Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-18 19:34
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: BearWoodArt Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 2103
BearWoodArt PINK FLOYD & YES
111 Tactiek extra
40% Balbezit 60%
64% Spel op eigen helft 36%
3 Doelpogingen 28
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 16
38.9 gemiddelde waardering 61.8
adequate Schieten formidable
average Passen formidable
good Verdedigen good


3e minuut.
Carewicz kopt de bal weg. Băcanu is nu in balbezit. Băcanu probeert naar een medespeler te passen. Santoya is nu in balbezit. Santoya schiet op doel. Kielar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Munhoz geeft de bal voor. Mezaroş kopt de bal weg. Klungelig pakt Ruiz de bal. Băcanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Băcanu haalt uit met een fantastische trap. Kielar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ruiz rent richting de bal. Băcanu verovert de bal door een tackle van achteren. Băcanu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
BearWoodArt - PINK FLOYD & YES 0:1

14e minuut.
Siudziński probeert naar een medespeler te passen. Krasnolud geeft een lange en hoge pass. Deaconescu kopt de bal weg. Santoya controleert de bal met de borst. Santoya haalt uit met een fantastische trap. Kielar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
BearWoodArt - PINK FLOYD & YES 0:2

16e minuut.
Deaconescu passt de bal zonder na te denken. Mezaroş probeert naar een medespeler te passen. Băcanu rent richting de bal. Băcanu geeft een lange en hoge pass. Munhoz maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Santoya is nu in balbezit. Kielar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Santoya is nu in balbezit. Santoya draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BearWoodArt - PINK FLOYD & YES 0:3

20e minuut.
Krasnolud kan de bal niet met de borst controleren. Krasnolud passt de bal zonder na te denken. Băcanu met een sublieme pass. Munhoz rent richting de bal. Munhoz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Munhoz probeert de bal met de borst te controleren. Munhoz passt de bal met de wreef. Băcanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Santoya bereikt de bal nog maar net als eerste. Santoya haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Quốc Hải is nu in balbezit. Quốc Hải passt de bal zonder na te denken. Oriani is nu in balbezit. Oriani draait met de bal, schiet en ... Raikov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BearWoodArt - PINK FLOYD & YES 1:3

29e minuut.
Băcanu met een sublieme pass. Santoya probeert naar een medespeler te passen. Munhoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasnolud bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasnolud haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Munhoz is nu in balbezit. Munhoz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Siudziński is nu in balbezit. Mezaroş verovert de bal door een tackle van achteren. Mezaroş probeert naar een medespeler te passen. Deaconescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Deaconescu draait met de bal, schiet en ... Kielar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Munhoz is nu in balbezit. Ruiz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Munhoz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Munhoz neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
BearWoodArt - PINK FLOYD & YES 1:4

40e minuut.
Guerra passt de bal met de wreef. Băcanu probeert de bal met de borst te controleren. Băcanu probeert naar een medespeler te passen. Santoya is nu in balbezit. Santoya schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Deaconescu rent richting de bal. Deaconescu passt de bal met de wreef. Mezaroş is nu in balbezit. Mezaroş draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BearWoodArt 70%, PINK FLOYD & YES 30%.
BearWoodArt - PINK FLOYD & YES 1:4

46e minuut.
Łeptuch komt het veld opgelopen. Konowalczyk komt het veld opgelopen. Tejada komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Deaconescu met een sublieme pass. Mezaroş rent richting de bal. Mezaroş probeert naar een medespeler te passen. Deaconescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Deaconescu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Czopik bereikt de bal nog maar net als eerste. Băcanu begaat een overtreding. Băcanu krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Guerra geeft een lange en hoge pass. Daar is Ruiz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santoya rent richting de bal. Santoya haalt uit met een fantastische trap. Kielar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BearWoodArt - PINK FLOYD & YES 1:5

59e minuut.
Piąstka maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Czyż geeft een hoge lob. Deaconescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Deaconescu draait met de bal, schiet en ... Kielar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BearWoodArt - PINK FLOYD & YES 1:6

61e minuut.
Munhoz probeert naar een medespeler te passen. Ruiz onderschept slim de pass. Santoya probeert naar een medespeler te passen. Deaconescu rent richting de bal. Deaconescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BearWoodArt - PINK FLOYD & YES 1:7

67e minuut.
Mezaroş is nu in balbezit. Deaconescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Deaconescu passt de bal zonder na te denken. Munhoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Munhoz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BearWoodArt - PINK FLOYD & YES 1:8

70e minuut.
Arshad met een sublieme pass. Deaconescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Deaconescu passt de bal in één keer door. Krasnolud rent richting de bal. Krasnolud schiet op doel. Kielar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Krasnolud is nu in balbezit. Krasnolud schiet op doel. Kielar bokst de bal weg. Ruiz heeft problemen om de bal te vangen. Santoya onderschept slim de pass. Santoya schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BearWoodArt - PINK FLOYD & YES 1:9

72e minuut.
Mezaroş passt de bal in één keer door. Deaconescu is nu in balbezit. Deaconescu met een sublieme pass. Krasnolud rent richting de bal. Krasnolud schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Siirt geeft een hoge lob. Guerra kopt de bal weg. Daar is Collinet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Walczak rent richting de bal. Walczak schiet op doel. Raikov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Krasnolud bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasnolud passt de bal met de wreef. Băcanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Santoya rent richting de bal. Santoya haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Santoya rent richting de bal. Santoya haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BearWoodArt - PINK FLOYD & YES 1:10

87e minuut.
Walczak controleert de bal met de borst. Quốc Hải rent richting de bal. Walczak is nu in balbezit. Walczak draait met de bal, schiet en ... Konowalczyk probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Santoya bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasnolud is nu in balbezit. Krasnolud probeert naar een medespeler te passen. Munhoz is nu in balbezit. Munhoz draait met de bal, schiet en ... Kielar bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
BearWoodArt - PINK FLOYD & YES 1:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BearWoodArt 58%, PINK FLOYD & YES 42%.
BearWoodArt - PINK FLOYD & YES 1:11