Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AMBO FK Legends
Normal Tactiek NaujiBatai
44% Balbezit 56%
78% Spel op eigen helft 22%
2 Doelpogingen 45
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
19 gemiddelde waardering 53.8
poor Schieten excellent
hopeless Passen good
poor Verdedigen good


1e minuut.
Pâslaru kopt de bal weg. Riaubys probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lerencas rent richting de bal. Ydens verovert de bal door een tackle van achteren. Ydens haalt uit met een fantastische trap. Bazaras verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AMBO - FK Legends 0:1

3e minuut.
Sruogis passt de bal zonder na te denken. Ydens is nu in balbezit. Ydens speelt de bal door. Riaubys is nu in balbezit. Riaubys haalt uit met een fantastische trap. Paal! Izmailovičius met een sublieme pass. Ydens rent richting de bal. Ydens draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
Araminas onderschept slim de pass. Araminas geeft een lange en hoge pass. Ydens bereikt de bal nog maar net als eerste. Ydens geeft een lange en hoge pass. Riaubys springt en kopt de bal. Bazaras kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
AMBO - FK Legends 0:2

6e minuut.
Izmailovičius heeft problemen om de bal te vangen. Riaubys bereikt de bal nog maar net als eerste. Ydens is nu in balbezit. Ydens haalt uit met een fantastische trap. Bazaras probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Cárcamo geeft een lange en hoge pass. Riaubys is nu in balbezit. Riaubys met een sublieme pass. Ydens is nu in balbezit. Ydens schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AMBO - FK Legends 0:3

13e minuut.
Riaubys rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Šakočius. Riaubys is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Iemme zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Šakočius heeft problemen om de bal te vangen. Riaubys is nu in balbezit. Riaubys schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AMBO - FK Legends 0:4

14e minuut.
Pâslaru heeft problemen om de bal te vangen. Pâslaru geeft een hoge lob. Ydens kopt de bal weg. Daar is Riaubys, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Riaubys draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Rudamanskas verovert de bal door een tackle van achteren. Rudamanskas speelt de bal door. Roskošs probeert naar een medespeler te passen. Riaubys heeft problemen om de bal te vangen. Riaubys haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Inworp. Araminas met een snelle inworp. Cárcamo probeert naar een medespeler te passen. Ydens bereikt de bal nog maar net als eerste. Ydens schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Klungelig pakt Krikščiūnas de bal. Riaubys is nu in balbezit. Riaubys draait met de bal, schiet en ... Nemuras probeert de bal aan de voet te houden. Bazaras probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AMBO - FK Legends 0:5

27e minuut.
Riaubys draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Nemuras de bal. Ydens is nu in balbezit. Ydens haalt uit met een fantastische trap. Bazaras probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AMBO - FK Legends 0:6

29e minuut.
Riaubys rent richting de bal. Lerencas maakt een afschuwelijke overtreding. Riaubys is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Roskošs zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Riaubys bereikt de bal nog maar net als eerste. Riaubys haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AMBO - FK Legends 0:7

30e minuut.
Izmailovičius is nu in balbezit. Izmailovičius geeft een lange en hoge pass. Ydens geeft een lange en hoge pass. Daar is Riaubys, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Riaubys draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AMBO - FK Legends 0:8

35e minuut.
Daar is Riaubys, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ydens bereikt de bal nog maar net als eerste. Riaubys rent richting de bal. Riaubys draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AMBO - FK Legends 0:9

40e minuut.
Rudamanskas rent richting de bal. Rudamanskas geeft een hoge lob. Ydens kopt de bal weg. Riaubys rent richting de bal. Riaubys draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Iemme is nu in balbezit. Iemme passt de bal zonder na te denken. Ydens met een sublieme pass. Riaubys is nu in balbezit. Riaubys draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Krikščiūnas is nu in balbezit. Pâslaru verovert de bal door een tackle van achteren. Pâslaru probeert naar een medespeler te passen. Riaubys bereikt de bal nog maar net als eerste. Riaubys draait met de bal, schiet en ... Bazaras verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AMBO 77%, FK Legends 23%.
AMBO - FK Legends 0:9

47e minuut.
Riaubys is nu in balbezit. Riaubys passt de bal met de wreef. Ydens rent richting de bal. Riaubys is nu in balbezit. Riaubys haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ydens bereikt de bal nog maar net als eerste. Ydens schiet op doel. Bazaras maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AMBO - FK Legends 0:10

51e minuut.
Klungelig pakt Šakočius de bal. Ydens is nu in balbezit. Ydens passt de bal zonder na te denken. Riaubys rent richting de bal. Riaubys schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Ydens met een sublieme pass. Daar is Nemuras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Riaubys bereikt de bal nog maar net als eerste. Riaubys haalt uit met een fantastische trap. Bazaras probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AMBO - FK Legends 0:11

55e minuut.
Ydens rent richting de bal. Ydens probeert naar een medespeler te passen. Daar is Riaubys, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Riaubys draait met de bal, schiet en ... Bazaras probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AMBO - FK Legends 0:12

58e minuut.
Pâslaru passt de bal in één keer door. Ydens rent richting de bal. Ydens passt de bal zonder na te denken. Riaubys is nu in balbezit. Riaubys draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AMBO - FK Legends 0:13

60e minuut.
Rudamanskas geeft de bal voor. Lerencas probeert de bal aan de voet te houden. Ydens is nu in balbezit. Ydens geeft een hoge lob. Riaubys springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AMBO - FK Legends 0:14

61e minuut.
Menicucci komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Araminas verovert de bal door een tackle van achteren. Araminas speelt de bal door. Roskošs geeft een lange en hoge pass. Menicucci rent richting de bal. Menicucci draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
AMBO - FK Legends 0:15

66e minuut.
Rudamanskas speelt de bal door. Araminas is nu in balbezit. Araminas geeft de bal voor. Ydens bereikt de bal nog maar net als eerste. Ydens schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AMBO - FK Legends 0:16

67e minuut.
Čepanonis probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kulainis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Menicucci verovert de bal door een tackle van achteren. Menicucci draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AMBO - FK Legends 0:17

69e minuut.
Roskošs met een sublieme pass. Pâslaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Pâslaru geeft een hoge lob. Ydens rent richting de bal. Ydens schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Klungelig pakt Iemme de bal. Iemme probeert naar een medespeler te passen. Ydens is nu in balbezit. Ydens haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Menicucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Menicucci schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AMBO - FK Legends 0:18

77e minuut.
Ydens verovert de bal door een tackle van achteren. Ydens met een sublieme pass. Menicucci rent richting de bal. Menicucci haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AMBO - FK Legends 0:19

79e minuut.
Cárcamo passt de bal zonder na te denken. Ydens heeft problemen om de bal te vangen. Ydens met een sublieme pass. Menicucci is nu in balbezit. Menicucci schiet op doel. Bazaras probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
AMBO - FK Legends 0:20

83e minuut.
Cicėnas kopt de bal weg. McNicol bereikt de bal nog maar net als eerste. McNicol geeft de bal voor. Menicucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Menicucci haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Ydens verovert de bal door een tackle van achteren. Ydens passt de bal zonder na te denken. Menicucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Menicucci schiet op doel. Bazaras probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AMBO - FK Legends 0:21

86e minuut.
Čepanonis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ydens onderschept slim de pass. Ydens probeert naar een medespeler te passen. Menicucci rent richting de bal. Menicucci haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Menicucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Menicucci de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AMBO - FK Legends 0:22

88e minuut.
Pâslaru probeert naar een medespeler te passen. Iemme is nu in balbezit. Iemme geeft een lange en hoge pass. Menicucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Menicucci geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Cárcamo passt de bal zonder na te denken. Rudamanskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudamanskas geeft een lange en hoge pass. Pâslaru is nu in balbezit. Pâslaru geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AMBO 78%, FK Legends 22%.
AMBO - FK Legends 0:22