Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-18 18:22
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: Kosmo Team Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 7047
Kosmo Team Rap Boyz
k352 Tactiek fourth
48% Balbezit 52%
62% Spel op eigen helft 38%
4 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
52.5 gemiddelde waardering 53.5
formidable Schieten excellent
good Passen good
solid Verdedigen very good


5e minuut.
Docan is nu in balbezit. Docan geeft een hoge lob. Pintilii heeft problemen om de bal te vangen. Pintilii schiet op doel. Cardei werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kosmo Team - Rap Boyz 1:0

14e minuut.
Baltă is nu in balbezit. Manni verovert de bal door een tackle van achteren. Besora maakt een afschuwelijke overtreding. Besora krijgt een gele kaart. Manni wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Manni kan niet meer verder spelen. Galuppi komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Barbaru neemt vlug de vrije trap. Văduva bereikt de bal nog maar net als eerste. Cozzula verovert de bal door een tackle van achteren. Cozzula schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kosmo Team - Rap Boyz 2:0

37e minuut.
Cosmescu rent richting de bal. Cosmescu probeert naar een medespeler te passen. Vukojicic is nu in balbezit. Damian rent richting de bal. Damian draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Galuppi kopt de bal weg. Daar is Văduva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cozzula bereikt de bal nog maar net als eerste. Cozzula draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kosmo Team 57%, Rap Boyz 43%.
Kosmo Team - Rap Boyz 2:0

47e minuut.
Cosmescu is nu in balbezit. Cosmescu probeert naar een medespeler te passen. Oltenescu is nu in balbezit. Oltenescu draait met de bal, schiet en ... Gonzalin Miller probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kosmo Team - Rap Boyz 2:1

63e minuut.
Nedelcu passt de bal in één keer door. Vukojicic rent richting de bal. Skočibušić onderschept slim de pass. Damian rent richting de bal. Damian schiet op doel. Gonzalin Miller verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Docan kopt de bal weg. Besora rent richting de bal. Besora geeft een hoge lob. Oltenescu rent richting de bal. Oltenescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Birlea maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klungelig pakt Baltă de bal. Cozzula rent richting de bal. Cozzula draait met de bal, schiet en ... Cardei maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kosmo Team - Rap Boyz 3:1

72e minuut.
Besora onderschept slim de pass. Besora geeft een lange en hoge pass. Skočibušić rent richting de bal. Damian onderschept slim de pass. Damian schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kosmo Team - Rap Boyz 3:2

81e minuut.
Vukojicic heeft problemen om de bal te vangen. Besora rent richting de bal. Besora passt de bal met de wreef. Damian rent richting de bal. Damian schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Mathieu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosmescu onderschept slim de pass. Cosmescu speelt de bal door. Oltenescu is nu in balbezit. Oltenescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Mathieu geeft een hoge lob. Oltenescu is nu in balbezit. Oltenescu probeert naar een medespeler te passen. Damian bereikt de bal nog maar net als eerste. Damian schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kosmo Team 67%, Rap Boyz 33%.
Kosmo Team - Rap Boyz 3:2