Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-18 22:00
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: Arena celeste
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2100
CRUZEIRO FENOMENAL Sindicato S. A.
chumaço Tactiek 10
40% Balbezit 60%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 25
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 1
34.4 gemiddelde waardering 49.4
average Schieten very good
average Passen excellent
adequate Verdedigen good


3e minuut.
Ambrosio speelt de bal door. Téllez bereikt de bal nog maar net als eerste. Téllez met een sublieme pass. Ragi is nu in balbezit. Ragi draait met de bal, schiet en ... Sonor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Téllez met een sublieme pass. Petkovic rent richting de bal. Petkovic passt de bal met de wreef. Rêgo is nu in balbezit. Rêgo haalt uit met een fantastische trap. Sonor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tavares krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
CRUZEIRO FENOMENAL - Sindicato S. A. 0:1

19e minuut.
Petkovic passt de bal in één keer door. Daar is Ambrosio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petkovic rent richting de bal. Petkovic geeft een hoge lob. Ragi krijgt zijn hoofd ertegen. Sonor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Petkovic bereikt de bal nog maar net als eerste. Petkovic geeft een hoge lob. Klečák probeert de bal aan de voet te houden. Tavares is nu in balbezit. Tavares haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Klečák met een snelle inworp. Petkovic bereikt de bal nog maar net als eerste. Tinjacá tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tinjacá krijgt een gele kaart. Petkovic is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Téllez zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ragi kopt de bal weg. Tavares is nu in balbezit. Tavares draait met de bal, schiet en ... Sonor bokst de bal weg.

42e minuut.
Ragi bereikt de bal nog maar net als eerste. Petkovic rent richting de bal. Ragi is nu in balbezit. Petkovic bereikt de bal nog maar net als eerste. Petkovic haalt uit met een fantastische trap. Sonor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CRUZEIRO FENOMENAL 80%, Sindicato S. A. 20%.
CRUZEIRO FENOMENAL - Sindicato S. A. 0:1

46e minuut.
Ćatović is nu in balbezit. Ćatović passt de bal zonder na te denken. Téllez probeert naar een medespeler te passen. Ragi is nu in balbezit. Ragi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Tavares geeft een hoge lob. Klungelig pakt Petkovic de bal. Petkovic passt de bal zonder na te denken. Ragi rent richting de bal. Ragi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Téllez met een sublieme pass. Rêgo geeft een hoge lob. Tavares kopt de bal weg. Ragi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ragi draait met de bal, schiet en ... Sonor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Inworp. David komt het veld opgelopen. Rogoziński komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Klungelig pakt Klečák de bal. Rêgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rêgo passt de bal zonder na te denken. Ragi is nu in balbezit. Ragi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CRUZEIRO FENOMENAL - Sindicato S. A. 0:2

59e minuut.
Ćatović is nu in balbezit. Borko begaat een overtreding. Ćatović is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Egressy komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Rogoziński geeft een lange en hoge pass. Klečák kopt de bal weg. Egressy bereikt de bal nog maar net als eerste. Egressy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CRUZEIRO FENOMENAL - Sindicato S. A. 0:3

64e minuut.
Rogoziński met een sublieme pass. Ambrosio rent richting de bal. Sieniawski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ambrosio is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ambrosio wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Téllez rent richting de bal. Téllez passt de bal met de wreef. Rogoziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Egressy bereikt de bal nog maar net als eerste. Egressy haalt uit met een fantastische trap. Sonor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Klečák geeft een hoge lob. Borko rent richting de bal. Borko geeft een hoge lob. Egressy is nu in balbezit. Egressy schiet op doel. Sonor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Rogoziński passt de bal zonder na te denken. Ambrosio bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambrosio passt de bal in één keer door. Egressy bereikt de bal nog maar net als eerste. Egressy draait met de bal, schiet en ... Sonor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Ćatović rent richting de bal. Egressy verovert de bal door een tackle van achteren. Rêgo rent richting de bal. Rogoziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogoziński draait met de bal, schiet en ... Sonor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Egressy bereikt de bal nog maar net als eerste. Egressy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CRUZEIRO FENOMENAL - Sindicato S. A. 0:4

87e minuut.
Rêgo rent richting de bal. Rêgo passt de bal in één keer door. Rogoziński met een sublieme pass. Egressy is nu in balbezit. Egressy draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Rogoziński rent richting de bal. Ambrosio rent richting de bal. Rogoziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogoziński geeft de bal voor. Egressy maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CRUZEIRO FENOMENAL 76%, Sindicato S. A. 24%.
CRUZEIRO FENOMENAL - Sindicato S. A. 0:4