Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-18 18:26
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: PILVE ARENA
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2314
FC PILV _SK_
keit Tactiek Def
36% Balbezit 64%
71% Spel op eigen helft 29%
1 Doelpogingen 28
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
33.4 gemiddelde waardering 68.4
weak Schieten very good
good Passen outstanding
poor Verdedigen excellent


19e minuut.
Dyrcz rent richting de bal. Dyrcz met een sublieme pass. Özkan is nu in balbezit. Özkan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PILV - _SK_ 0:1

26e minuut.
Dyrcz rent richting de bal. Dyrcz geeft de bal voor. Özkan kopt de bal weg. Hüseynbəyli is nu in balbezit. Hüseynbəyli schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Taska heeft problemen om de bal te vangen. Dyrcz rent richting de bal. Dyrcz geeft een lange en hoge pass. Özkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Özkan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Hüseynbəyli bereikt de bal nog maar net als eerste. Hüseynbəyli speelt de bal door. Özkan rent richting de bal. Özkan draait met de bal, schiet en ... Vaiknurme probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Järvi trapt de bal weg van het doel. Öğretmen kopt de bal weg. Hüseynbəyli is nu in balbezit. Hüseynbəyli draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC PILV 74%, _SK_ 26%.
FC PILV - _SK_ 0:1

46e minuut.
Nieves komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Daar is Polský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Polský passt de bal in één keer door. Hüseynbəyli rent richting de bal. Hüseynbəyli geeft een hoge lob. Nieves maakt een snoekduik en kopt de bal. Järvi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Klungelig pakt Kitsing de bal. Tootma is nu in balbezit. Nieves onderschept slim de pass. Nieves schiet op doel. Järvi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PILV - _SK_ 0:2

56e minuut.
Tootma bereikt de bal nog maar net als eerste. Tootma geeft de bal voor. Nieves bereikt de bal nog maar net als eerste. Nieves haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PILV - _SK_ 0:3

65e minuut.
Hüseynbəyli is nu in balbezit. Hüseynbəyli passt de bal in één keer door. Nieves rent richting de bal. Nieves schiet op doel. Järvi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Inworp. Dyrcz met een snelle inworp. Hüseynbəyli is nu in balbezit. Hüseynbəyli geeft een hoge lob. Nieves springt en kopt de bal. Järvi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Tootma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Hüseynbəyli rent richting de bal. Hüseynbəyli geeft een hoge lob. Tootma bereikt de bal nog maar net als eerste. Nieves onderschept slim de pass. Nieves draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Dyrcz heeft problemen om de bal te vangen. Dyrcz geeft een hoge lob. Nieves kopt de bal weg. Hüseynbəyli rent richting de bal. Hüseynbəyli schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Zwoliński probeert naar een medespeler te passen. Dyrcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyrcz geeft de bal voor. Nieves krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PILV - _SK_ 0:4

78e minuut.
Tootma bereikt de bal nog maar net als eerste. Tootma geeft de bal voor. Öğretmen speelt de bal door. Daar is Dyrcz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dyrcz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Monterroso geeft een lange en hoge pass. Hüseynbəyli probeert naar een medespeler te passen. Daar is Dyrcz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dyrcz schiet op doel. Paal! Nieves bereikt de bal nog maar net als eerste. Nieves draait met de bal, schiet en ... Paal! Dyrcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyrcz haalt uit met een fantastische trap. Järvi bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC PILV 68%, _SK_ 32%.
FC PILV - _SK_ 0:4