Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-18 23:29
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Fabiano Mazzioli
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 1772
Orden y progreso Inter Rondônia
a Tactiek 2021 532 BIL
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
3 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
30 gemiddelde waardering 48.4
zwak Schieten zeer goed
matig Passen goed
zwak Verdedigen redelijk


2e minuut.
Salles verovert de bal door een tackle van achteren. Salles met een sublieme pass. Valibeyoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Fontoura onderschept slim de pass. Fontoura geeft een lange en hoge pass. Niewitowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jashari rent richting de bal. da Silva onderschept slim de pass. da Silva draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Orden y progreso - Inter Rondônia 0:1

6e minuut.
Cocito geeft een hoge lob. Klungelig pakt Rodríguez Alcobendas de bal. de Oliveira is nu in balbezit. de Oliveira schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Orden y progreso - Inter Rondônia 0:2

12e minuut.
de Oliveira kopt de bal weg. Thế Anh rent richting de bal. Thế Anh speelt de bal door. de Oliveira rent richting de bal. de Oliveira schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Orden y progreso - Inter Rondônia 0:3

16e minuut.
Cearense onderschept slim de pass. Cearense passt de bal in één keer door. Fontoura is nu in balbezit. Fontoura geeft een lange en hoge pass. da Silva maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Fontoura onderschept slim de pass. Fontoura geeft een hoge lob. de Oliveira rent richting de bal. de Oliveira schiet op doel. Niewitowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
De Rada Placer rent richting de bal. De Rada Placer geeft een lange en hoge pass. Burzyński rent richting de bal. da Silva onderschept slim de pass. da Silva draait met de bal, schiet en ... Niewitowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Salles verovert de bal door een tackle van achteren. Nappa onderschept slim de pass. Nappa probeert naar een medespeler te passen. Szalbierz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szalbierz draait met de bal, schiet en ... Böőr bokst de bal weg.

44e minuut.
Klungelig pakt Valibeyoğlu de bal. Fontoura is nu in balbezit. Fontoura speelt de bal door. de Oliveira is nu in balbezit. de Oliveira schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Fricke komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orden y progreso 52%, Inter Rondônia 48%.
Orden y progreso - Inter Rondônia 0:3

58e minuut.
San Filippo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szalbierz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cearense legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Szalbierz raakt geblesseerd tijdens het duel. Fucaraccio kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Szalbierz controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Böőr maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Nappa probeert de bal met de borst te controleren. Salles verovert de bal door een tackle van achteren. Salles geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Inworp. Fuoco komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Inworp. Bani komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Thế Anh probeert naar een medespeler te passen. da Silva rent richting de bal. da Silva passt de bal in één keer door. de Oliveira rent richting de bal. de Oliveira haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Niewitowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. de Oliveira bereikt de bal nog maar net als eerste. de Oliveira draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Orden y progreso - Inter Rondônia 0:4

82e minuut.
Nappa kopt de bal weg. Hananshvili geeft een lange en hoge pass. de Oliveira rent richting de bal. de Oliveira schiet op doel. Niewitowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

88e minuut.
Klungelig pakt da Silva de bal. Cocito bereikt de bal nog maar net als eerste. Fricke tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fricke krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orden y progreso 41%, Inter Rondônia 59%.
Orden y progreso - Inter Rondônia 0:4