Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-18 19:25
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Parque de Loros
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 5806
Loros Compton Manyacarajo
LCD Tactiek Ley del Offside
53% Balbezit 47%
36% Spel op eigen helft 64%
29 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 3
60.6 gemiddelde waardering 55.1
formidable Schieten excellent
solid Passen solid
excellent Verdedigen solid


4e minuut.
Zgórka geeft een hoge lob. Olave bereikt de bal nog maar net als eerste. Šupe legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Olave raakt geblesseerd tijdens het duel. Olave legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Loros Compton - Manyacarajo 0:1

8e minuut.
Truteń geeft de bal voor. Malicki is nu in balbezit. Malicki probeert naar een medespeler te passen. De Clerck rent richting de bal. De Clerck draait met de bal, schiet en ... Barakov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Truteń geeft een lange en hoge pass. Abraham kopt de bal weg. Moustakkas heeft problemen om de bal te vangen. De Clerck rent richting de bal. De Clerck draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Barakov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
De Clerck is nu in balbezit. de Lima rent richting de bal. de Lima passt de bal met de wreef. De Clerck bereikt de bal nog maar net als eerste. De Clerck haalt uit met een fantastische trap. Barakov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Dervas heeft problemen om de bal te vangen. Lechkov rent richting de bal. Lechkov geeft een hoge lob. de Lima bereikt de bal nog maar net als eerste. de Lima draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Šupe verovert de bal door een tackle van achteren. Šupe geeft een hoge lob. de Lima bereikt de bal nog maar net als eerste. de Lima haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Loros Compton - Manyacarajo 1:1

30e minuut.
Doeltrap. Torres trapt de bal weg. Malicki geeft een lange en hoge pass. De Clerck is nu in balbezit. De Clerck draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Voinescu passt de bal zonder na te denken. Daar is Lechkov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lechkov geeft een hoge lob. De Clerck rent richting de bal. De Clerck schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. de Lima bereikt de bal nog maar net als eerste. de Lima draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Loros Compton - Manyacarajo 2:1

34e minuut.
Abraham speelt de bal door. Brandón bereikt de bal nog maar net als eerste. Alasya is nu in balbezit. Brandón onderschept slim de pass. Brandón haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Moustakkas onderschept slim de pass. De Clerck onderschept slim de pass. Pelayo bereikt de bal nog maar net als eerste. De Clerck onderschept slim de pass. De Clerck haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Truteń is nu in balbezit. Truteń geeft de bal voor. Rico Soto kopt de bal weg. De Clerck rent richting de bal. De Clerck draait met de bal, schiet en ... Barakov bokst de bal weg. de Lima rent richting de bal. de Lima met een sublieme pass. De Clerck bereikt de bal nog maar net als eerste. De Clerck draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Abraham kopt de bal weg. Klungelig pakt Baumgartner de bal. Baumgartner probeert naar een medespeler te passen. de Lima bereikt de bal nog maar net als eerste. de Lima geeft de bal voor. Barakov bokst de bal weg.

45e minuut.
Truteń geeft een lange en hoge pass. Daar is Zgórka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lechkov geeft een lange en hoge pass. De Clerck is nu in balbezit. De Clerck schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Loros Compton 44%, Manyacarajo 56%.
Loros Compton - Manyacarajo 2:1

46e minuut.
Figueroa komt het veld opgelopen. Rašetić komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Rašetić is nu in balbezit. Šupe onderschept slim de pass. Šupe geeft een hoge lob. de Lima bereikt de bal nog maar net als eerste. de Lima schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Loros Compton - Manyacarajo 3:1

52e minuut.
Alzamendi geeft een lange en hoge pass. Šupe rent richting de bal. Šupe geeft een lange en hoge pass. De Clerck rent richting de bal. De Clerck schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Lechkov is nu in balbezit. Lechkov passt de bal met de wreef. De Clerck is nu in balbezit. De Clerck schiet op doel. Barakov werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Buitenspel voor Rašetić. Goede buitenspelval van de verdediging. Truteń maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. De Clerck is nu in balbezit. De Clerck schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Loros Compton - Manyacarajo 4:1

57e minuut.
Daar is Denizli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Voinescu rent richting de bal. Voinescu geeft een lange en hoge pass. de Lima is nu in balbezit. de Lima geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Inworp. Batazzi komt het veld opgelopen. Tortolero komt het veld opgelopen. Paraschiv komt het veld opgelopen. Pelayo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Truteń rent richting de bal. Truteń geeft een lange en hoge pass. Tortolero bereikt de bal nog maar net als eerste. Tortolero schiet op doel. Barakov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paraschiv is nu in balbezit. Paraschiv draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Loros Compton - Manyacarajo 5:1

61e minuut.
Truteń is nu in balbezit. Truteń geeft een lange en hoge pass. Tortolero is nu in balbezit. Tortolero draait met de bal, schiet en ... Barakov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Loros Compton - Manyacarajo 6:1

69e minuut.
Alzamendi bereikt de bal nog maar net als eerste. Alzamendi passt de bal zonder na te denken. Paraschiv bereikt de bal nog maar net als eerste. Paraschiv draait met de bal, schiet en ... Barakov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Loros Compton - Manyacarajo 7:1

72e minuut.
Dervas met een sublieme pass. Rašetić bereikt de bal nog maar net als eerste. Batazzi maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Batazzi naar de kleedkamers voor een vroege douche.

74e minuut.
Baumgartner maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Paraschiv kopt de bal weg. Daar is Borovci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Lima bereikt de bal nog maar net als eerste. de Lima draait met de bal, schiet en ... Barakov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Baumgartner zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. de Lima rent richting de bal. de Lima passt de bal zonder na te denken. Paraschiv rent richting de bal. Paraschiv draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Malicki rent richting de bal. Malicki geeft de bal voor. Tortolero kopt de bal weg. Paraschiv bereikt de bal nog maar net als eerste. Paraschiv draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Abraham onderschept slim de pass. Malicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Abraham zijn tegenspeler op de grond. Abraham krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Baumgartner probeert naar een medespeler te passen. de Lima rent richting de bal. de Lima passt de bal in één keer door. Paraschiv rent richting de bal. Paraschiv schiet op doel. Barakov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tortolero bereikt de bal nog maar net als eerste. Tortolero haalt uit met een fantastische trap. Barakov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Loros Compton 28%, Manyacarajo 72%.
Loros Compton - Manyacarajo 7:1