Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-18 19:17
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: San Gino
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 8211
Scarpones FC FC Cosacchia
elbassoV+ Tactiek mio433
63% Balbezit 37%
16% Spel op eigen helft 84%
24 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
56.9 gemiddelde waardering 39
very good Schieten average
formidable Passen adequate
very good Verdedigen good


6e minuut.
Rauk passt de bal met de wreef. Oválný rent richting de bal. Oválný passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Solacca de bal. Solacca schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Butteri is nu in balbezit. Butteri geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oválný met een snelle inworp. Rauk geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Mingardo rent richting de bal. Mingardo passt de bal zonder na te denken. Oválný rent richting de bal. Oválný geeft een lange en hoge pass. Solacca maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Hamarat is nu in balbezit. Hamarat geeft de bal voor. Mezey rent richting de bal. Solacca bereikt de bal nog maar net als eerste. Solacca haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Oválný bereikt de bal nog maar net als eerste. Oválný probeert naar een medespeler te passen. Mezey bereikt de bal nog maar net als eerste. Mezey draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Scarpones FC - FC Cosacchia 1:0

17e minuut.
Mingardo geeft een lange en hoge pass. Solacca kopt de bal weg. Kalajdžisalihović is nu in balbezit. Mezey onderschept slim de pass. Mezey draait met de bal, schiet en ... Zanchetto bokst de bal weg.

20e minuut.
Rauk probeert naar een medespeler te passen. Oválný is nu in balbezit. Oválný geeft een lange en hoge pass. Solacca bereikt de bal nog maar net als eerste. Solacca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Scarpones FC - FC Cosacchia 2:0

34e minuut.
Mingardo met een sublieme pass. Mezey is nu in balbezit. Mezey geeft de bal voor. Daar is Lazović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Solacca bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Mingardo speelt de bal door. Rauk is nu in balbezit. Rauk passt de bal in één keer door. Oválný heeft problemen om de bal te vangen. Oválný geeft de bal voor. Zanchetto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Antkowiak probeert de bal met de borst te controleren. Mingardo is nu in balbezit. Antkowiak maakt een afschuwelijke overtreding. Antkowiak krijgt een gele kaart. Mingardo raakt geblesseerd tijdens het duel. Mingardo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Solacca maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal! Zanchetto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scarpones FC 14%, FC Cosacchia 86%.
Scarpones FC - FC Cosacchia 2:0

46e minuut.
Bergolo komt het veld opgelopen. Marte komt het veld opgelopen. Calaciura komt het veld opgelopen. Fedosov komt het veld opgelopen. Prat komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Calaciura geeft een hoge lob. Daar is Patti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Patti passt de bal in één keer door. Fedosov is nu in balbezit. Fedosov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Scarpones FC - FC Cosacchia 3:0

54e minuut.
Oválný geeft de bal voor. Fedosov is nu in balbezit. Solacca rent richting de bal. Solacca haalt uit met een fantastische trap. Zanchetto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Gastaldelli passt de bal met de wreef. Bonzinho met een sublieme pass. Oválný is nu in balbezit. Oválný geeft een hoge lob. Lazović probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Oválný is nu in balbezit. Oválný passt de bal met de wreef. Solacca bereikt de bal nog maar net als eerste. Solacca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Scarpones FC - FC Cosacchia 4:0

66e minuut.
Bonzinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonzinho met een sublieme pass. Klungelig pakt Buňka de bal. Buňka geeft een lange en hoge pass. Solacca krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Buňka speelt de bal door. Fedosov heeft problemen om de bal te vangen. Fedosov speelt de bal door. Solacca bereikt de bal nog maar net als eerste. Solacca schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Calaciura kopt de bal weg. Rauk is nu in balbezit. Rauk passt de bal in één keer door. Fedosov is nu in balbezit. Fedosov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Buňka bereikt de bal nog maar net als eerste. Buňka geeft de bal voor. Daar is Antkowiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Solacca is nu in balbezit. Solacca schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Solacca schiet op doel. Doeltrap. Zanchetto trapt de bal weg. Rauk geeft een lange en hoge pass. Solacca maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scarpones FC 18%, FC Cosacchia 82%.
Scarpones FC - FC Cosacchia 4:0