Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-13 19:42
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Brda Rytel Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2650
Brda Rytel lizeusze
naba451 Tactiek 523
55% Balbezit 45%
30% Spel op eigen helft 70%
30 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
51.7 gemiddelde waardering 33.5
very good Schieten average
good Passen good
good Verdedigen average


6e minuut.
Miętkiewicz rent richting de bal. Miętkiewicz passt de bal in één keer door. Twórczyński is nu in balbezit. Twórczyński haalt uit met een fantastische trap. Szandarowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Ojaniemi rent richting de bal. Miętkiewicz onderschept slim de pass. Miętkiewicz passt de bal met de wreef. Twórczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Twórczyński schiet op doel. Szandarowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Ojaniemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Długi verovert de bal door een tackle van achteren. Długi passt de bal met de wreef. Twórczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Twórczyński haalt uit met een fantastische trap. Szandarowski bokst de bal weg. Twórczyński rent richting de bal. Twórczyński draait met de bal, schiet en ... Szandarowski bokst de bal weg.

20e minuut.
Śniegocki speelt de bal door. Miętkiewicz is nu in balbezit. Miętkiewicz passt de bal in één keer door. Twórczyński is nu in balbezit. Twórczyński haalt uit met een fantastische trap. Szandarowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Szeremet is nu in balbezit. Ślęczka verovert de bal door een tackle van achteren. Ślęczka passt de bal met de wreef. Twórczyński rent richting de bal. Twórczyński draait met de bal, schiet en ... Szandarowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Witek geeft de bal voor. Inworp. Miętkiewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Śniegocki is nu in balbezit. Śniegocki geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

25e minuut.
Moreno rent richting de bal. Hupało verovert de bal door een tackle van achteren. Hupało speelt de bal door. Twórczyński rent richting de bal. Twórczyński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Długi met de inworp. Miętkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Miętkiewicz geeft een lange en hoge pass. Twórczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Twórczyński draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Daar is Sobolewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stanny bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bizarro. Bizarro krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Zydorowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Śniegocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Śniegocki passt de bal in één keer door. Twórczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Twórczyński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Miętkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Miętkiewicz speelt de bal door. Hupało is nu in balbezit. Twórczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Twórczyński draait met de bal, schiet en ... Szandarowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brda Rytel 30%, lizeusze 70%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Brda Rytel - lizeusze 0:0

46e minuut.
Ziętek komt het veld opgelopen. Koźbiał komt het veld opgelopen. Żulewski komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Inworp. Małyszko komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Śniegocki probeert naar een medespeler te passen. Hupało met een sublieme pass. Twórczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Twórczyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Brda Rytel - lizeusze 1:0

55e minuut.
Fojut speelt de bal door. Żulewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Długi verovert de bal door een tackle van achteren. Długi geeft de bal voor. Twórczyński krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Witek de bal. Hupało is nu in balbezit. Hupało schiet op doel. Szandarowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Brda Rytel - lizeusze 2:0

62e minuut.
Hupało speelt de bal door. Śniegocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Śniegocki passt de bal in één keer door. Twórczyński is nu in balbezit. Twórczyński haalt uit met een fantastische trap. Szandarowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Twórczyński rent richting de bal. Twórczyński schiet op doel. Paal! Szandarowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Brda Rytel - lizeusze 3:0

75e minuut.
Witek kopt de bal weg. Daar is Słomianka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miętkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Twórczyński probeert de bal met de borst te controleren. Twórczyński draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Sobolewski geeft een lange en hoge pass. Daar is Twórczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ojaniemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Twórczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Twórczyński draait met de bal, schiet en ... Szandarowski bokst de bal weg.

86e minuut.
Sobolewski met de inworp. Miętkiewicz rent richting de bal. Miętkiewicz passt de bal zonder na te denken. Twórczyński is nu in balbezit. Twórczyński draait met de bal, schiet en ... Szandarowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Brda Rytel - lizeusze 4:0

89e minuut.
Miętkiewicz passt de bal met de wreef. Hupało is nu in balbezit. Twórczyński rent richting de bal. Twórczyński schiet op doel. Ojaniemi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.

89e minuut.
Ojaniemi is nu in balbezit. Szandarowski geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Koźbiał de bal onder controle te krijgen. Miętkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Śniegocki geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brda Rytel 31%, lizeusze 69%.
Brda Rytel - lizeusze 4:0