Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-18 19:30
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Stadion Obilića poljana
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 13297
Crnogorski Omladinski Centar ФК Црногорац
532 back NEW Tactiek new ++
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 5
46.4 gemiddelde waardering 44.5
good Schieten solid
solid Passen solid
average Verdedigen adequate


20e minuut.
Na een snelle pass probeert Mirić de bal onder controle te krijgen. Mustafayev rent richting de bal. Padaratz maakt een afschuwelijke overtreding. Padaratz krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Stupić passt de bal in één keer door. Yusifsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Parysow tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Parysow krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Bjelošević passt de bal in één keer door. Mustafayev rent richting de bal. Nović rent richting de bal. Mustafayev verovert de bal door een tackle van achteren. Mustafayev schiet op doel. Pantelić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Paulista geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Novačić de bal. Novačić passt de bal met de wreef. Bjelošević bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjelošević haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Doeltrap. Marzec komt het veld opgelopen. Lakomý komt het veld opgelopen. Vešović komt het veld opgelopen. Opseth komt het veld opgelopen. Milovanović komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crnogorski Omladinski Centar 60%, ФК Црногорац 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Crnogorski Omladinski Centar - ФК Црногорац 0:0

55e minuut.
Inworp. Gregović met een snelle inworp. Bakkejord geeft de bal voor. Paulista is nu in balbezit. Paulista geeft een hoge lob. Diamantis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Bjelošević bereikt de bal nog maar net als eerste. Sałata onderschept slim de pass. Sałata geeft de bal voor. Parysow rent richting de bal. Parysow draait met de bal, schiet en ... Diamantis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Parysow stond buitenspel. Ćetković komt het veld opgelopen. Misso komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Ćetković zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bakkejord rent richting de bal. Bakkejord passt de bal zonder na te denken. Parysow rent richting de bal. Parysow draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Opseth rent richting de bal. Opseth passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Marzec de bal. Parysow is nu in balbezit. Parysow schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Damjanović is nu in balbezit. Bjelošević verovert de bal door een tackle van achteren. Mustafayev rent richting de bal. Mustafayev draait met de bal, schiet en ... Mirić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crnogorski Omladinski Centar 57%, ФК Црногорац 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Crnogorski Omladinski Centar - ФК Црногорац 0:0