Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-18 18:23
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: F.C. LANUS Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3171
F.C. LANUS A.C.S.S. Callatis Mangalia
ncaa Tactiek NC
61% Balbezit 39%
36% Spel op eigen helft 64%
21 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.5 gemiddelde waardering 38.8
formidable Schieten adequate
solid Passen weak
solid Verdedigen adequate


9e minuut.
Jankowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jankowicz passt de bal in één keer door. Jaliens bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaliens haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. LANUS - A.C.S.S. Callatis Mangalia 1:0

11e minuut.
Lami speelt de bal door. Tybora bereikt de bal nog maar net als eerste. Tybora speelt de bal door. Jaliens is nu in balbezit. Jaliens schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Kul passt de bal in één keer door. Jankowicz is nu in balbezit. Jankowicz passt de bal met de wreef. Jaliens bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaliens haalt uit met een fantastische trap. Lincar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Jaliens is nu in balbezit. Laurie bereikt de bal nog maar net als eerste. Laurie geeft een lange en hoge pass. Truie bereikt de bal nog maar net als eerste. Truie speelt de bal door.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. LANUS - A.C.S.S. Callatis Mangalia 2:0

22e minuut.
Daar is Clondescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tătar rent richting de bal. Tătar geeft een lange en hoge pass. Jaliens bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaliens schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. LANUS - A.C.S.S. Callatis Mangalia 3:0

24e minuut.
Laurie rent richting de bal. Laurie speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Drăguloiu de bal onder controle te krijgen. Jaliens rent richting de bal. Jaliens draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kul neemt de hoekschop. Jaliens bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaliens schiet op doel. Klungelig pakt Laurie de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. LANUS - A.C.S.S. Callatis Mangalia 4:0

27e minuut.
Tybora met een sublieme pass. Kul probeert naar een medespeler te passen. Jaliens rent richting de bal. Jaliens haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Micu de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Clondescu speelt de bal door. Tătar rent richting de bal. Tătar geeft de bal voor. Jaliens is nu in balbezit. Jaliens haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Lami onderschept slim de pass. Lami met een sublieme pass. Jaliens rent richting de bal. Jaliens schiet op doel. Lincar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. LANUS - A.C.S.S. Callatis Mangalia 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. LANUS 34%, A.C.S.S. Callatis Mangalia 66%.
F.C. LANUS - A.C.S.S. Callatis Mangalia 5:0

50e minuut.
Spagnolo probeert naar een medespeler te passen. Jaliens is nu in balbezit. Micu bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaliens onderschept slim de pass. Jaliens draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. LANUS - A.C.S.S. Callatis Mangalia 6:0

54e minuut.
Fam is nu in balbezit. Fam geeft de bal voor. Lami kopt de bal weg. Jaliens rent richting de bal. Jaliens schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. LANUS - A.C.S.S. Callatis Mangalia 7:0

58e minuut.
Micu trapt de bal weg. Inworp. Jaliens met de inworp. Drăguloiu rent richting de bal. Drăguloiu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Tybora heeft problemen om de bal te vangen. Tybora speelt de bal door. Jaliens is nu in balbezit. Jaliens draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. LANUS - A.C.S.S. Callatis Mangalia 8:0

65e minuut.
Lami onderschept slim de pass. Lami speelt de bal door. Jaliens rent richting de bal. Jaliens draait met de bal, schiet en ... Lincar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. LANUS - A.C.S.S. Callatis Mangalia 9:0

67e minuut.
Micu bereikt de bal nog maar net als eerste. Micu passt de bal in één keer door. Drăguloiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaliens verovert de bal door een tackle van achteren. Jaliens schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Apostu met een snelle inworp. Kul rent richting de bal. Kul passt de bal in één keer door. Jaliens is nu in balbezit. Jaliens haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Piórkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Piórkowski geeft een hoge lob. Jaliens kopt de bal weg. Jaliens bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaliens schiet op doel. Lincar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jaliens is nu in balbezit. Jaliens schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Jaliens met een snelle inworp. Drăguloiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaliens onderschept slim de pass. Klungelig pakt Jaliens de bal. Jaliens haalt uit met een fantastische trap. Lincar bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. LANUS 39%, A.C.S.S. Callatis Mangalia 61%.
F.C. LANUS - A.C.S.S. Callatis Mangalia 9:0