Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-18 19:20
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Nieuw Galgenwaard
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2449
FC Utrecht AFC Huskies
Junior 41311.1 Tactiek Pack Pact
55% Balbezit 45%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
35.8 gemiddelde waardering 34.2
average Schieten adequate
adequate Passen weak
average Verdedigen adequate


12e minuut.
Boileau met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Mahoney de bal onder controle te krijgen. Breukers rent richting de bal. Breukers draait met de bal, schiet en ... Allen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Utrecht - AFC Huskies 1:0

20e minuut.
Allen probeert naar een medespeler te passen. Sanchez kopt de bal weg. van Rooij probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hamedani rent richting de bal. Hamedani draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Petit is nu in balbezit. Sanchez onderschept slim de pass. Sanchez geeft een hoge lob. Hamedani bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamedani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Utrecht - AFC Huskies 1:1

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Spencer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Petit bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamedani onderschept slim de pass. Hamedani haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Sanchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Petit rent richting de bal. Petit met een sublieme pass. Le Fevre heeft problemen om de bal te vangen. Le Fevre geeft een lange en hoge pass. Allen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Le Fevre met een snelle inworp. Deckers bereikt de bal nog maar net als eerste. Deckers geeft een hoge lob. Breukers rent richting de bal. Breukers schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Utrecht 50%, AFC Huskies 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Utrecht - AFC Huskies 1:1

46e minuut.
McDowell komt het veld opgelopen. Naptra komt het veld opgelopen. Wright komt het veld opgelopen. Giordano komt het veld opgelopen.

55e minuut.
van Rooij geeft de bal voor. McDowell geeft een hoge lob. Daar is Jurjus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wright bereikt de bal nog maar net als eerste. Wright haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Deckers geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Dunne de bal onder controle te krijgen. Spencer rent richting de bal. Le Fevre verovert de bal door een tackle van achteren. Le Fevre geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Giordano geeft een hoge lob. McDowell probeert naar een medespeler te passen. Dunne heeft problemen om de bal te vangen. Valke is nu in balbezit. Valke draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Naptra stond buitenspel. Wapenaar neemt vlug de vrije trap. Valke bereikt de bal nog maar net als eerste. Valke schiet op doel. Allen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Le Fevre rent richting de bal. Le Fevre passt de bal zonder na te denken. Breukers rent richting de bal. Breukers schiet op doel. Allen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Utrecht - AFC Huskies 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Utrecht 50%, AFC Huskies 50%.
FC Utrecht - AFC Huskies 2:1