Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-18 19:27
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: All Stars United Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 8468
All Stars United Team Royalty
save jos 1 + Tactiek jossen 1
45% Balbezit 55%
48% Spel op eigen helft 52%
17 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.8 gemiddelde waardering 57.5
average Schieten adequate
good Passen excellent
very good Verdedigen good


1e minuut.
Tovaryš probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Piepiórka met een snelle inworp. Miedziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Miedziński schiet op doel. Mees probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Brkljač geeft de bal voor. Sultani bereikt de bal nog maar net als eerste. Piepiórka onderschept slim de pass. Miedziński rent richting de bal. Miedziński draait met de bal, schiet en ... Mees bokst de bal weg. Miedziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Miedziński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
All Stars United - Team Royalty 1:0

10e minuut.
Sultani met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Piepiórka met de inworp. Miedziński is nu in balbezit. Miedziński draait met de bal, schiet en ... Mees verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Miedziński rent richting de bal. Miedziński draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

13e minuut.
Piepiórka neemt de hoekschop. Sultani kopt de bal weg. Ocieczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Puszka onderschept slim de pass. Puszka schiet op doel. Mees verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Puszka rent richting de bal. Puszka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
All Stars United - Team Royalty 2:0

22e minuut.
Van Parys trapt de bal weg. Miedziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Miedziński heeft problemen om de bal te vangen. Miedziński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
All Stars United - Team Royalty 3:0

28e minuut.
Górnicki geeft de bal voor. Ocieczek is nu in balbezit. Daar is Ocieczek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ocieczek draait met de bal, schiet en ... Van Parys probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Stănciulescu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Švykas met de inworp. Strobbe rent richting de bal. Strobbe schiet op doel. Mees bokst de bal weg.

43e minuut.
Na een snelle pass probeert Brkljač de bal onder controle te krijgen. Inworp. Švykas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Miedziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Miedziński haalt uit met een fantastische trap. Mees verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: All Stars United 50%, Team Royalty 50%.
All Stars United - Team Royalty 3:0

52e minuut.
Miedziński draait met de bal, schiet en ... Mees probeert naar een medespeler te passen. Ocieczek kopt de bal weg. Ocieczek is nu in balbezit. Ocieczek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Piepiórka rent richting de bal. Piepiórka passt de bal in één keer door. Ocieczek heeft problemen om de bal te vangen. Ocieczek draait met de bal, schiet en ... Van Parys probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

57e minuut.
Inworp. Ocieczek met een snelle inworp. Miedziński is nu in balbezit. Daar is Miedziński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miedziński haalt uit met een fantastische trap. Mees kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
da Atouguia is nu in balbezit. da Atouguia geeft de bal voor. Sultani is nu in balbezit. Sultani draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Ocieczek passt de bal in één keer door. Piepiórka is nu in balbezit. Piepiórka speelt de bal door. Bettini rent richting de bal. Bettini schiet op doel. Van Parys bokst de bal weg. Bettini is nu in balbezit. Bettini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
All Stars United - Team Royalty 3:1

76e minuut.
Strobbe is nu in balbezit. Miedziński rent richting de bal. Daar is Miedziński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miedziński haalt uit met een fantastische trap. Mees probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Miedziński passt de bal zonder na te denken. Inworp. Piepiórka met een snelle inworp. Miedziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Miedziński schiet op doel. Mees bokst de bal weg.

88e minuut.
Stănciulescu passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Piepiórka met een snelle inworp. Miedziński rent richting de bal. Miedziński haalt uit met een fantastische trap. Mees verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Miedziński is nu in balbezit. Miedziński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
All Stars United - Team Royalty 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: All Stars United 47%, Team Royalty 53%.
All Stars United - Team Royalty 4:1