Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-18 19:32
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Ha Ho He HBSC Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 7559
Ha Ho He HBSC SPARTA JANOWIEC
Total Ha Ho He Tactiek 532def
46% Balbezit 54%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
55.1 gemiddelde waardering 59.7
solid Schieten excellent
solid Passen very good
very good Verdedigen outstanding


10e minuut.
Derbin rent richting de bal. Quốc Hưng geeft een lange en hoge pass. Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiełpiński onderschept slim de pass. Kiełpiński haalt uit met een fantastische trap. Djemeşdjuan bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Ha Ho He HBSC - SPARTA JANOWIEC 1:0

19e minuut.
Kocikowski probeert naar een medespeler te passen. Derbin rent richting de bal. Met opzet legt Cojocaru zijn tegenspeler op de grond. Derbin wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

27e minuut.
Villarreal onderschept slim de pass. Villarreal passt de bal zonder na te denken. Galikowski rent richting de bal. Galikowski draait met de bal, schiet en ... Dempsey probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ha Ho He HBSC - SPARTA JANOWIEC 1:1

30e minuut.
Cáceres met een sublieme pass. Salgado rent richting de bal. Kabát onderschept slim de pass. Kabát geeft een lange en hoge pass. Kiełpiński krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ha Ho He HBSC 48%, SPARTA JANOWIEC 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ha Ho He HBSC - SPARTA JANOWIEC 1:1

46e minuut.
Stanić komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Bùi Điệp heeft problemen om de bal te vangen. Jadrošić met een sublieme pass. Nepi is nu in balbezit. Kiełpiński onderschept slim de pass. Kiełpiński schiet op doel. Djemeşdjuan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Wakihuri bereikt de bal nog maar net als eerste. Cojocaru rent richting de bal. Cojocaru speelt de bal door. Villarreal is nu in balbezit. Villarreal haalt uit met een fantastische trap. Dempsey probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Jadrošić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiełpiński onderschept slim de pass. Kiełpiński passt de bal in één keer door. Bùi Điệp bereikt de bal nog maar net als eerste. Bùi Điệp haalt uit met een fantastische trap. Djemeşdjuan bokst de bal weg.

66e minuut.
Buitenspel voor Kiełpiński. Goede buitenspelval van de verdediging. Eben komt het veld opgelopen. Alköprü komt het veld opgelopen. Southin komt het veld opgelopen. Starší komt het veld opgelopen. Zelkowski komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Nepi passt de bal zonder na te denken. Starší rent richting de bal. Starší speelt de bal door. Alköprü is nu in balbezit. Alköprü draait met de bal, schiet en ... Dempsey probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Kabát geeft de bal voor. Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Trieb probeert naar een medespeler te passen. Alköprü rent richting de bal. Alköprü schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Nepi geeft de bal voor. Klungelig pakt Alköprü de bal. Gos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Alköprü raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

86e minuut.
Starší is nu in balbezit. Starší geeft de bal voor. Villarreal kopt de bal weg. Alköprü bereikt de bal nog maar net als eerste. Alköprü haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Klungelig pakt Southin de bal. Kiełpiński onderschept slim de pass. Zelkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiełpiński verovert de bal door een tackle van achteren. Kiełpiński schiet op doel. Djemeşdjuan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Eben geeft een lange en hoge pass. Derbin kopt de bal weg. Kiełpiński rent richting de bal. Bùi Điệp is nu in balbezit. Bùi Điệp haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ha Ho He HBSC 45%, SPARTA JANOWIEC 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ha Ho He HBSC - SPARTA JANOWIEC 1:1