Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-19 01:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: *JEN Palace*
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5689
Prime CRR E.C
5-1-2-2 Mirror Tactiek Sentou Bonito!
57% Balbezit 43%
29% Spel op eigen helft 71%
37 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
52.8 gemiddelde waardering 24.9
formidable Schieten poor
excellent Passen weak
good Verdedigen poor


2e minuut.
Borroto raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vila komt het veld opgelopen.

9e minuut.
Barcelos heeft problemen om de bal te vangen. Relvas speelt de bal door. Duarte speelt de bal door. Capote rent richting de bal. Capote schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Daar is Staniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alexandrino tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Staniak raakt geblesseerd tijdens het duel. Sanches met een snel genomen vrije trap. Perebento kopt de bal weg. Capote rent richting de bal. Capote schiet op doel. Cabanas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Prime - CRR E.C 1:0

20e minuut.
Vila geeft een hoge lob. Alexandrino is nu in balbezit. Staniak onderschept slim de pass. Staniak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Prime - CRR E.C 2:0

23e minuut.
Sanches verovert de bal door een tackle van achteren. Sanches geeft een hoge lob. Tostão rent richting de bal. Staniak onderschept slim de pass. Staniak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Prime - CRR E.C 3:0

25e minuut.
Duarte rent richting de bal. Duarte passt de bal met de wreef. Capote rent richting de bal. Capote haalt uit met een fantastische trap. Cabanas maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Cordeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanches verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cametá. Cametá krijgt een gele kaart. Sanches is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vila zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Staniak kopt de bal weg. Capote is nu in balbezit. Capote draait met de bal, schiet en ... Cabanas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Capote met een sublieme pass. Staniak is nu in balbezit. Staniak schiet op doel. Perebento probeert de bal aan de voet te houden. Cabanas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Prime - CRR E.C 4:0

30e minuut.
Tostão onderschept slim de pass. Tostão geeft een hoge lob. Vila bereikt de bal nog maar net als eerste. Vila geeft een hoge lob. Staniak springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Capote rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tostão. Capote is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Duarte met een snel genomen vrije trap. Capote krijgt zijn hoofd ertegen. Cabanas bokst de bal weg. Perebento is nu in balbezit. Staniak verovert de bal door een tackle van achteren. Staniak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Prime - CRR E.C 5:0

34e minuut.
Cabanas met een sublieme pass. Sanches kopt de bal weg. Daar is Alexandrino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Staniak rent richting de bal. Staniak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Staniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Staniak haalt uit met een fantastische trap. Cabanas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Prime - CRR E.C 6:0

38e minuut.
Alexandrino geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Cametá de bal onder controle te krijgen. Vila probeert naar een medespeler te passen. Capote bereikt de bal nog maar net als eerste. Capote schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Cabanas met een harde bal richting middenveld. Sanches kopt de bal weg. Barcelos heeft problemen om de bal te vangen. Staniak is nu in balbezit. Staniak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Perebento heeft problemen om de bal te vangen. Staniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Staniak schiet op doel. Cabanas bokst de bal weg.

41e minuut.
Duarte heeft problemen om de bal te vangen. Caça-Rato bereikt de bal nog maar net als eerste. Duarte verovert de bal door een tackle van achteren. Duarte geeft een lange en hoge pass. Capote kopt de bal weg. Cabanas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prime 30%, CRR E.C 70%.
Prime - CRR E.C 6:0

47e minuut.
Daar is Perebento, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sanches rent richting de bal. Sanches geeft een hoge lob. Capote bereikt de bal nog maar net als eerste. Capote haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Staniak rent richting de bal. Staniak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Prime - CRR E.C 7:0

50e minuut.
Vila bereikt de bal nog maar net als eerste. Vila probeert naar een medespeler te passen. Staniak rent richting de bal. Staniak schiet op doel. Cabanas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Prime - CRR E.C 8:0

53e minuut.
Cordeanu rent richting de bal. Staniak onderschept slim de pass. Alexandrino rent richting de bal. Staniak verovert de bal door een tackle van achteren. Staniak draait met de bal, schiet en ... Cabanas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Barcelos geeft de bal voor. Vila kopt de bal weg. Staniak is nu in balbezit. Staniak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Cametá met een snelle inworp. Rechot geeft een hoge lob. Alexandrino is nu in balbezit. Staniak onderschept slim de pass. Staniak schiet op doel. Cabanas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Sanches met een snelle inworp. Duarte rent richting de bal. Duarte geeft een hoge lob. Staniak maakt een snoekduik en kopt de bal. Cabanas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Prime - CRR E.C 9:0

59e minuut.
Perebento bereikt de bal nog maar net als eerste. Perebento passt de bal zonder na te denken. Staniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Staniak draait met de bal, schiet en ... Cabanas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Prime - CRR E.C 10:0

60e minuut.
Caça-Rato passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Barcelos de bal. Capote is nu in balbezit. Daar is Capote, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Capote haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Perebento speelt de bal door. Abuda heeft problemen om de bal te vangen. Duarte geeft de bal voor. Staniak is nu in balbezit. Staniak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Prime - CRR E.C 11:0

66e minuut.
Vila kopt de bal weg. Daar is Tostão, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duarte rent richting de bal. Duarte geeft een lange en hoge pass. Capote springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Vila is nu in balbezit. Capote is nu in balbezit. Staniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Capote rent richting de bal. Capote schiet op doel. Cabanas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Capote geeft de bal voor. Alexandrino kopt de bal weg. Duarte speelt de bal door. Klungelig pakt Capote de bal. Capote schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Inworp. Sanches met de inworp. Duarte geeft een hoge lob. Staniak springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Prime - CRR E.C 12:0

81e minuut.
Capote geeft een hoge lob. Klungelig pakt Perebento de bal. Staniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Staniak haalt uit met een fantastische trap. Cabanas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Prime - CRR E.C 13:0

82e minuut.
Abuda geeft een hoge lob. Duarte rent richting de bal. Duarte geeft een hoge lob. Capote rent richting de bal. Capote draait met de bal, schiet en ... Cabanas bokst de bal weg. Klungelig pakt Perebento de bal. Staniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Staniak schiet op doel. Perebento probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Prime - CRR E.C 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prime 27%, CRR E.C 73%.
Prime - CRR E.C 14:0