Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-18 11:30
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: The Comets Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2071
The Comets FC KoKa Wo29
Cometv4 Tactiek def4-d121-2
50% Balbezit 50%
27% Spel op eigen helft 73%
24 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
49.7 gemiddelde waardering 40.1
excellent Schieten good
very good Passen average
good Verdedigen very good


2e minuut.
Johnston rent richting de bal. Johnston passt de bal zonder na te denken. Leijer probeert naar een medespeler te passen. Greenwood is nu in balbezit. Greenwood draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Rose bereikt de bal nog maar net als eerste. Deioannon verovert de bal door een tackle van achteren. Scuderi rent richting de bal. Scuderi geeft de bal voor. Greenwood krijgt zijn hoofd ertegen. Butlewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
The Comets - FC KoKa Wo29 1:0

12e minuut.
Renaud neemt de hoekschop. Johnston springt en kopt de bal. Greenwood is nu in balbezit. Greenwood haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Gillard onderschept slim de pass. Gillard geeft een lange en hoge pass. Rose kopt de bal weg. Greenwood heeft problemen om de bal te vangen. Greenwood haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Scuderi onderschept slim de pass. Scuderi met een sublieme pass. Leijer speelt de bal door. Greenwood bereikt de bal nog maar net als eerste. Greenwood haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Renaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Renaud passt de bal met de wreef. Greenwood bereikt de bal nog maar net als eerste. Greenwood schiet op doel. Butlewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Comets - FC KoKa Wo29 2:0

25e minuut.
Leijer geeft een hoge lob. Romanec heeft problemen om de bal te vangen. Greenwood bereikt de bal nog maar net als eerste. Greenwood schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Comets - FC KoKa Wo29 3:0

27e minuut.
Galea is nu in balbezit. Galea geeft een hoge lob. Renaud is nu in balbezit. Renaud geeft een lange en hoge pass. Greenwood maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
The Comets - FC KoKa Wo29 4:0

29e minuut.
Klungelig pakt Greenwood de bal. Netolický rent richting de bal. Netolický met een sublieme pass. Rose heeft problemen om de bal te vangen. Rose draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Scuderi met een sublieme pass. Renaud kan de bal niet met de borst controleren. Renaud passt de bal zonder na te denken. Rose is nu in balbezit. Rose schiet op doel. Butlewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Agostino kopt de bal weg. Chirmuş is nu in balbezit. Chirmuş geeft de bal voor. Rosada bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosada schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Na een snelle pass probeert Netolický de bal onder controle te krijgen. Serrat rent richting de bal. Serrat met een sublieme pass. Scuderi is nu in balbezit. Scuderi geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Glass probeert naar een medespeler te passen. Renaud rent richting de bal. Renaud speelt de bal door. Johnston is nu in balbezit. Johnston draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Comets 29%, FC KoKa Wo29 71%.
The Comets - FC KoKa Wo29 4:0

46e minuut.
Zwartkruis komt het veld opgelopen. Menu komt het veld opgelopen. Matzen komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Glass zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Renaud geeft de bal voor. Butlewski met een sublieme pass. Renaud geeft een hoge lob. Rose is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Agostino geeft een lange en hoge pass. Renaud probeert naar een medespeler te passen. Rose is nu in balbezit. Rose schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Comets - FC KoKa Wo29 5:0

56e minuut.
Na een snelle pass probeert Netolický de bal onder controle te krijgen. Serrat probeert naar een medespeler te passen. Johnston bereikt de bal nog maar net als eerste. Johnston schiet op doel. Matzen probeert de bal aan de voet te houden. Butlewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Leijer bereikt de bal nog maar net als eerste. Leijer passt de bal met de wreef. Galea geeft een lange en hoge pass. Greenwood probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Greenwood draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Rose is nu in balbezit. Rose passt de bal in één keer door. Greenwood bereikt de bal nog maar net als eerste. Greenwood schiet op doel. Johnston probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
The Comets - FC KoKa Wo29 6:0

64e minuut.
Gillard kopt de bal weg. Renaud rent richting de bal. Renaud passt de bal in één keer door. Scuderi heeft problemen om de bal te vangen. Scuderi geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Galea is nu in balbezit. Chirmuş onderschept slim de pass. Leijer bereikt de bal nog maar net als eerste. Leijer geeft een hoge lob. Greenwood rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Comets - FC KoKa Wo29 7:0

73e minuut.
Renaud geeft een hoge lob. Butlewski speelt de bal door. Rosada kopt de bal weg. Rora is nu in balbezit. Rora draait met de bal, schiet en ... Masi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Johnston kopt de bal weg. Renaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Renaud probeert naar een medespeler te passen. Rose bereikt de bal nog maar net als eerste. Rose haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Renaud met de inworp. Scuderi geeft een hoge lob. Greenwood springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Comets - FC KoKa Wo29 8:0

82e minuut.
Chirmuş passt de bal zonder na te denken. Rora rent richting de bal. Gillard schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gillard krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Scuderi met een sublieme pass. Daar is Renaud, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Renaud probeert naar een medespeler te passen. Rose bereikt de bal nog maar net als eerste. Rose draait met de bal, schiet en ... Paal! Butlewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Scuderi met een snelle inworp. Renaud is nu in balbezit. Renaud geeft een hoge lob. Rose springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Scuderi met een sublieme pass. Renaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Renaud passt de bal zonder na te denken. Rose is nu in balbezit. Rose schiet op doel. Butlewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Comets 25%, FC KoKa Wo29 75%.
The Comets - FC KoKa Wo29 8:0