Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-18 19:22
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FC Hansa Eschwege Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4412
FC Hansa Eschwege FC Sao Paulo
STN Tactiek nowa
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
16 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
56.7 gemiddelde waardering 50.6
formidable Schieten excellent
excellent Passen solid
solid Verdedigen very good


5e minuut.
Przystupa is nu in balbezit. Przystupa speelt de bal door. Renaud is nu in balbezit. Renaud geeft een lange en hoge pass. Marcinkowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hansa Eschwege - FC Sao Paulo 1:0

9e minuut.
Ferrari verovert de bal door een tackle van achteren. Ferrari geeft een hoge lob. Klungelig pakt Cieciura de bal. Mertol bereikt de bal nog maar net als eerste. Mertol haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Vabušek geeft de bal voor. Şahinbay heeft problemen om de bal te vangen. Renaud maakt een afschuwelijke overtreding. Renaud krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Albrecht bereikt de bal nog maar net als eerste. Albrecht passt de bal met de wreef. Renaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Renaud geeft een lange en hoge pass. Marcinkowski krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Bistrický speelt de bal door. Daar is Mertol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mertol met een sublieme pass. Keino is nu in balbezit. Keino draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Jussel kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Weichselgartner de bal onder controle te krijgen. Marcinkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Šálka rent richting de bal. Šálka draait met de bal, schiet en ... Costache kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Bistrický speelt de bal door. Mertol rent richting de bal. Mertol geeft de bal voor. Keino maakt een snoekduik en kopt de bal. Czapiewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Hansa Eschwege - FC Sao Paulo 1:1

21e minuut.
Cieciura geeft een hoge lob. Šálka is nu in balbezit. Dellaferrera tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dellaferrera krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Przystupa met een sublieme pass. Renaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Renaud passt de bal in één keer door. Marcinkowski rent richting de bal. Marcinkowski draait met de bal, schiet en ... Costache kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Marcinkowski is nu in balbezit. Marcinkowski schiet op doel. Costache maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hansa Eschwege - FC Sao Paulo 2:1

26e minuut.
Šálka kan de bal niet met de borst controleren. Mertol onderschept slim de pass. Mertol met een sublieme pass. Keino rent richting de bal. Keino schiet op doel. Czapiewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Cieciura, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trifu probeert naar een medespeler te passen. Albrecht bereikt de bal nog maar net als eerste. Bułka verovert de bal door een tackle van achteren. Bułka geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Keino bereikt de bal nog maar net als eerste. Vabušek onderschept slim de pass. Vabušek geeft een hoge lob. Albrecht kopt de bal weg. Arolat geeft een hoge lob. Czapiewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Vabušek is nu in balbezit. Vabušek geeft een hoge lob. Dellaferrera probeert de bal met de borst te controleren. Marcinkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcinkowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Klungelig pakt Dellaferrera de bal. Renaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Renaud passt de bal in één keer door. Šálka bereikt de bal nog maar net als eerste. Šálka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Weichselgartner probeert naar een medespeler te passen. Bułka is nu in balbezit. Bułka passt de bal in één keer door. Mertol is nu in balbezit. Mertol schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Czapiewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Hansa Eschwege 43%, FC Sao Paulo 57%.
FC Hansa Eschwege - FC Sao Paulo 2:1

46e minuut.
Kobeszko komt het veld opgelopen. Lâm komt het veld opgelopen. Masztak komt het veld opgelopen. Hajduk komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Daar is Kobeszko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kobeszko speelt de bal door. Daar is Lâm, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lâm geeft een hoge lob. Marcinkowski krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Bułka rent richting de bal. Albrecht verovert de bal door een tackle van achteren. Albrecht speelt de bal door. Trifu heeft problemen om de bal te vangen. Trifu geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Mertol is nu in balbezit. Mertol passt de bal in één keer door. Bułka bereikt de bal nog maar net als eerste. Bułka geeft een hoge lob. Keino maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Lâm passt de bal met de wreef. Kobeszko rent richting de bal. Kobeszko geeft een lange en hoge pass. Marcinkowski rent richting de bal. Marcinkowski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Kobeszko met een snelle inworp. Bistrický geeft een lange en hoge pass. Masztak rent richting de bal. Mertol onderschept slim de pass. Mertol haalt uit met een fantastische trap. Czapiewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mertol bereikt de bal nog maar net als eerste. Mertol haalt uit met een fantastische trap. Czapiewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kobeszko met een snelle inworp. Przystupa geeft een lange en hoge pass. Lâm bereikt de bal nog maar net als eerste. Lâm haalt uit met een fantastische trap. Costache verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Daar is Keino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vabušek bereikt de bal nog maar net als eerste. Keino onderschept slim de pass. Keino haalt uit met een fantastische trap. Czapiewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

72e minuut.
Hajduk kopt de bal weg. Marcinkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Przystupa speelt de bal door. Lâm rent richting de bal. Lâm draait met de bal, schiet en ... Costache kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Marcinkowski rent richting de bal. Marcinkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hansa Eschwege - FC Sao Paulo 3:1

75e minuut.
Marcinkowski is nu in balbezit. Ferrari tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Marcinkowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Albrecht zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Marcinkowski is nu in balbezit. Marcinkowski draait met de bal, schiet en ... Costache probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Weichselgartner geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert El Fayed de bal onder controle te krijgen. Bułka speelt de bal door. Keino bereikt de bal nog maar net als eerste. Keino draait met de bal, schiet en ... Czapiewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Marcinkowski is nu in balbezit. Ferrari schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Marcinkowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Albrecht zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Weichselgartner heeft problemen om de bal te vangen. Lâm is nu in balbezit. Lâm haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Hansa Eschwege 47%, FC Sao Paulo 53%.
FC Hansa Eschwege - FC Sao Paulo 3:1