Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-18 22:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Santa Clara FC Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 3123
Santa Clara FC Thunder F.C
2x2 Tactiek 2x2!
57% Balbezit 43%
43% Spel op eigen helft 57%
17 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.8 gemiddelde waardering 41.6
solid Schieten adequate
average Passen average
adequate Verdedigen poor


2e minuut.
Rodrigues verovert de bal door een tackle van achteren. Łażewski rent richting de bal. Łażewski speelt de bal door. Bănică rent richting de bal. Bănică draait met de bal, schiet en ... Hysi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bănică bereikt de bal nog maar net als eerste. Bănică schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Clara FC - Thunder F.C 1:0

15e minuut.
Inworp. Bănică met de inworp. Łażewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łażewski draait met de bal, schiet en ... Hysi probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hysi trapt de bal weg. Caramuto is nu in balbezit. Caramuto schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Credo bereikt de bal nog maar net als eerste. Credo met een sublieme pass. Bănică rent richting de bal. Bănică haalt uit met een fantastische trap. Hysi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Caramuto met de inworp. Credo bereikt de bal nog maar net als eerste. Credo speelt de bal door. Bănică is nu in balbezit. Bănică haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Cienciała probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Rodrigues de bal onder controle te krijgen. Bănică rent richting de bal. Bănică schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Clara FC - Thunder F.C 2:0

37e minuut.
Fay is nu in balbezit. Łażewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łażewski geeft de bal voor. Bănică rent richting de bal. Bănică haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Caramuto bereikt de bal nog maar net als eerste. Caramuto met een sublieme pass. Hysi probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Clara FC - Thunder F.C 3:0

45e minuut.
Rodrigues probeert naar een medespeler te passen. Lenza heeft problemen om de bal te vangen. Caramuto verovert de bal door een tackle van achteren. Caramuto haalt uit met een fantastische trap. Hernandez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Santa Clara FC 40%, Thunder F.C 60%.
Santa Clara FC - Thunder F.C 3:0

51e minuut.
Caramuto heeft problemen om de bal te vangen. Łażewski rent richting de bal. Caramuto onderschept slim de pass. Caramuto haalt uit met een fantastische trap. Hernandez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Clara FC - Thunder F.C 3:1

53e minuut.
Łażewski rent richting de bal. Łażewski passt de bal zonder na te denken. Bănică is nu in balbezit. Bănică haalt uit met een fantastische trap. Hysi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Clara FC - Thunder F.C 4:1

56e minuut.
Caramuto neemt de hoekschop. Łażewski kopt de bal weg. Klungelig pakt Piva de bal. Bănică bereikt de bal nog maar net als eerste. Bănică haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Na een snelle pass probeert Caramuto de bal onder controle te krijgen. Łażewski met een sublieme pass. Bănică rent richting de bal. Bănică schiet op doel. Na een snelle pass probeert Hysi de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Hernandez trapt de bal weg. Łażewski probeert de bal aan de voet te houden. Caramuto rent richting de bal. Caramuto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Clara FC - Thunder F.C 4:2

69e minuut.
Łażewski onderschept slim de pass. Łażewski met een sublieme pass. Bănică is nu in balbezit. Bănică haalt uit met een fantastische trap. Hysi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Clara FC - Thunder F.C 5:2

74e minuut.
Koszucki is nu in balbezit. Koszucki passt de bal zonder na te denken. Porto rent richting de bal. Bănică bereikt de bal nog maar net als eerste. Bănică draait met de bal, schiet en ... Hysi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Łażewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łażewski passt de bal zonder na te denken. Bănică rent richting de bal. Bănică draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Clara FC - Thunder F.C 6:2

82e minuut.
Łażewski passt de bal in één keer door. Inworp. Matias met een snelle inworp. Caramuto bereikt de bal nog maar net als eerste. Caramuto schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hernandez met een sublieme pass. Bănică probeert de bal met de borst te controleren. Bănică haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bănică is nu in balbezit. Bănică schiet op doel. Hysi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Clara FC - Thunder F.C 7:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Santa Clara FC 47%, Thunder F.C 53%.
Santa Clara FC - Thunder F.C 7:2