Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-18 18:23
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Valhalla AG Arena
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 3959
Valhalla AG Fc magnific new
ss Tactiek Best 343
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
16 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.9 gemiddelde waardering 29.6
very good Schieten adequate
good Passen average
average Verdedigen average


7e minuut.
Naujoks geeft de bal voor. Ivancioiu kopt de bal weg. Amorini geeft de bal voor. Syrjäkoski is nu in balbezit. Syrjäkoski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Janák onderschept slim de pass. Janák passt de bal met de wreef. Szolomayer is nu in balbezit. Agăt is nu in balbezit. Agăt draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Teodorovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Căldăraru verovert de bal door een tackle van achteren. Căldăraru geeft een lange en hoge pass. Syrjäkoski rent richting de bal. Syrjäkoski draait met de bal, schiet en ... Ielcean kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Szolomayer trapt de bal weg. Ciocoiu kopt de bal weg. Klungelig pakt Croitoru de bal. Janák rent richting de bal. Janák schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Căldăraru bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Teodorovici. Căldăraru is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Croitoru zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Syrjäkoski maakt een snoekduik en kopt de bal. Ielcean bokst de bal weg.

44e minuut.
Mirancea onderschept slim de pass. Căldăraru rent richting de bal. Căldăraru geeft een hoge lob. Syrjäkoski is nu in balbezit. Syrjäkoski draait met de bal, schiet en ... Ielcean probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Valhalla AG 53%, Fc magnific new 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Valhalla AG - Fc magnific new 0:0

46e minuut.
Căldăraru met een sublieme pass. Ciocoiu is nu in balbezit. Ciocoiu met een sublieme pass. Janák is nu in balbezit. Janák draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Syrjäkoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Syrjäkoski met een sublieme pass. Hâldan is nu in balbezit. Hâldan haalt uit met een fantastische trap. Ielcean maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Ielcean trapt de bal weg van het doel. Janák kopt de bal weg. Naujoks controleert de bal met de borst. Boca onderschept slim de pass. Boca draait met de bal, schiet en ... Esca bokst de bal weg.

55e minuut.
Ciucă heeft problemen om de bal te vangen. Căruţaşu rent richting de bal. Căruţaşu speelt de bal door. Syrjäkoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Syrjäkoski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Valhalla AG - Fc magnific new 1:0

57e minuut.
Ciocoiu is nu in balbezit. Ciocoiu passt de bal in één keer door. Tiuca probeert naar een medespeler te passen. Syrjäkoski rent richting de bal. Syrjäkoski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Croitoru rent richting de bal. Croitoru met een sublieme pass. Ivancioiu rent richting de bal. Hâldan onderschept slim de pass. Hâldan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Nistorescu rent richting de bal. Amorini onderschept slim de pass. Amorini geeft een lange en hoge pass. Hâldan rent richting de bal. Hâldan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Căldăraru verovert de bal door een tackle van achteren. Căldăraru geeft een lange en hoge pass. Syrjäkoski rent richting de bal. Syrjäkoski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Solomon geeft een lange en hoge pass. Janák kopt de bal weg. Boca bereikt de bal nog maar net als eerste. Boca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Valhalla AG - Fc magnific new 1:1

81e minuut.
Janák is nu in balbezit. Esca met een sublieme pass. Ciucă heeft problemen om de bal te vangen. Syrjäkoski is nu in balbezit. Syrjäkoski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Valhalla AG 48%, Fc magnific new 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Valhalla AG - Fc magnific new 1:1