Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Wilcze Pola BP FC
original2 Tactiek 5-2-1-2(new)
46% Balbezit 54%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
61.8 gemiddelde waardering 66.6
very good Schieten formidable
excellent Passen outstanding
very good Verdedigen excellent


6e minuut.
van der Vinne met een sublieme pass. Khacheridi bereikt de bal nog maar net als eerste. Khacheridi geeft een hoge lob. Terrazas krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wilcze Pola - BP FC 0:1

30e minuut.
Khacheridi geeft een hoge lob. Pasquali kopt de bal weg. Gusarov heeft problemen om de bal te vangen. Lira is nu in balbezit. Lira haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
van der Vinne kopt de bal weg. Smitka rent richting de bal. Smitka geeft een hoge lob. Terrazas is nu in balbezit. Terrazas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lira is nu in balbezit. Lira schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Umtiti met een harde bal richting middenveld. Inworp. Khacheridi met een snelle inworp. van der Vinne speelt de bal door. Khacheridi geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Baryła rent richting de bal. Baryła passt de bal zonder na te denken. Micskó probeert naar een medespeler te passen. Conti Gherardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Conti Gherardi draait met de bal, schiet en ... Laszczak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Khacheridi rent richting de bal. Khacheridi geeft de bal voor. Daar is Lira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Terrazas rent richting de bal. Terrazas haalt uit met een fantastische trap. Umtiti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Juskowiak probeert naar een medespeler te passen. van der Vinne rent richting de bal. van der Vinne speelt de bal door. Terrazas bereikt de bal nog maar net als eerste. Terrazas haalt uit met een fantastische trap. Umtiti bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Wilcze Pola 56%, BP FC 44%.
KS Wilcze Pola - BP FC 0:1

46e minuut.
Ponciano komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Pinoniemi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Micskó zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Conti Gherardi rent richting de bal. Conti Gherardi draait met de bal, schiet en ... Laszczak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
van der Vinne speelt de bal door. Smitka met een sublieme pass. Ponciano rent richting de bal. Ponciano geeft een hoge lob. Terrazas krijgt zijn hoofd ertegen. Umtiti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Pawelczyk passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pytlak met de inworp. Ponciano rent richting de bal. Ponciano draait met de bal, schiet en ... Umtiti bokst de bal weg. Terrazas rent richting de bal. Terrazas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wilcze Pola - BP FC 0:2

64e minuut.
van der Vinne passt de bal met de wreef. Ponciano bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponciano passt de bal zonder na te denken. Lira bereikt de bal nog maar net als eerste. Lira draait met de bal, schiet en ... Umtiti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Terrazas is nu in balbezit. Terrazas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wilcze Pola - BP FC 0:3

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gusarov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Micskó is nu in balbezit. Micskó geeft de bal voor. Juskowiak kopt de bal weg. Laszczak bokst de bal weg. Nikiporavičius probeert de bal met de borst te controleren. Laszczak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Nikiporavičius rent richting de bal. Oropeza verovert de bal door een tackle van achteren. Oropeza draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wilcze Pola - BP FC 1:3

78e minuut.
McGrath geeft een lange en hoge pass. Lira rent richting de bal. Egeberg tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Egeberg krijgt een gele kaart. Lira is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. van der Vinne met een snel genomen vrije trap. Lira rent richting de bal. Lira schiet op doel. Umtiti maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
McGrath kopt de bal weg. Pawelczyk probeert naar een medespeler te passen. Baryła is nu in balbezit. Baryła geeft de bal voor. Conti Gherardi maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

88e minuut.
Umtiti trapt de bal weg van het doel. Smitka kopt de bal weg. Terrazas is nu in balbezit. Terrazas haalt uit met een fantastische trap. Umtiti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wilcze Pola - BP FC 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Wilcze Pola 43%, BP FC 57%.
KS Wilcze Pola - BP FC 1:4