Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Quasar team Sahagún FC
wing Tactiek 523W
40% Balbezit 60%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 43
5 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 8
35.8 gemiddelde waardering 78.3
average Schieten incredible
good Passen incredible
adequate Verdedigen outstanding


2e minuut.
Özal met een sublieme pass. Kwilosz is nu in balbezit. Kwilosz met een sublieme pass. Avelino is nu in balbezit. Avelino schiet op doel. Snorrason bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Quasar team - Sahagún FC 0:1

9e minuut.
Daar is Özal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Özal geeft een hoge lob. Kwilosz kopt de bal weg. Avelino bereikt de bal nog maar net als eerste. Avelino draait met de bal, schiet en ... Snorrason kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Özal geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kwilosz springt en kopt de bal. Snorrason maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Quasar team - Sahagún FC 0:2

11e minuut.
Özal is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hausinger. Özal raakt geblesseerd tijdens het duel. Botero zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Özal kopt de bal weg. Inworp. Gorszkow met de inworp. Botero geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Botero met een sublieme pass. Daar is Avelino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Avelino speelt de bal door. Kwilosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwilosz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Quasar team - Sahagún FC 0:3

14e minuut.
Özal bereikt de bal nog maar net als eerste. Botero met een sublieme pass. Kwilosz rent richting de bal. Kwilosz schiet op doel. Snorrason maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Quasar team - Sahagún FC 0:4

22e minuut.
Özal passt de bal in één keer door. Kwilosz speelt de bal door. Avelino heeft problemen om de bal te vangen. Avelino schiet op doel. Snorrason werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Quasar team - Sahagún FC 0:5

23e minuut.
Özal kopt de bal weg. Kwilosz is nu in balbezit. Met opzet legt Hausinger zijn tegenspeler op de grond. Hausinger krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Snorrason met een sublieme pass. Patropi kan de bal niet met de borst controleren. Patropi speelt de bal door. Avelino rent richting de bal. Avelino draait met de bal, schiet en ... Snorrason kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Botero geeft een hoge lob. Özal bereikt de bal nog maar net als eerste. Özal met een sublieme pass. Kwilosz rent richting de bal. Kwilosz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Quasar team - Sahagún FC 0:6

28e minuut.
Guldahl passt de bal in één keer door. Depourcq rent richting de bal. Adilsoy verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Adilsoy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adilsoy draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Quasar team - Sahagún FC 0:7

32e minuut.
Botero passt de bal met de wreef. Adilsoy is nu in balbezit. Adilsoy passt de bal zonder na te denken. Kwilosz is nu in balbezit. Kwilosz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Quasar team - Sahagún FC 0:8

33e minuut.
Kościecha geeft een lange en hoge pass. Kwilosz kopt de bal weg. Avelino rent richting de bal. Avelino haalt uit met een fantastische trap. Snorrason probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Quasar team - Sahagún FC 0:9

35e minuut.
Wietrzykowski is nu in balbezit. Wietrzykowski geeft een lange en hoge pass. Avelino kan de bal niet met de borst controleren. Avelino haalt uit met een fantastische trap. Snorrason maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Quasar team - Sahagún FC 0:10

39e minuut.
Botero passt de bal zonder na te denken. Özal is nu in balbezit. Özal probeert naar een medespeler te passen. Avelino rent richting de bal. Avelino schiet op doel. Snorrason bokst de bal weg.

42e minuut.
MacLellan kopt de bal weg. Özal bereikt de bal nog maar net als eerste. Özal geeft een hoge lob. Avelino is nu in balbezit. Avelino schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kwilosz rent richting de bal. Kwilosz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Quasar team - Sahagún FC 0:11

43e minuut.
Wolterink bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwilosz verovert de bal door een tackle van achteren. Kwilosz passt de bal in één keer door. Avelino bereikt de bal nog maar net als eerste. Avelino schiet op doel. Snorrason bokst de bal weg. Kwilosz is nu in balbezit. Kwilosz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Quasar team - Sahagún FC 0:12

45e minuut.
Adilsoy onderschept slim de pass. Adilsoy probeert naar een medespeler te passen. Avelino is nu in balbezit. Avelino haalt uit met een fantastische trap. Snorrason maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Quasar team - Sahagún FC 0:13

45e minuut.
Monzón komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Quasar team 73%, Sahagún FC 27%.
Quasar team - Sahagún FC 0:13

46e minuut.
Botero probeert naar een medespeler te passen. Monzón rent richting de bal. Monzón met een sublieme pass. Kwilosz rent richting de bal. Kwilosz haalt uit met een fantastische trap. Snorrason bokst de bal weg. Avelino rent richting de bal. Avelino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Quasar team - Sahagún FC 0:14

48e minuut.
MacSweeney bereikt de bal nog maar net als eerste. Brózda verovert de bal door een tackle van achteren. Jurasik probeert naar een medespeler te passen. Depourcq is nu in balbezit. Brózda onderschept slim de pass. De bal raakt de paal.

52e minuut.
Botero verovert de bal door een tackle van achteren. Botero passt de bal zonder na te denken. Avelino is nu in balbezit. Avelino haalt uit met een fantastische trap. Snorrason probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Quasar team - Sahagún FC 0:15

53e minuut.
MacLellan bereikt de bal nog maar net als eerste. MacLellan probeert naar een medespeler te passen. Depourcq bereikt de bal nog maar net als eerste. Patropi onderschept slim de pass. Patropi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Kwilosz rent richting de bal. Kwilosz probeert naar een medespeler te passen. Avelino is nu in balbezit. Avelino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Quasar team - Sahagún FC 0:16

58e minuut.
Guldahl passt de bal met de wreef. MacLellan bereikt de bal nog maar net als eerste. MacLellan geeft een lange en hoge pass. Avelino is nu in balbezit. Avelino schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Monzón bereikt de bal nog maar net als eerste. Monzón speelt de bal door. Hausinger verovert de bal door een tackle van achteren. Avelino is nu in balbezit. Avelino haalt uit met een fantastische trap. Paal! Avelino rent richting de bal. Avelino probeert naar een medespeler te passen. Kwilosz is nu in balbezit. Kwilosz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Quasar team - Sahagún FC 0:17

61e minuut.
Depourcq bereikt de bal nog maar net als eerste. Adilsoy verovert de bal door een tackle van achteren. Adilsoy met een sublieme pass. Avelino is nu in balbezit. Avelino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Quasar team - Sahagún FC 0:18

66e minuut.
Adilsoy is nu in balbezit. Depourcq tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Adilsoy is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Adilsoy zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Monzón is nu in balbezit. Monzón met een sublieme pass. Avelino is nu in balbezit. Avelino haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Monzón bereikt de bal nog maar net als eerste. Monzón met een sublieme pass. Kwilosz rent richting de bal. Kwilosz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Quasar team - Sahagún FC 0:19

69e minuut.
Depourcq geeft een lange en hoge pass. Kwilosz kopt de bal weg. Botero speelt de bal door. Avelino rent richting de bal. Avelino draait met de bal, schiet en ... Snorrason verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Avelino rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Quasar team - Sahagún FC 0:20

72e minuut.
Botero rent richting de bal. Botero geeft een hoge lob. Kwilosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwilosz draait met de bal, schiet en ... Snorrason werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Quasar team - Sahagún FC 0:21

73e minuut.
Adilsoy speelt de bal door. Botero is nu in balbezit. Botero geeft een lange en hoge pass. Avelino krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Quasar team - Sahagún FC 0:22

75e minuut.
Botero passt de bal zonder na te denken. Adilsoy probeert naar een medespeler te passen. Botero speelt de bal door. Avelino bereikt de bal nog maar net als eerste. Avelino haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Hausinger passt de bal in één keer door. Adilsoy probeert naar een medespeler te passen. Kwilosz is nu in balbezit. Kwilosz haalt uit met een fantastische trap. Snorrason probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Quasar team - Sahagún FC 0:23

79e minuut.
Wolterink rent richting de bal. Wolterink geeft een hoge lob. Kwilosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Avelino is nu in balbezit. Avelino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Quasar team - Sahagún FC 0:24

81e minuut.
Monzón bereikt de bal nog maar net als eerste. Monzón speelt de bal door. Kwilosz rent richting de bal. Kwilosz haalt uit met een fantastische trap. Snorrason probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Quasar team - Sahagún FC 0:25

87e minuut.
Adilsoy met een sublieme pass. Avelino is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Hausinger ... Strafschop! Avelino is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Avelino neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Quasar team - Sahagún FC 0:26

89e minuut.
Adilsoy passt de bal zonder na te denken. Daar is Patropi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Patropi passt de bal zonder na te denken. Adilsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Adilsoy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Quasar team 81%, Sahagún FC 19%.
Quasar team - Sahagún FC 0:26