Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-15 18:28
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Kızık Boyu Spor Kompleksi
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 1749
Kızık Boyu Kastamonu FK
:) Tactiek hazırlık
63% Balbezit 37%
55% Spel op eigen helft 45%
17 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.3 gemiddelde waardering 37.5
excellent Schieten adequate
solid Passen average
average Verdedigen weak


4e minuut.
Arango rent richting de bal. Arango geeft een lange en hoge pass. Bublica is nu in balbezit. Bublica schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kızık Boyu - Kastamonu FK 1:0

6e minuut.
Erzurumlular heeft problemen om de bal te vangen. Erzurumlular geeft een hoge lob. Bublica bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Bublica de bal. Bublica haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bublica is nu in balbezit. Bublica schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kızık Boyu - Kastamonu FK 2:0

9e minuut.
Hernán Angulo is nu in balbezit. Hernán Angulo passt de bal zonder na te denken. Erzurumlular rent richting de bal. Bublica onderschept slim de pass. Bublica schiet op doel. Niğde bokst de bal weg.

16e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Torricelli trapt de bal weg. Bacigaluppi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bacigaluppi haalt uit met een fantastische trap. Niğde probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kızık Boyu - Kastamonu FK 3:0

19e minuut.
Shemtov geeft een hoge lob. Bublica bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Bublica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bublica schiet op doel. Niğde werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Solomon rent richting de bal. Solomon geeft een hoge lob. Klungelig pakt Değirmencioğlu de bal. Değirmencioğlu haalt uit met een fantastische trap. Niğde maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kızık Boyu - Kastamonu FK 4:0

34e minuut.
Pocinoc speelt de bal door. Szkrabik probeert naar een medespeler te passen. Bacigaluppi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bacigaluppi schiet op doel. Niğde probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kızık Boyu - Kastamonu FK 5:0

38e minuut.
Solomon geeft de bal voor. Shemtov kopt de bal weg. Değirmencioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernán Angulo onderschept slim de pass. Hernán Angulo haalt uit met een fantastische trap. Torricelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kızık Boyu - Kastamonu FK 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kızık Boyu 55%, Kastamonu FK 45%.
Kızık Boyu - Kastamonu FK 5:1

48e minuut.
Hernán Angulo rent richting de bal. Bublica verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Bublica de bal. Bublica haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kızık Boyu - Kastamonu FK 6:1

50e minuut.
Torricelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Torricelli geeft de bal voor. Değirmencioğlu heeft problemen om de bal te vangen. Değirmencioğlu met een sublieme pass. Torricelli kan de bal niet met de borst controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
Kızık Boyu - Kastamonu FK 6:2

51e minuut.
Bacigaluppi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bacigaluppi passt de bal met de wreef. Hernán Angulo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bublica is nu in balbezit. Bublica haalt uit met een fantastische trap. Niğde probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Shemtov is nu in balbezit. Shemtov passt de bal zonder na te denken. Bublica is nu in balbezit. Daar is Bublica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bublica haalt uit met een fantastische trap. Niğde kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bublica is nu in balbezit. Bublica haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kızık Boyu - Kastamonu FK 7:2

72e minuut.
Hernán Angulo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bacigaluppi rent richting de bal. Bacigaluppi heeft problemen om de bal te vangen. Bacigaluppi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kızık Boyu - Kastamonu FK 8:2

83e minuut.
Zacharski met een sublieme pass. Hernán Angulo rent richting de bal. Bublica verovert de bal door een tackle van achteren. Bublica draait met de bal, schiet en ... Niğde probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Erzurumlular rent richting de bal. Bublica onderschept slim de pass. Bublica draait met de bal, schiet en ... Niğde probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kızık Boyu - Kastamonu FK 9:2

87e minuut.
Solomon speelt de bal door. Arango met een sublieme pass. Bacigaluppi rent richting de bal. Bacigaluppi schiet op doel. Niğde werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kızık Boyu - Kastamonu FK 10:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kızık Boyu 56%, Kastamonu FK 44%.
Kızık Boyu - Kastamonu FK 10:2