Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-18 19:15
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Avatar FC Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5788
Avatar FC Meidl FC Pápa
na most Tactiek RossiDEF
44% Balbezit 56%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 24
4 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
47.3 gemiddelde waardering 56.9
good Schieten outstanding
adequate Passen excellent
very good Verdedigen very good


1e minuut.
Lusardi geeft een lange en hoge pass. Oliva kopt de bal weg. Daar is Serwatka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Całko bereikt de bal nog maar net als eerste. Całko haalt uit met een fantastische trap. Schaf bokst de bal weg.

3e minuut.
Milkov passt de bal met de wreef. Klungelig pakt De La Cruz de bal. Botina rent richting de bal. Botina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Avatar FC - Meidl FC Pápa 1:0

6e minuut.
Montero verovert de bal door een tackle van achteren. Labarca bereikt de bal nog maar net als eerste. Luppino schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Luppino krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Gekov is nu in balbezit. Lusardi rent richting de bal. Lusardi probeert naar een medespeler te passen. Oliva rent richting de bal. Oliva haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Montero geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lusardi met een snelle inworp. Gekov rent richting de bal. Gekov schiet op doel. Schaf verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Schaf met een sublieme pass. Legrá kopt de bal weg. Klungelig pakt Serwatka de bal. Całko is nu in balbezit. Całko draait met de bal, schiet en ... Schaf bokst de bal weg.

18e minuut.
Lusardi geeft de bal voor. Oliva kopt de bal weg. Serwatka heeft problemen om de bal te vangen. Całko bereikt de bal nog maar net als eerste. Całko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Labarca bereikt de bal nog maar net als eerste. Labarca passt de bal in één keer door. Oliva bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliva schiet op doel. Schaf werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Avatar FC - Meidl FC Pápa 1:1

26e minuut.
Botina is nu in balbezit. Botina passt de bal in één keer door. De La Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Botina rent richting de bal. Botina haalt uit met een fantastische trap. Kölcsey bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Avatar FC - Meidl FC Pápa 2:1

29e minuut.
Legrá onderschept slim de pass. Legrá geeft de bal voor. Całko kopt de bal weg. Daar is Oliva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oliva schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Avatar FC - Meidl FC Pápa 2:2

30e minuut.
Oliva passt de bal zonder na te denken. Labarca is nu in balbezit. Labarca passt de bal met de wreef. Gekov rent richting de bal. Gekov schiet op doel. Schaf bokst de bal weg.

44e minuut.
Labarca passt de bal zonder na te denken. Legrá met een sublieme pass. Oliva is nu in balbezit. Oliva schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Avatar FC - Meidl FC Pápa 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Avatar FC 54%, Meidl FC Pápa 46%.
Avatar FC - Meidl FC Pápa 2:3

46e minuut.
Cserhalmi geeft de bal voor. Lusardi is nu in balbezit. Lusardi geeft een hoge lob. Oliva rent richting de bal. Oliva haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gekov is nu in balbezit. Gekov schiet op doel. Schaf maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Avatar FC - Meidl FC Pápa 2:4

48e minuut.
Lusardi met een snelle inworp. Gekov controleert de bal met de borst. Montero is nu in balbezit. Gekov onderschept slim de pass. Gekov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Avatar FC - Meidl FC Pápa 2:5

49e minuut.
Wurszt geeft een lange en hoge pass. Montero bereikt de bal nog maar net als eerste. Montero geeft de bal voor. Gekov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gekov schiet op doel. Schaf probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Klungelig pakt Padrón de bal. Milkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Padrón schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Padrón krijgt een gele kaart. Milkov moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Milkov kan niet meer verder spelen. Zahirović komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Całko rent richting de bal. Oliva is nu in balbezit. Całko rent richting de bal. Całko haalt uit met een fantastische trap. Schaf probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Avatar FC - Meidl FC Pápa 2:6

60e minuut.
Legrá geeft de bal voor. Oliva kopt de bal weg. Gekov is nu in balbezit. Gekov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Avatar FC - Meidl FC Pápa 2:7

62e minuut.
Ludwig bereikt de bal nog maar net als eerste. Ludwig probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Paridis de bal. Zahirović verovert de bal door een tackle van achteren. Zahirović schiet op doel. Kölcsey probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De La Cruz rent richting de bal. De La Cruz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Avatar FC - Meidl FC Pápa 3:7

67e minuut.
Labarca geeft een lange en hoge pass. Serwatka onderschept slim de pass. Ludwig met een sublieme pass. Zahirović rent richting de bal. Zahirović schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kölcsey bokst de bal weg.

69e minuut.
Lusardi speelt de bal door. Güzeller rent richting de bal. Gekov onderschept slim de pass. Gekov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Avatar FC - Meidl FC Pápa 3:8

71e minuut.
Legrá met een sublieme pass. Labarca bereikt de bal nog maar net als eerste. Labarca passt de bal zonder na te denken. Oliva bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliva haalt uit met een fantastische trap. Schaf verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Labarca speelt de bal door. Legrá rent richting de bal. Legrá passt de bal zonder na te denken. Oliva is nu in balbezit. Oliva schiet op doel. Schaf kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Gekov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Preda komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Oliva speelt de bal door. Legrá bereikt de bal nog maar net als eerste. Legrá speelt de bal door. Oliva rent richting de bal. Oliva draait met de bal, schiet en ... Schaf kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Mraz geeft de bal voor. Zahirović is nu in balbezit. Zahirović passt de bal met de wreef. Botina rent richting de bal. Botina draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Avatar FC 53%, Meidl FC Pápa 47%.
Avatar FC - Meidl FC Pápa 3:8