuut.
Tatoyan is nu in balbezit. Paparamborda begaat een overtreding. Tatoyan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Paparamborda met een sublieme pass. De afstand naar het doel is niet zo groot. Kasilyan neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vallarino bokst de bal weg.

38e minuut.
Kasilyan probeert naar een medespeler te passen. Levyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasilyan rent richting de bal. Kasilyan geeft de bal voor. Chorekyan springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uruguay 48%, Hayastan 52%.
Uruguay - Hayastan 1:0

57e minuut.
Inworp. Avetissyan komt het veld opgelopen.

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cruche komt het veld opgelopen. Haroutiunyan komt het veld opgelopen. Patrikyan komt het veld opgelopen. Velazco komt het veld opgelopen. Burguez komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Estrada geeft de bal voor. Cruche is nu in balbezit. Pagani is nu in balbezit. Pagani schiet op doel. Egheyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Uruguay - Hayastan 2:0

66e minuut.
Vardanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Vardanyan geeft de bal voor. Pena bereikt de bal nog maar net als eerste. Patrikyan onderschept slim de pass. Patrikyan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Arustamyan geeft een hoge lob. Velazco controleert de bal met de borst. Chorekyan is nu in balbezit. Chorekyan haalt uit met een fantastische trap. Vallarino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Uruguay - Hayastan 2:1

74e minuut.
Cruche rent richting de bal. Haroutiunyan begaat een overtreding. Cruche raakt geblesseerd tijdens het duel. Banussi komt het veld opgelopen. Papalyan komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Aznavour met een sublieme pass. Avetissyan met een sublieme pass. Aznavour geeft een lange en hoge pass. Papalyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Papalyan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Patrikyan rent richting de bal. Pena legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Patrikyan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vázquez komt het veld opgelopen. Papalyan zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vallarino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Cruche kopt de bal weg. Vázquez is nu in balbezit. Aznavour bereikt de bal nog maar net als eerste. Vázquez onderschept slim de pass. Vázquez draait met de bal, schiet en ... Egheyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Haroutiunyan de bal. Arustamyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Vázquez verovert de bal door een tackle van achteren. Vázquez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Velazco geeft een hoge lob. Cruche bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Vardanyan ... Strafschop! Cruche is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vázquez legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Egheyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cruche is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uruguay 51%, Hayastan 49%.
Uruguay - Hayastan 2:1