Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-18 19:36
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Nescacz Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 2007
Nescacz Dragon
01 NEW Tactiek Main
60% Balbezit 40%
19% Spel op eigen helft 81%
49 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
47.8 gemiddelde waardering 26.7
formidabel Schieten zwak
goed Passen redelijk
solide Verdedigen zwak


1e minuut.
Daar is Gortat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gortat passt de bal in één keer door. Varela bereikt de bal nog maar net als eerste. Varela schiet op doel. Lowery probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Gortat draait met de bal, schiet en ... Perez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Zduniec geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Varela krijgt zijn hoofd ertegen. Chappelle kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Varela is nu in balbezit. Varela schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nescacz - Dragon 1:0

8e minuut.
Inworp. Zduniec met een snelle inworp. Jormakka probeert naar een medespeler te passen. Varela rent richting de bal. Varela haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nescacz - Dragon 2:0

13e minuut.
Lowery probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Perez kopt de bal weg. Klungelig pakt Weber de bal. Jormakka bereikt de bal nog maar net als eerste. Jormakka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Niccodemo geeft de bal voor. Gortat heeft problemen om de bal te vangen. Perez rent richting de bal. Gortat onderschept slim de pass. Gortat haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Lowery bereikt de bal nog maar net als eerste. Varela verovert de bal door een tackle van achteren. Gortat bereikt de bal nog maar net als eerste. Gortat schiet op doel. Chappelle maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nescacz - Dragon 3:0

19e minuut.
Páger verovert de bal door een tackle van achteren. Páger geeft de bal voor. Gortat kopt de bal weg. Varela heeft problemen om de bal te vangen. Varela haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Varela haalt uit met een fantastische trap. Chappelle probeert naar een medespeler te passen. Jormakka kopt de bal weg. Varela bereikt de bal nog maar net als eerste. Varela schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Jormakka passt de bal in één keer door. Gortat is nu in balbezit. Gortat passt de bal met de wreef. Varela rent richting de bal. Varela draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Páger speelt de bal door. Gortat rent richting de bal. Perez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gortat verovert de bal door een tackle van achteren. Gortat draait met de bal, schiet en ... Chappelle probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Páger bereikt de bal nog maar net als eerste. Páger geeft een hoge lob. Gortat bereikt de bal nog maar net als eerste. Gortat schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Frydrych zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Páger speelt de bal door. Jormakka rent richting de bal. Gortat is nu in balbezit. Gortat draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Hardin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zduniec onderschept slim de pass. Zduniec geeft een hoge lob. Varela is nu in balbezit. Varela schiet op doel. Chappelle kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Varela bereikt de bal nog maar net als eerste. Varela schiet op doel. Chappelle werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nescacz - Dragon 4:0

35e minuut.
Convey passt de bal met de wreef. Daar is Weber, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Weber passt de bal in één keer door. Varela bereikt de bal nog maar net als eerste. Varela schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Zduniec passt de bal zonder na te denken. Jormakka rent richting de bal. Jormakka passt de bal met de wreef. Varela bereikt de bal nog maar net als eerste. Varela schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nescacz - Dragon 5:0

42e minuut.
Zduniec geeft een hoge lob. Gortat speelt de bal door. Lowery heeft problemen om de bal te vangen. Varela rent richting de bal. Varela schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Gortat rent richting de bal. Gortat draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Jarek komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nescacz 21%, Dragon 79%.
Nescacz - Dragon 5:0

52e minuut.
Páger bereikt de bal nog maar net als eerste. Páger speelt de bal door. Niccodemo is nu in balbezit. Daar is Jarek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jarek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Frydrych met de inworp. Páger rent richting de bal. Páger met een sublieme pass. Jarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarek schiet op doel. Chappelle verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Perez geeft een hoge lob. Inworp. Páger met een snelle inworp. Jormakka geeft een lange en hoge pass. Jarek bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Nescacz - Dragon 6:0

55e minuut.
Stefanoni met een sublieme pass. Daar is Convey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jarek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jarek krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Gortat verovert de bal door een tackle van achteren. Gortat passt de bal zonder na te denken. Jarek rent richting de bal. Jarek draait met de bal, schiet en ... Perez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nescacz - Dragon 7:0

59e minuut.
Daar is Wood, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Estill rent richting de bal. Estill passt de bal zonder na te denken. Gortat bereikt de bal nog maar net als eerste. Gortat schiet op doel. Chappelle probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Weber rent richting de bal. Niccodemo verovert de bal door een tackle van achteren. Jormakka met een sublieme pass. Jarek rent richting de bal. Jarek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Zduniec met een sublieme pass. Jormakka heeft problemen om de bal te vangen. Jormakka speelt de bal door. Jarek is nu in balbezit. Jarek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Perez trapt de bal weg. Páger kopt de bal weg. Jarek rent richting de bal. Jarek draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Páger rent richting de bal. Estill begaat een overtreding. Páger raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Jormakka neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Wood bereikt de bal nog maar net als eerste. Páger onderschept slim de pass. Páger passt de bal zonder na te denken. Gortat rent richting de bal. Gortat schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Jormakka passt de bal in één keer door. Jarek rent richting de bal. Jarek passt de bal met de wreef. Gortat rent richting de bal. Gortat haalt uit met een fantastische trap. Chappelle kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Gortat kopt de bal weg. Klungelig pakt Estill de bal. Jormakka met een sublieme pass. Gortat is nu in balbezit. Gortat draait met de bal, schiet en ... Chappelle verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Vaca bereikt de bal nog maar net als eerste. Gortat verovert de bal door een tackle van achteren. Gortat probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Jarek de bal. Jarek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Nescacz - Dragon 8:0

81e minuut.
Zduniec onderschept slim de pass. Zduniec geeft een lange en hoge pass. Lowery kopt de bal weg. Jarek heeft problemen om de bal te vangen. Jarek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Nescacz - Dragon 9:0

87e minuut.
Zduniec geeft een hoge lob. Páger kopt de bal weg. Jarek is nu in balbezit. Jarek draait met de bal, schiet en ... Lowery probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nescacz - Dragon 10:0

89e minuut.
Páger speelt de bal door. Zduniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Zduniec met een sublieme pass. Gortat bereikt de bal nog maar net als eerste. Gortat schiet op doel. Chappelle bokst de bal weg. Jarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nescacz 18%, Dragon 82%.
Nescacz - Dragon 10:0