Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-18 19:21
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Emirates Stadium
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 8141
Arsenal Prague Raptor
oj Tactiek rohovka
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
22 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
64.2 gemiddelde waardering 62.3
outstanding Schieten adequate
very good Passen excellent
outstanding Verdedigen very good


5e minuut.
Linder speelt de bal door. Čovala rent richting de bal. Mannaro rent richting de bal. Čovala onderschept slim de pass. Čovala haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Nicoliţă is nu in balbezit. Inworp. Čovala met de inworp. Livermore is nu in balbezit. Livermore haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Cruz speelt de bal door. Şaner rent richting de bal. Şaner geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bingowicz de bal. Bingowicz schiet op doel. Linder kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Čovala zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Gołuch de bal. Bingowicz rent richting de bal. Bingowicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Čovala met een snelle inworp. Kompała speelt de bal door. Čovala rent richting de bal. Bingowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Bingowicz draait met de bal, schiet en ... Linder verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Bingowicz kopt de bal weg. Mannaro probeert de bal met de borst te controleren. Mannaro geeft de bal voor. Bingowicz kan de bal niet met de borst controleren. Bingowicz schiet op doel. Linder bokst de bal weg.

30e minuut.
Bingowicz haalt uit met een fantastische trap. Linder probeert naar een medespeler te passen. Čovala kopt de bal weg. Bingowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bingowicz haalt uit met een fantastische trap. Linder kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bingowicz is nu in balbezit. Bingowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Prague - Raptor 1:0

43e minuut.
Inworp. Bingowicz met de inworp. Čovala is nu in balbezit. Bingowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Bingowicz schiet op doel. Linder verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal Prague 42%, Raptor 58%.
Arsenal Prague - Raptor 1:0

46e minuut.
Hanza komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Trybuła is nu in balbezit. Trybuła geeft de bal voor. Bingowicz is nu in balbezit. Bingowicz schiet op doel. Hanza probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Şaner bereikt de bal nog maar net als eerste. Şaner geeft een lange en hoge pass. Mannaro is nu in balbezit. Mannaro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Bolkar onderschept slim de pass. Mannaro onderschept slim de pass. Mannaro met een sublieme pass. Bingowicz is nu in balbezit. Bingowicz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bingowicz rent richting de bal. Bingowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Prague - Raptor 2:0

64e minuut.
Bolkar onderschept slim de pass. Bolkar geeft een hoge lob. Čovala kopt de bal weg. Bolkar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolkar schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bolkar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolkar haalt uit met een fantastische trap. Costenco bokst de bal weg.

68e minuut.
Mannaro rent richting de bal. Mannaro probeert naar een medespeler te passen. Bingowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bingowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Prague - Raptor 3:0

71e minuut.
Kokorus rent richting de bal. Kokorus geeft de bal voor. Klungelig pakt Čovala de bal. Bingowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Bingowicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bingowicz is nu in balbezit. Bingowicz schiet op doel. Hanza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Livermore speelt de bal door. Bingowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolkar legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bingowicz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Bingowicz neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Prague - Raptor 4:0

81e minuut.
Rose verovert de bal door een tackle van achteren. Rose probeert naar een medespeler te passen. Bingowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bingowicz schiet op doel. Hanza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Prague - Raptor 5:0

84e minuut.
Bingowicz met een snelle inworp. Mannaro rent richting de bal. Mannaro passt de bal met de wreef. Surový heeft problemen om de bal te vangen. Surový draait met de bal, schiet en ... Hanza bokst de bal weg.

88e minuut.
Inworp. Čovala met een snelle inworp. Rose bereikt de bal nog maar net als eerste. Rose schiet op doel. Hanza probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal Prague 38%, Raptor 62%.
Arsenal Prague - Raptor 5:0