Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-18 23:30
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: SGLC Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2127
SGLC Zarahemla
442a Tactiek IRREANTUM
53% Balbezit 47%
31% Spel op eigen helft 69%
22 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
42.5 gemiddelde waardering 25.6
very good Schieten weak
good Passen weak
good Verdedigen weak


4e minuut.
Camiroaga schiet op doel. Herold probeert de bal aan de voet te houden. Valencia kopt de bal weg. Gana is nu in balbezit. Gana draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Sandoval passt de bal met de wreef. Valle bereikt de bal nog maar net als eerste. Valle passt de bal met de wreef. Camiroaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Camiroaga schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
SGLC - Zarahemla 1:0

20e minuut.
Oramas geeft een hoge lob. Rattata bereikt de bal nog maar net als eerste. Rattata passt de bal met de wreef. Valencia is nu in balbezit. Valencia draait met de bal, schiet en ... Fröhlich probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

29e minuut.
Prieto geeft een hoge lob. Valle heeft problemen om de bal te vangen. Valle passt de bal zonder na te denken. Valencia rent richting de bal. Valencia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SGLC - Zarahemla 2:0

32e minuut.
Sandoval heeft problemen om de bal te vangen. Sandoval met een sublieme pass. Valencia speelt de bal door. Camiroaga is nu in balbezit. Camiroaga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SGLC - Zarahemla 3:0

34e minuut.
Valencia is nu in balbezit. Bodonyi rent richting de bal. Valencia verovert de bal door een tackle van achteren. Valencia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SGLC - Zarahemla 4:0

35e minuut.
Sandoval met een sublieme pass. Valle bereikt de bal nog maar net als eerste. Valle met een sublieme pass. Camiroaga rent richting de bal. Camiroaga draait met de bal, schiet en ... Fröhlich bokst de bal weg.

42e minuut.
Camiroaga heeft problemen om de bal te vangen. Herold rent richting de bal. Valencia onderschept slim de pass. Camiroaga rent richting de bal. Camiroaga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Oramas heeft problemen om de bal te vangen. Valencia rent richting de bal. Bodonyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gana onderschept slim de pass. Gana haalt uit met een fantastische trap. Fröhlich verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SGLC 28%, Zarahemla 72%.
SGLC - Zarahemla 4:0

46e minuut.
Verdura komt het veld opgelopen. Francoso komt het veld opgelopen. Radovanović komt het veld opgelopen. Villafuerte komt het veld opgelopen. Mocayo Alvarado komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Gana geeft een hoge lob. Fröhlich met een sublieme pass. Sandoval kopt de bal weg. Valencia bereikt de bal nog maar net als eerste. Valencia draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Szafarz met een sublieme pass. Valle is nu in balbezit. Valle passt de bal zonder na te denken. Valencia rent richting de bal. Valencia draait met de bal, schiet en ... Fröhlich kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Valencia rent richting de bal. Valencia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SGLC - Zarahemla 5:0

66e minuut.
Inworp. Valle zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Camiroaga kan de bal niet met de borst controleren. Camiroaga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SGLC - Zarahemla 6:0

74e minuut.
Zelenogorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zelenogorski geeft de bal voor. Valencia rent richting de bal. Valencia haalt uit met een fantastische trap. Fröhlich probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SGLC - Zarahemla 7:0

76e minuut.
Gana verovert de bal door een tackle van achteren. Gana passt de bal in één keer door. Valencia is nu in balbezit. Camiroaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Camiroaga haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Valle geeft een lange en hoge pass. Gana is nu in balbezit. Bodonyi verovert de bal door een tackle van achteren. Sandoval is nu in balbezit. Sandoval schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Sandoval is nu in balbezit. Gana bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodonyi is nu in balbezit. Gana verovert de bal door een tackle van achteren. Gana haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
SGLC - Zarahemla 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SGLC 35%, Zarahemla 65%.
SGLC - Zarahemla 8:0