Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-18 19:27
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Vandalen FC Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 10206
Vandalen FC Tropical Club
VFC att Tactiek 3-5-2 g sup
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
4 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
54 gemiddelde waardering 56.4
very good Schieten very good
good Passen solid
excellent Verdedigen excellent


8e minuut.
Amundsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Cicci onderschept slim de pass. Midthun tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Midthun krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Midthun passt de bal met de wreef. Midthun rent richting de bal. Midthun passt de bal zonder na te denken. Tangstad rent richting de bal. Tangstad draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Cieplak passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Prunier de bal. Prunier probeert naar een medespeler te passen. Couriol is nu in balbezit. Couriol haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vandalen FC - Tropical Club 0:1

15e minuut.
Gallaga rent richting de bal. Gallaga passt de bal zonder na te denken. Couriol rent richting de bal. Couriol schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vandalen FC - Tropical Club 0:2

18e minuut.
Rossland is nu in balbezit. Cieplak verovert de bal door een tackle van achteren. Amundsen verovert de bal door een tackle van achteren. Couriol rent richting de bal. Couriol schiet op doel. Strøm probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Cieplak bereikt de bal nog maar net als eerste. Korsvik legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cieplak raakt geblesseerd tijdens het duel. Korsvik verovert de bal door een tackle van achteren. Couriol neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Orlanducci met een sublieme pass. Korsvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Couriol onderschept slim de pass. Couriol probeert naar een medespeler te passen. Cieplak bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rossland is nu in balbezit. Cieplak onderschept slim de pass. Cieplak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vandalen FC - Tropical Club 0:3

34e minuut.
Salcedo passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Prunier de bal. Prunier passt de bal zonder na te denken. Couriol is nu in balbezit. Couriol schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vandalen FC - Tropical Club 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vandalen FC 61%, Tropical Club 39%.
Vandalen FC - Tropical Club 0:4

51e minuut.
Midthun is nu in balbezit. Midthun passt de bal zonder na te denken. Bergheim is nu in balbezit. Bergheim haalt uit met een fantastische trap. Emon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vandalen FC - Tropical Club 1:4

56e minuut.
Orlanducci probeert naar een medespeler te passen. Prunier rent richting de bal. Prunier passt de bal in één keer door. Couriol bereikt de bal nog maar net als eerste. Couriol draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Midthun passt de bal in één keer door. Midthun is nu in balbezit. Midthun met een sublieme pass. Bergheim is nu in balbezit. Bergheim draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Midthun passt de bal zonder na te denken. Bergheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Rossignoli zijn tegenspeler op de grond. Rossignoli is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vandalen FC 46%, Tropical Club 54%.
Vandalen FC - Tropical Club 1:4