Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-19 01:30
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Aztex CF Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 2141
Aztex CF Ghrum
A Tactiek L424
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
25 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 2
33.8 gemiddelde waardering 30.3
solid Schieten average
average Passen poor
average Verdedigen average


2e minuut.
Wojdyga geeft een hoge lob. Codrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Kowalczewski is nu in balbezit. Codrea onderschept slim de pass. Codrea haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Kuder kopt de bal weg. Codrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Codrea passt de bal met de wreef. Grzywaczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzywaczewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Iwaszko probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cyganek met een snelle inworp. Grzywaczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzywaczewski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Alburquerque probeert naar een medespeler te passen. Grzywaczewski kopt de bal weg. Rybicki probeert de bal aan de voet te houden. Codrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Codrea haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Koczot is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ogryczak. Koczot is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wojdyga zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Codrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Codrea haalt uit met een fantastische trap. Domuś werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aztex CF - Ghrum 1:0

33e minuut.
Peña trapt de bal weg. Uzdrowski rent richting de bal. Uzdrowski speelt de bal door. Codrea is nu in balbezit. Codrea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Kochowski is nu in balbezit. Przybylski verovert de bal door een tackle van achteren. Przybylski geeft een hoge lob. Codrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Codrea schiet op doel. Domuś probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Wojdyga kopt de bal weg. Iwaszko controleert de bal met de borst. Codrea met een sublieme pass. Grzywaczewski is nu in balbezit. Grzywaczewski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Montaño is nu in balbezit. Mielony begaat een overtreding. Montaño is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ćwiąkała komt het veld opgelopen. Bermúdez komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aztex CF 37%, Ghrum 63%.
Aztex CF - Ghrum 1:0

61e minuut.
Montaño geeft de bal voor. Cyganek heeft problemen om de bal te vangen. Wat een zware overtreding van Rybicki ... Strafschop! De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Rybicki naar de kleedkamers voor een vroege douche. Cyganek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Montaño zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Paal! Domuś werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Codrea is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Doeltrap. Iwaszko trapt de bal weg. Cyganek kopt de bal weg. Codrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Codrea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Bugdoł rent richting de bal. Cyganek speelt de bal door. Codrea rent richting de bal. Codrea draait met de bal, schiet en ... Domuś werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aztex CF - Ghrum 2:0

69e minuut.
Mielony probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Cyganek de bal. Cyganek probeert naar een medespeler te passen. Codrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Codrea haalt uit met een fantastische trap. Domuś bokst de bal weg.

71e minuut.
Bugdoł is nu in balbezit. Grzywaczewski onderschept slim de pass. Grzywaczewski met een sublieme pass. Codrea is nu in balbezit. Codrea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Cyganek passt de bal met de wreef. Codrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Codrea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Codrea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aztex CF - Ghrum 3:0

74e minuut.
Wojdyga speelt de bal door. Ćwiąkała rent richting de bal. Ćwiąkała geeft de bal voor. Codrea is nu in balbezit. Codrea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aztex CF - Ghrum 4:0

77e minuut.
Buitenspel voor Pilichowski. Goede buitenspelval van de verdediging. Cyganek maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Codrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Codrea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Aztex CF - Ghrum 5:0

80e minuut.
Przybylski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cyganek speelt de bal door. Grzywaczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Codrea rent richting de bal. Codrea draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Grzywaczewski probeert de bal met de borst te controleren. Cyganek rent richting de bal. Cyganek geeft de bal voor. Klungelig pakt Codrea de bal. Codrea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Przybylski speelt de bal door. Cyganek met een sublieme pass. Codrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Codrea haalt uit met een fantastische trap. Domuś maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Aztex CF - Ghrum 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aztex CF 41%, Ghrum 59%.
Aztex CF - Ghrum 6:0