Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ras-Tanura Buzzards Inter MIami
Normal Tactiek Attack
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 19.8
adequate Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
MacSween is nu in balbezit. MacSween met een sublieme pass. MacLaverty bereikt de bal nog maar net als eerste. MacLaverty geeft een hoge lob. Lang springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
McNamee is nu in balbezit. Johnson legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! McNamee raakt geblesseerd tijdens het duel. Swan neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Hughes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ras-Tanura Buzzards - Inter MIami 0:1

12e minuut.
MacLaverty geeft een lange en hoge pass. Daar is Calderwood, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lang is nu in balbezit. Lang haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Taylor geeft de bal voor. Daar is Dallas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coutts speelt de bal door. Lang bereikt de bal nog maar net als eerste. Lang schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
MacAngus passt de bal met de wreef. Swan rent richting de bal. MacSween is nu in balbezit. Swan onderschept slim de pass. Swan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
MacNeur geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. McMenamin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stenhouse rent richting de bal. Stenhouse draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. MacWhirter trapt de bal weg van het doel. Coutts kopt de bal weg. Daar is Lang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lang draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
MacKissock kopt de bal weg. Coutts rent richting de bal. Coutts passt de bal in één keer door. Lang bereikt de bal nog maar net als eerste. Lang draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
MacWhirter trapt de bal weg van het doel. Johnstone rent richting de bal. Dallas schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Dallas is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ras-Tanura Buzzards 48%, Inter MIami 52%.
Ras-Tanura Buzzards - Inter MIami 0:1

56e minuut.
Lang bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Coutts, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Connell rent richting de bal. Lang verovert de bal door een tackle van achteren. Lang haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Johnstone is nu in balbezit. Johnstone passt de bal met de wreef. Connell bereikt de bal nog maar net als eerste. Coutts onderschept slim de pass. Coutts draait met de bal, schiet en ... MacWhirter bokst de bal weg.

81e minuut.
Coutts probeert naar een medespeler te passen. MacLaverty rent richting de bal. MacLaverty met een sublieme pass. Lang bereikt de bal nog maar net als eerste. Lang schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ras-Tanura Buzzards - Inter MIami 1:1

87e minuut.
Stenhouse geeft de bal voor. Taylor is nu in balbezit. Taylor geeft de bal voor. MacAngus is nu in balbezit. MacAngus geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Ras-Tanura Buzzards - Inter MIami 1:2

89e minuut.
Knox bereikt de bal nog maar net als eerste. Knox met een sublieme pass. MacAngus geeft de bal voor. McNamee is nu in balbezit. McNamee geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Stenhouse maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ras-Tanura Buzzards 51%, Inter MIami 49%.
Ras-Tanura Buzzards - Inter MIami 1:2