Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lafaiete Futebol Clube Cachazeiros
343 Tactiek new2
43% Balbezit 57%
68% Spel op eigen helft 32%
1 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
28.7 gemiddelde waardering 42.3
average Schieten very good
adequate Passen average
average Verdedigen solid


8e minuut.
Giambi met een snelle inworp. Kastriota controleert de bal met de borst. Kastriota met een sublieme pass. Giambi is nu in balbezit. Giambi geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Pacocha probeert naar een medespeler te passen. Eule bereikt de bal nog maar net als eerste. Frazzon maakt een afschuwelijke overtreding. Eule moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Eule kan niet meer verder spelen. Duffy komt het veld opgelopen. Kastriota zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Kęcki passt de bal met de wreef. Pacocha rent richting de bal. Pacocha speelt de bal door. Duffy rent richting de bal. Duffy draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Kęcki kopt de bal weg. Duffy bereikt de bal nog maar net als eerste. Duffy passt de bal met de wreef. Villars is nu in balbezit. Villars schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lafaiete Futebol Clube - Cachazeiros 0:1

20e minuut.
Klungelig pakt Alcântara de bal. Feichtenschlager is nu in balbezit. Feichtenschlager probeert naar een medespeler te passen. Daar is Duffy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duffy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Mestrinho is nu in balbezit. Villars verovert de bal door een tackle van achteren. Villars met een sublieme pass. Daar is Duffy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duffy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Duffy geeft de bal voor. Del Coiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Coiro met een sublieme pass. Villars rent richting de bal. Villars haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Villars bereikt de bal nog maar net als eerste. Kęcki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kęcki passt de bal zonder na te denken. Duffy rent richting de bal. Duffy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lafaiete Futebol Clube - Cachazeiros 0:2

34e minuut.
Del Coiro is nu in balbezit. Kęcki probeert naar een medespeler te passen. Duffy is nu in balbezit. Duffy schiet op doel. Viana werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lafaiete Futebol Clube - Cachazeiros 0:3

37e minuut.
Viana trapt de bal weg. Klungelig pakt Del Prate de bal. Kastriota probeert naar een medespeler te passen. Duffy is nu in balbezit. Duffy draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lafaiete Futebol Clube 72%, Cachazeiros 28%.
Lafaiete Futebol Clube - Cachazeiros 0:3

47e minuut.
Villars passt de bal in één keer door. Kęcki rent richting de bal. Kęcki met een sublieme pass. Duffy rent richting de bal. Duffy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
Doeltrap. Viana trapt de bal weg. Kęcki kopt de bal weg. Duffy bereikt de bal nog maar net als eerste. Duffy draait met de bal, schiet en ... Viana verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Duffy geeft een hoge lob. Viana probeert wanhopig de bal te grijpen. Villars maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Cios geeft de bal voor. Giambi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mestrinho maakt een afschuwelijke overtreding. Giambi raakt geblesseerd tijdens het duel. Giambi met een snel genomen vrije trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

58e minuut.
Del Coiro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alencar bereikt de bal nog maar net als eerste. Giambi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Alencar wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Alencar kan niet meer verder spelen. Udrea komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Frazzon geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Duffy de bal onder controle te krijgen. Kęcki kopt de bal weg. Duffy is nu in balbezit. Duffy schiet op doel. Viana verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Mestrinho rent richting de bal. Del Coiro verovert de bal door een tackle van achteren. Del Coiro passt de bal in één keer door. Villars bereikt de bal nog maar net als eerste. Villars haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lafaiete Futebol Clube 63%, Cachazeiros 37%.
Lafaiete Futebol Clube - Cachazeiros 0:3