Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-13 19:42
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FC Koziebobki Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1584
FC Koziebobki LKS Maćkówka
442 Tactiek 11
45% Balbezit 55%
65% Spel op eigen helft 35%
1 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.5 gemiddelde waardering 47.7
good Schieten excellent
adequate Passen excellent
solid Verdedigen adequate


3e minuut.
Costa passt de bal in één keer door. Bonanno is nu in balbezit. Doganieri tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Doganieri krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Tognacca kopt de bal weg. Staffeldt rent richting de bal. Yerga is nu in balbezit. Staffeldt onderschept slim de pass. Staffeldt haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Oleszek controleert de bal met de borst. Bonanno bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonanno probeert naar een medespeler te passen. Staffeldt rent richting de bal. Staffeldt draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Oleszek speelt de bal door. Bonanno controleert de bal met de borst. Bonanno passt de bal in één keer door. Staffeldt is nu in balbezit. Staffeldt haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Batko kopt de bal weg. Podbipięta heeft problemen om de bal te vangen. Tesla speelt de bal door. Bonanno bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonanno draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Yerga onderschept slim de pass. Yerga probeert naar een medespeler te passen. Daar is Oleszek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bonanno is nu in balbezit. Bonanno draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Tognacca is nu in balbezit. Tognacca met een sublieme pass. Staffeldt is nu in balbezit. Staffeldt haalt uit met een fantastische trap. Krasiński probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Koziebobki - LKS Maćkówka 0:1

31e minuut.
Doganieri passt de bal met de wreef. Aldazabal rent richting de bal. Aldazabal passt de bal met de wreef. Bonanno bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonanno schiet op doel. Kembrowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Tognacca is nu in balbezit. Tognacca passt de bal zonder na te denken. Staffeldt rent richting de bal. Staffeldt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Koziebobki - LKS Maćkówka 0:2

37e minuut.
Podbipięta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tesla is nu in balbezit. Tesla passt de bal in één keer door. Bonanno is nu in balbezit. Bonanno draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Costa speelt de bal door. Klungelig pakt Staffeldt de bal. Bonanno bereikt de bal nog maar net als eerste. Staffeldt is nu in balbezit. Staffeldt haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Koziebobki 72%, LKS Maćkówka 28%.
FC Koziebobki - LKS Maćkówka 0:2

46e minuut.
Staffeldt probeert naar een medespeler te passen. Bonanno is nu in balbezit. Bonanno haalt uit met een fantastische trap. Paal!

62e minuut.
Krasiński geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Costa met een snelle inworp. Bonanno is nu in balbezit. Bonanno haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Tognacca probeert naar een medespeler te passen. Staffeldt bereikt de bal nog maar net als eerste. Staffeldt passt de bal in één keer door. Bonanno rent richting de bal. Bonanno draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Doganieri met een sublieme pass. Tesla is nu in balbezit. Tesla probeert naar een medespeler te passen. Bonanno probeert de bal met de borst te controleren. Bonanno haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Agnelluti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Oleszek de bal. Oleszek verovert de bal door een tackle van achteren. Bonanno is nu in balbezit. Bonanno schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Tesla rent richting de bal. Podbipięta rent richting de bal. Tesla verovert de bal door een tackle van achteren. Tesla geeft een hoge lob. Bonanno springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Koziebobki 58%, LKS Maćkówka 42%.
FC Koziebobki - LKS Maćkówka 0:2