Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LKS ŁĘGOVIA Łęg Tarnowski LEGIA WARSZAWA
523 Tactiek 4-2-1-3
60% Balbezit 40%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 2
41.4 gemiddelde waardering 45.7
good Schieten excellent
weak Passen solid
very good Verdedigen adequate


7e minuut.
Rioldi met een sublieme pass. Srebrowicz is nu in balbezit. Maliniak schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Maliniak is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Srebrowicz roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Srebrowicz kan niet meer verder spelen. Amsterdamski komt het veld opgelopen.

10e minuut.
Jelenecký kopt de bal weg. Bagay geeft een hoge lob. Ingver rent richting de bal. Ingver schiet op doel. Szklarski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS ŁĘGOVIA Łęg Tarnowski - LEGIA WARSZAWA 0:1

13e minuut.
Ingver bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelenecký rent richting de bal. Jelenecký passt de bal zonder na te denken. Teřina rent richting de bal. Teřina schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Czub geeft een hoge lob. Seitzer rent richting de bal. Seitzer passt de bal zonder na te denken. Ingver rent richting de bal. Ingver draait met de bal, schiet en ... Szklarski bokst de bal weg.

22e minuut.
Georgitsis probeert naar een medespeler te passen. Daar is Rioldi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rioldi probeert naar een medespeler te passen. Amsterdamski is nu in balbezit. Amsterdamski schiet op doel. Zhifu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Daar is Seitzer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jadanowski rent richting de bal. Seitzer verovert de bal door een tackle van achteren. Ingver rent richting de bal. Ingver haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Piesiura met een snelle inworp. Georgitsis is nu in balbezit. Georgitsis passt de bal zonder na te denken. Amsterdamski is nu in balbezit. Amsterdamski haalt uit met een fantastische trap. Zhifu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Ołtarzewski rent richting de bal. Ołtarzewski geeft een hoge lob. Ingver is nu in balbezit. Ingver schiet op doel. Szklarski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS ŁĘGOVIA Łęg Tarnowski - LEGIA WARSZAWA 0:2

38e minuut.
Rioldi met een sublieme pass. Piesiura geeft een lange en hoge pass. Daar is Teřina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ingver is nu in balbezit. Ingver schiet op doel. Szklarski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Seitzer rent richting de bal. Seitzer schiet op doel. De bal raakt de paal.

43e minuut.
Georgitsis geeft de bal voor. Pihelgas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pihelgas speelt de bal door. Amsterdamski rent richting de bal. Amsterdamski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS ŁĘGOVIA Łęg Tarnowski 51%, LEGIA WARSZAWA 49%.
LKS ŁĘGOVIA Łęg Tarnowski - LEGIA WARSZAWA 0:2

53e minuut.
Rioldi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Seitzer kopt de bal weg. Ingver is nu in balbezit. Ingver schiet op doel. Szklarski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS ŁĘGOVIA Łęg Tarnowski - LEGIA WARSZAWA 0:3

56e minuut.
Piesiura speelt de bal door. Rioldi rent richting de bal. Rioldi speelt de bal door. Pihelgas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pihelgas haalt uit met een fantastische trap. Zhifu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Czub probeert de bal aan de voet te houden. Pihelgas bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhifu speelt de bal door. Ingver bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingver haalt uit met een fantastische trap. Szklarski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Seitzer rent richting de bal. Seitzer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS ŁĘGOVIA Łęg Tarnowski - LEGIA WARSZAWA 0:4

59e minuut.
Georgitsis passt de bal met de wreef. Jadanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jadanowski geeft de bal voor. Seitzer is nu in balbezit. Seitzer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Piesiura bereikt de bal nog maar net als eerste. Piesiura passt de bal met de wreef. Ingver bereikt de bal nog maar net als eerste. Seitzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Seitzer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Rioldi passt de bal zonder na te denken. Piesiura rent richting de bal. Met opzet legt Georgitsis zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Georgitsis moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Georgitsis schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

81e minuut.
Piesiura is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gostin met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Górniak de bal. Seitzer rent richting de bal. Seitzer geeft de bal voor. Teřina springt en kopt de bal. Szklarski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS ŁĘGOVIA Łęg Tarnowski - LEGIA WARSZAWA 0:5

84e minuut.
Rioldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rioldi probeert naar een medespeler te passen. Pihelgas rent richting de bal. Pihelgas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LKS ŁĘGOVIA Łęg Tarnowski - LEGIA WARSZAWA 1:5

85e minuut.
Seitzer is nu in balbezit. Bagay rent richting de bal. Bagay speelt de bal door. Ingver is nu in balbezit. Ingver haalt uit met een fantastische trap. Szklarski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS ŁĘGOVIA Łęg Tarnowski - LEGIA WARSZAWA 1:6

87e minuut.
Ambroszkiewicz is nu in balbezit. Ambroszkiewicz speelt de bal door. Bagay probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ingver de bal. Ingver geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Szklarski met een sublieme pass. Klungelig pakt Czub de bal. Pihelgas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pihelgas heeft problemen om de bal te vangen. Pihelgas draait met de bal, schiet en ... Zhifu bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS ŁĘGOVIA Łęg Tarnowski 45%, LEGIA WARSZAWA 55%.
LKS ŁĘGOVIA Łęg Tarnowski - LEGIA WARSZAWA 1:6