Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-18 18:24
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Old Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 3841
Lichiresti Old Club Scuipa`n Dunare
0-0-0 Tactiek colt
44% Balbezit 56%
54% Spel op eigen helft 46%
4 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.3 gemiddelde waardering 50.5
solid Schieten solid
solid Passen solid
weak Verdedigen weak


1e minuut.
Inworp. Galeano met een snelle inworp. Dinulescu is nu in balbezit. Klungelig pakt Dinulescu de bal. Dinulescu draait met de bal, schiet en ... Ion verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Galeano is nu in balbezit. Dinulescu verovert de bal door een tackle van achteren. Dinulescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Lichiresti Old Club - Scuipa`n Dunare 0:1

8e minuut.
Scânteianu rent richting de bal. Scânteianu geeft de bal voor. Matějček rent richting de bal. Matějček haalt uit met een fantastische trap. Ion maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Matějček is nu in balbezit. Matějček haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lichiresti Old Club - Scuipa`n Dunare 0:2

24e minuut.
Valz passt de bal in één keer door. Oroz probeert naar een medespeler te passen. Toljagić rent richting de bal. Daar is Toljagić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toljagić draait met de bal, schiet en ... Ion kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Toljagić bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Dinulescu passt de bal met de wreef. Florescu is nu in balbezit. Florescu geeft de bal voor. Dinulescu is nu in balbezit. Dinulescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Llorente speelt de bal door. Oroz bereikt de bal nog maar net als eerste. Oroz passt de bal in één keer door. Toljagić rent richting de bal. Toljagić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Toljagić met de inworp. Galeano bereikt de bal nog maar net als eerste. Toljagić onderschept slim de pass. Toljagić haalt uit met een fantastische trap. Ion probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lichiresti Old Club - Scuipa`n Dunare 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lichiresti Old Club 56%, Scuipa`n Dunare 44%.
Lichiresti Old Club - Scuipa`n Dunare 0:3

46e minuut.
Sipelgas komt het veld opgelopen. Turmaz komt het veld opgelopen. Stamatoiu komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Muntenuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Muntenuş geeft de bal voor. Adamczyk kopt de bal weg. Daar is Stamatoiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stamatoiu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Stamatoiu met een snelle inworp. Colombo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stamatoiu. Stamatoiu krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Klungelig pakt Colombo de bal. Colombo probeert naar een medespeler te passen. Oroz speelt de bal door. Dinulescu is nu in balbezit. Dinulescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Bathily passt de bal zonder na te denken. Aron rent richting de bal. Huenteo probeert naar een medespeler te passen. Stamatoiu is nu in balbezit. Stamatoiu schiet op doel. Turmaz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Stamatoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stamatoiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lichiresti Old Club - Scuipa`n Dunare 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lichiresti Old Club 51%, Scuipa`n Dunare 49%.
Lichiresti Old Club - Scuipa`n Dunare 1:3