Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-18 19:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Minimax Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 7298
Minimax Ursus arctos
Juriš 2 Tactiek Mudra
46% Balbezit 54%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 28
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.1 gemiddelde waardering 56
average Schieten excellent
adequate Passen excellent
solid Verdedigen solid


2e minuut.
Reyman geeft een hoge lob. Kahrović met een sublieme pass. Reyman kopt de bal weg. Falconí rent richting de bal. Falconí haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Minimax - Ursus arctos 0:1

5e minuut.
Bojin passt de bal in één keer door. Reyman bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyman probeert naar een medespeler te passen. Falconí is nu in balbezit. Falconí schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Vejić geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Reyman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Redondo rent richting de bal. Redondo geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Redondo probeert naar een medespeler te passen. Reyman is nu in balbezit. Reyman geeft een hoge lob. Falconí bereikt de bal nog maar net als eerste. Falconí draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Minimax - Ursus arctos 0:2

10e minuut.
Bojin passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Reyman de bal. Reyman geeft een lange en hoge pass. Falconí springt en kopt de bal. Kahrović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Minimax - Ursus arctos 0:3

17e minuut.
Jalving passt de bal met de wreef. Bojin bereikt de bal nog maar net als eerste. Jalving probeert naar een medespeler te passen. Falconí rent richting de bal. Falconí schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Minimax - Ursus arctos 0:4

18e minuut.
Ciglar met een sublieme pass. Jalving rent richting de bal. Jalving passt de bal met de wreef. Falconí bereikt de bal nog maar net als eerste. Falconí haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Bojin met een sublieme pass. Jalving probeert naar een medespeler te passen. Ciglar rent richting de bal. Falconí verovert de bal door een tackle van achteren. Falconí draait met de bal, schiet en ... Kahrović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Jalving geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Falconí krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Reyman probeert naar een medespeler te passen. Korunić rent richting de bal. Redondo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Redondo krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Korunić passt de bal in één keer door. Bojin probeert naar een medespeler te passen. Jalving met een sublieme pass. Falconí bereikt de bal nog maar net als eerste. Falconí haalt uit met een fantastische trap. Kahrović bokst de bal weg. Klungelig pakt Gaberić de bal. Falconí bereikt de bal nog maar net als eerste. Falconí draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Minimax - Ursus arctos 0:5

36e minuut.
Bojin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojin geeft de bal voor. Falconí bereikt de bal nog maar net als eerste. Falconí draait met de bal, schiet en ... Kahrović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Minimax - Ursus arctos 0:6

37e minuut.
Gnječ heeft problemen om de bal te vangen. Gnječ geeft een lange en hoge pass. Reyman kopt de bal weg. Falconí is nu in balbezit. Falconí schiet op doel. Kahrović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Ambar met een sublieme pass. Jalving is nu in balbezit. Jalving passt de bal in één keer door. Falconí rent richting de bal. Falconí draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Bojin passt de bal in één keer door. Reyman bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyman geeft een hoge lob. Falconí is nu in balbezit. Falconí haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Minimax - Ursus arctos 0:7

45e minuut.
Öztürk komt het veld opgelopen. Lungu komt het veld opgelopen. Kuljanac komt het veld opgelopen. Bakalov komt het veld opgelopen. Szkutnik komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Minimax 81%, Ursus arctos 19%.
Minimax - Ursus arctos 0:7

49e minuut.
Szkutnik passt de bal in één keer door. Bakalov is nu in balbezit. Bakalov passt de bal in één keer door. Falconí rent richting de bal. Falconí draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Minimax - Ursus arctos 0:8

62e minuut.
Bakarić is nu in balbezit. Kuljanac onderschept slim de pass. Bojin probeert naar een medespeler te passen. Falconí rent richting de bal. Falconí schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Bakalov geeft een lange en hoge pass. Sosa speelt de bal door. Bakalov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Falconí is nu in balbezit. Falconí draait met de bal, schiet en ... Kahrović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Bakalov passt de bal zonder na te denken. Daar is Szkutnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szkutnik geeft een lange en hoge pass. Falconí is nu in balbezit. Falconí schiet op doel. Kahrović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Bakalov is nu in balbezit. Bakalov passt de bal zonder na te denken. Falconí is nu in balbezit. Falconí haalt uit met een fantastische trap. Kahrović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Minimax - Ursus arctos 0:9

86e minuut.
Szkutnik passt de bal met de wreef. Bakalov met een sublieme pass. Vejić bereikt de bal nog maar net als eerste. Falconí onderschept slim de pass. Falconí draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Minimax 71%, Ursus arctos 29%.
Minimax - Ursus arctos 0:9