Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-18 18:28
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Dragons F.C. Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 8120
Dragons F.C. LITTLE BRITIAN
ΠΕΛΛΑ Tactiek m
61% Balbezit 39%
31% Spel op eigen helft 69%
31 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
8 Buitenspel 0
51.5 gemiddelde waardering 35.9
formidable Schieten average
excellent Passen adequate
solid Verdedigen good


2e minuut.
Farmer is nu in balbezit. Matzourakis verovert de bal door een tackle van achteren. Sola tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sola krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Lewkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sola verovert de bal door een tackle van achteren. Matzourakis verovert de bal door een tackle van achteren. Matzourakis haalt uit met een fantastische trap. Kupar probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Matzourakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Matzourakis met een sublieme pass. Lewkowicz is nu in balbezit. Lewkowicz geeft een hoge lob. Piškor krijgt zijn hoofd ertegen. Kupar bokst de bal weg.

15e minuut.
Gibby is nu in balbezit. Gibby passt de bal met de wreef. James probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Thessalos is nu in balbezit. Thessalos geeft een lange en hoge pass. Kupar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Sola rent richting de bal. Matzourakis verovert de bal door een tackle van achteren. Matzourakis probeert naar een medespeler te passen. Piškor bereikt de bal nog maar net als eerste. Piškor schiet op doel. Kupar bokst de bal weg.

27e minuut.
Modarelli probeert naar een medespeler te passen. Lewkowicz is nu in balbezit. Lewkowicz speelt de bal door. Piškor is nu in balbezit. Piškor draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Modarelli probeert naar een medespeler te passen. Gavrailov probeert naar een medespeler te passen. Lewkowicz is nu in balbezit. Lewkowicz geeft een lange en hoge pass. Zeppos maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragons F.C. - LITTLE BRITIAN 1:0

34e minuut.
Taroni probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lewkowicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Thessalos geeft een hoge lob. Stroud heeft problemen om de bal te vangen. Kupar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Piškor is nu in balbezit. Piškor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragons F.C. - LITTLE BRITIAN 2:0

35e minuut.
Hajgato passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Lewkowicz de bal. Lewkowicz passt de bal in één keer door. Piškor is nu in balbezit. Piškor draait met de bal, schiet en ... Kupar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Zeppos bereikt de bal nog maar net als eerste. Piškor rent richting de bal. Zeppos rent richting de bal. Piškor rent richting de bal. Piškor schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Lewkowicz heeft problemen om de bal te vangen. Lewkowicz speelt de bal door. Piškor is nu in balbezit. Piškor haalt uit met een fantastische trap. Kupar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragons F.C. - LITTLE BRITIAN 3:0

44e minuut.
Lewkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewkowicz speelt de bal door. Piškor is nu in balbezit. Piškor schiet op doel. Kupar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragons F.C. - LITTLE BRITIAN 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dragons F.C. 42%, LITTLE BRITIAN 58%.
Dragons F.C. - LITTLE BRITIAN 4:0

46e minuut.
Hajgato rent richting de bal. Matzourakis verovert de bal door een tackle van achteren. Matzourakis geeft een hoge lob. Piškor is nu in balbezit. Piškor haalt uit met een fantastische trap. Kupar bokst de bal weg. Piškor bereikt de bal nog maar net als eerste. Piškor draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
Lewkowicz rent richting de bal. Lewkowicz passt de bal met de wreef. Piškor rent richting de bal. Piškor schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Matzourakis passt de bal in één keer door. Lewkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewkowicz probeert naar een medespeler te passen. Piškor rent richting de bal. Piškor haalt uit met een fantastische trap. Kupar bokst de bal weg.

58e minuut.
Ashwin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ashwin geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Thessalos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lewkowicz geeft een lange en hoge pass. Kupar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Thessalos rent richting de bal. Thessalos met een sublieme pass. Matzourakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Piškor bereikt de bal nog maar net als eerste. Piškor schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Kupar met een harde bal richting middenveld. Valentine speelt de bal door. Stroud probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zeppos rent richting de bal. Zeppos schiet op doel. Kupar bokst de bal weg.

66e minuut.
Lewkowicz is nu in balbezit. Lewkowicz probeert naar een medespeler te passen. Piškor is nu in balbezit. Piškor schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Thessalos met een snelle inworp. Klungelig pakt Lewkowicz de bal. Matzourakis geeft de bal voor. Piškor maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragons F.C. - LITTLE BRITIAN 5:0

71e minuut.
Matzourakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Matzourakis geeft een hoge lob. Piškor rent richting de bal. Piškor schiet op doel. Kupar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragons F.C. - LITTLE BRITIAN 6:0

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lewkowicz met de inworp. Matzourakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Matzourakis geeft de bal voor. Sola heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lewkowicz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kupar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Lewkowicz rent richting de bal. Lewkowicz passt de bal met de wreef. Piškor rent richting de bal. Piškor schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Ashwin met een harde bal richting middenveld. Farmer rent richting de bal. Matzourakis onderschept slim de pass. Matzourakis geeft een hoge lob. Piškor krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Sola verovert de bal door een tackle van achteren. Xintaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Sola tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sola krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

83e minuut.
Klungelig pakt Thessalos de bal. Modarelli rent richting de bal. Modarelli passt de bal zonder na te denken. Lewkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewkowicz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Matzourakis passt de bal in één keer door. Lewkowicz rent richting de bal. Lewkowicz speelt de bal door. Piškor heeft problemen om de bal te vangen. Piškor draait met de bal, schiet en ... Kupar bokst de bal weg.

87e minuut.
Valentine zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Matzourakis rent richting de bal. Matzourakis geeft de bal voor. Piškor bereikt de bal nog maar net als eerste. Piškor schiet op doel. Kupar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lewkowicz is nu in balbezit. Lewkowicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dragons F.C. 20%, LITTLE BRITIAN 80%.
Dragons F.C. - LITTLE BRITIAN 6:0