Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-18 21:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: The Jaggy Nettle Arena
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 8834
Northern Thistle Cycle of Bikes
roxy-baby!! Tactiek 4114
46% Balbezit 54%
41% Spel op eigen helft 59%
15 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
44.6 gemiddelde waardering 45.9
formidable Schieten good
good Passen solid
adequate Verdedigen very good


1e minuut.
Raitman probeert naar een medespeler te passen. Yorulmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Raitman rent richting de bal. Yorulmaz rent richting de bal. Yorulmaz schiet op doel. Onyszko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Paillaqueo passt de bal met de wreef. Yorulmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Yorulmaz probeert naar een medespeler te passen. Olise bereikt de bal nog maar net als eerste. Olise draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Raitman rent richting de bal. Raitman schiet op doel. Onyszko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Northern Thistle - Cycle of Bikes 1:0

20e minuut.
Tibeuf passt de bal zonder na te denken. Bilgeataoğlu is nu in balbezit. Bilgeataoğlu passt de bal in één keer door. Gülyüzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Gülyüzer geeft de bal voor. Woodgate probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Napoliello geeft een lange en hoge pass. Inworp. Frost met een snelle inworp. Le Tissier is nu in balbezit. Le Tissier haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Paillaqueo kopt de bal weg. Le Tissier heeft problemen om de bal te vangen. Le Tissier speelt de bal door. Raitman rent richting de bal. Raitman haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Pilkington geeft een lange en hoge pass. Yorulmaz probeert naar een medespeler te passen. Napoliello rent richting de bal. Raitman onderschept slim de pass. Raitman draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Northern Thistle 44%, Cycle of Bikes 56%.
Northern Thistle - Cycle of Bikes 1:0

53e minuut.
Yorulmaz heeft problemen om de bal te vangen. Yorulmaz draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Filippini de bal onder controle te krijgen. Raitman rent richting de bal. Raitman haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Inworp. Clay komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Tibeuf speelt de bal door. Gülyüzer is nu in balbezit. Gülyüzer passt de bal met de wreef. Bilgeataoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilgeataoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Le Tissier bereikt de bal nog maar net als eerste. Le Tissier met een sublieme pass. Filippini geeft een lange en hoge pass. Paillaqueo geeft een lange en hoge pass. Yorulmaz springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Zamora onderschept slim de pass. Zamora geeft een lange en hoge pass. Yorulmaz kopt de bal weg. Raitman bereikt de bal nog maar net als eerste. Raitman draait met de bal, schiet en ... Onyszko bokst de bal weg. Yorulmaz is nu in balbezit. Yorulmaz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Northern Thistle - Cycle of Bikes 2:0

68e minuut.
Pascoalino komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Paillaqueo verovert de bal door een tackle van achteren. Paillaqueo probeert naar een medespeler te passen. Yorulmaz rent richting de bal. Yorulmaz schiet op doel. Onyszko probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Inworp. Socrates komt het veld opgelopen. Brosnan komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Northern Thistle 39%, Cycle of Bikes 61%.
Northern Thistle - Cycle of Bikes 2:0