Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-18 18:30
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Liberty United Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 7041
Liberty United teknik
nog13c Tactiek k9k9
62% Balbezit 38%
31% Spel op eigen helft 69%
35 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 0
51.9 gemiddelde waardering 31.4
solide Schieten matig
uitstekend Passen zwak
zeer goed Verdedigen zwak


8e minuut.
Suckling rent richting de bal. Suckling geeft een lange en hoge pass. Erkoç verovert de bal door een tackle van achteren. Botezan bereikt de bal nog maar net als eerste. Botezan schiet op doel. Konyalı verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Płonowski heeft problemen om de bal te vangen. Erkoç onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Botezan geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Muscut Azzopardi springt en kopt de bal. Konyalı bokst de bal weg. Daar is Akşit, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ovedenie is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Liberty United - teknik 1:0

15e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zeynalov komt het veld opgelopen. Durieux komt het veld opgelopen.

16e minuut.
Durieux passt de bal met de wreef. Breahna heeft problemen om de bal te vangen. Breahna speelt de bal door. Muscut Azzopardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Muscut Azzopardi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Tadiotto probeert naar een medespeler te passen. Durieux is nu in balbezit. Durieux passt de bal met de wreef. Muscut Azzopardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Muscut Azzopardi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vukadinović komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Demyanenko geeft een hoge lob. Botezan is nu in balbezit. Botezan probeert naar een medespeler te passen. Vukadinović is nu in balbezit. Vukadinović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Botezan bereikt de bal nog maar net als eerste. Botezan probeert naar een medespeler te passen. Płonowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeynalov verovert de bal door een tackle van achteren. Zeynalov schiet op doel. Konyalı bokst de bal weg.

32e minuut.
Tadiotto is nu in balbezit. Tadiotto passt de bal met de wreef. Botezan is nu in balbezit. Botezan geeft de bal voor. Vukadinović springt en kopt de bal. Konyalı verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Durieux rent richting de bal. Durieux draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Liberty United - teknik 2:0

41e minuut.
Demyanenko passt de bal met de wreef. Akşit bereikt de bal nog maar net als eerste. Akşit geeft een lange en hoge pass. Breahna bereikt de bal nog maar net als eerste. Breahna schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Breahna bereikt de bal nog maar net als eerste. Breahna schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Liberty United - teknik 3:0

43e minuut.
Erkoç met een snelle inworp. Gürel rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zeynalov. Zeynalov krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Voştinar passt de bal in één keer door. Capel rent richting de bal. Capel geeft een lange en hoge pass. Breahna is nu in balbezit. Breahna haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gavryushov komt het veld opgelopen. Granlund komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Durieux passt de bal met de wreef. Breahna is nu in balbezit. Breahna geeft de bal voor. Gavryushov rent richting de bal. Gavryushov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liberty United 40%, teknik 60%.
Liberty United - teknik 3:0

48e minuut.
Gürel speelt de bal door. Durieux is nu in balbezit. Durieux passt de bal in één keer door. Vukadinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukadinović haalt uit met een fantastische trap. Konyalı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Vukadinović verovert de bal door een tackle van achteren. Vukadinović passt de bal met de wreef. Zeynalov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeynalov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Liberty United - teknik 4:0

54e minuut.
Polateli met een snelle inworp. Durieux geeft een hoge lob. Vukadinović is nu in balbezit. Vukadinović schiet op doel. Konyalı probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Küllü, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Durieux is nu in balbezit. Breahna met een sublieme pass. Durieux rent richting de bal. Durieux schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Tadiotto passt de bal zonder na te denken. Gavryushov is nu in balbezit. Gavryushov probeert naar een medespeler te passen. Durieux is nu in balbezit. Durieux haalt uit met een fantastische trap. Konyalı bokst de bal weg.

60e minuut.
Tadiotto onderschept slim de pass. Tadiotto geeft een lange en hoge pass. Gavryushov is nu in balbezit. Gavryushov haalt uit met een fantastische trap. Konyalı werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Breahna geeft een hoge lob. Vukadinović krijgt zijn hoofd ertegen. Konyalı verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Tadiotto kopt de bal weg. Klungelig pakt Erkoç de bal. Vukadinović is nu in balbezit. Vukadinović draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Zeynalov is nu in balbezit. Płonowski verovert de bal door een tackle van achteren. Vukadinović onderschept slim de pass. Vukadinović haalt uit met een fantastische trap. Konyalı werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Liberty United - teknik 5:0

66e minuut.
Sessiz passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ovedenie de bal. Vukadinović is nu in balbezit. Vukadinović draait met de bal, schiet en ... Konyalı probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Gavryushov bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Gavryushov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gavryushov met een sublieme pass. Durieux rent richting de bal. Durieux draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Liberty United - teknik 6:0

72e minuut.
Breahna is nu in balbezit. Breahna passt de bal zonder na te denken. Vukadinović rent richting de bal. Vukadinović draait met de bal, schiet en ... Konyalı probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Liberty United - teknik 7:0

77e minuut.
Płonowski passt de bal in één keer door. Voştinar bereikt de bal nog maar net als eerste. Voştinar geeft de bal voor. Vukadinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukadinović haalt uit met een fantastische trap. Konyalı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Gürel is nu in balbezit. Tadiotto rent richting de bal. Tadiotto passt de bal met de wreef. Vukadinović is nu in balbezit. Vukadinović schiet op doel. Konyalı kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Zeynalov probeert naar een medespeler te passen. Durieux bereikt de bal nog maar net als eerste. Durieux geeft de bal voor. Vukadinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukadinović schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Gavryushov passt de bal in één keer door. Zeynalov is nu in balbezit. Gavryushov probeert naar een medespeler te passen. Vukadinović is nu in balbezit. Vukadinović haalt uit met een fantastische trap. Konyalı verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liberty United 22%, teknik 78%.
Liberty United - teknik 7:0