Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-15 19:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: bolide Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5749
bolide Linda Boys
Compact Tactiek André
48% Balbezit 52%
38% Spel op eigen helft 62%
11 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
35.3 gemiddelde waardering 37.1
weak Schieten average
average Passen average
average Verdedigen very good


2e minuut.
Târşitu met een sublieme pass. Sznajder rent richting de bal. Sznajder passt de bal zonder na te denken. Pot is nu in balbezit. Pot haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
bolide - Linda Boys 1:0

21e minuut.
Bale kopt de bal weg. Koçlar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pot rent richting de bal. Pot haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
bolide - Linda Boys 2:0

25e minuut.
Marchand is nu in balbezit. Schuurmans onderschept slim de pass. Schuurmans probeert naar een medespeler te passen. Lejeune rent richting de bal. Lejeune schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
bolide - Linda Boys 3:0

32e minuut.
Penninck speelt de bal door. Koçlar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Penninck rent richting de bal. García Monsalve onderschept slim de pass. García Monsalve schiet op doel. Elslander verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Otine komt het veld opgelopen. De Backer komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bolide 37%, Linda Boys 63%.
bolide - Linda Boys 3:0

56e minuut.
Bale geeft de bal voor. Daar is Sznajder, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Heyn is nu in balbezit. Sznajder verovert de bal door een tackle van achteren. Sznajder geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Eggermont komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Na een snelle pass probeert Heyn de bal onder controle te krijgen. De Backer rent richting de bal. Heyn begaat een overtreding. De Backer is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sznajder zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
GOOOAAAAAAL!!!
bolide - Linda Boys 4:0

63e minuut.
Koçlar speelt de bal door. Lescot is nu in balbezit. Lescot passt de bal in één keer door. Daar is García Monsalve, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. García Monsalve schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
bolide - Linda Boys 4:1

72e minuut.
Daar is Schuurmans, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schuurmans geeft de bal voor. Heyn kan de bal niet met de borst controleren. De Backer is nu in balbezit. De Backer haalt uit met een fantastische trap. Siemieniuk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Otine is nu in balbezit. Otine schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
bolide - Linda Boys 5:1

73e minuut.
Overmeire komt het veld opgelopen. Amant komt het veld opgelopen. Birardo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. De Smet komt het veld opgelopen.

78e minuut.
De Smet rent richting de bal. Amant onderschept slim de pass. Overmeire rent richting de bal. Amant is nu in balbezit. Amant draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bolide 39%, Linda Boys 61%.
bolide - Linda Boys 5:1